Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 911
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 795
  • Телиш/Плевен
Понеже в една тема стана дума за Движението на българските майки, реших да погледна сайта им. Обаче този, който сте посочили като ваш партньор, не пренасочва правилно.

Не знам дали е от сървъра и дали е временен проблем (за пръв път се опитах да вляза през този линк), може сигналът ми да е напразно, но все пак да ви кажа. Peace

# 796
  • София

Дали може да помолите тази съфорумка да не пише с толкова голям размер на шрифта, че направо вади очите. Благодаря

# 797
Тук става нещо страшно и се чудех, дали форумът не трябва наистина да уведоми някакви власти? Ако това е истина, тази жена може да е в беда.

Mонго моля жените,които се обаждат и заплашват жената по телефона да спрат.
Цяла нощ и звънели и заплашвали и то,че ще пострадат децата и.

# 798
  • Sofia
Ли Лу, аз не вярвам, че дарителки ще почнат да заплашват децата на тази жена, независимо какво е провинението и (или дори дали изобщо съществува).

# 799
  • Телиш/Плевен
Мисля, че темата е за заключване. Нищо съществено не се написа в нея, а и авторката вече е пускала подобна, в която са я съветвали как да се справи. Аз й предложих да се допита до майките в отчетната си тема, но тя не прие моя съвет. На мен продължава да ми е съмнителна потребителката, но явно това е само мое мнение и аргументите ми са неоснователни (за което съжалявам още веднъж!).

# 800
  • София
Мисля, че темата е за заключване. Нищо съществено не се написа в нея, а и авторката вече е пускала подобна, в която са я съветвали как да се справи. Аз й предложих да се допита до майките в отчетната си тема, но тя не прие моя съвет. На мен продължава да ми е съмнителна потребителката, но явно това е само мое мнение и аргументите ми са неоснователни (за което съжалявам още веднъж!).
Аа не, ние я изгонихме от отчетната за това не пише.   Wink

# 801
  • пловдив
Моля модератор да архивира старата тема-

Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 38
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=814892.new#new

и да закове новата

Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 39
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=859586.msg31245152#msg31245152

Благодаря!   bouquet

# 802
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858130.msg31245602#msg31245602

Пак ще кажа, да не се повтарям, подобно преждевременно неоснователно пускане на теми не е редно и е нарушаване на правилата. Иначе тази нощ съм на линия и съм способна да я запълня темата с глупости, но нужно ли е?

# 803
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тъй като претенциите на потребителката днес са към мен, и генерално към тема, в чието текучество съм участвала, си направих труда да проверя в Раздел "Правила". Там пише
Скрит текст:
С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.
Не виждам изрично да е посочено, че е забранено продължение на тема да бъде пуснато на 49-та страница, та не разбирам с какво сме нарушили правилата на форума. Когато въпросното уточнение бъде въведено, въпросът на Кукумицинка ще бъде съвсем резонен.
(признавам, че не съм си правила труда досега да чета точната формулировка на правилата, но днес го направих. Признавам си и нарушение на правилата- пускала съм тема на 51-ва страница, че и на 52-ра дори)

# 804
  • Телиш/Плевен
Попаднах на един пост на bubanka в някоя от отчетните теми:
/не е нарушение да е пусната нова тема на 48 или 52 стр. например - това са приемливите граници/
Peace

Аз самата често пускам нашата отчетна тема, след като старата стане 49 страници. Досега не ми е правена забележка. Смятам и че няма за какво, не бих определила това като "преждевременно неоснователно пускане на нова тема".

# 805
  • Ямбол
Прилича на състезание кой ще пусне темата.

# 806
Именно.
Зор да не го изпревари някой! Mr. Green

# 807
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сигурно би било, ако се избиваха десет човека да я пускат, което в случая не е така Laughing. На мен повече ми прилича на поредния път, в който Кукумицинка се заяжда на дребно.

# 808
# 809
  • Sofia
Отплава.

Пак ще кажа, да не се повтарям, подобно преждевременно неоснователно пускане на теми не е редно и е нарушаване на правилата. Иначе тази нощ съм на линия и съм способна да я запълня темата с глупости, но нужно ли е?
Не издребнявайте. Не вярвам на педантичната Ви загриженост за правилата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт