Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 106
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 930
Да, да, за мобилната става въпрос. Миналата седмица се оказа, че само аз имам такъв проблем в един момент и се наложи да изпратя допълнителна информация, след което ми изчистиха проблема!  Peace

Аз този проблем го имам от доста време, не от миналата седмица, но май не съм писала за него, защото не ми пречи особено.

# 931
  • ту тук, ту там
А мен ме влудява!

# 932
Уважаеми модератори!
Моля да ми отговорите, има ли изтрити мои коментари и от кого, ако е от Вас, моля да ми обясните, ако е възможно,  с какво съм нарушила правилата!

# 933
Гледам последните 2 страници няма оплаквания от отвратително бавно или невъможно отваряне на сайта. При мен ли е проблема само или на потребителите вече им писна да се оплакват?

# 934
  • София
Второто.

# 935
Гледам последните 2 страници няма оплаквания от отвратително бавно или невъможно отваряне на сайта. При мен ли е проблема само или на потребителите вече им писна да се оплакват?

Оплакват се в темата за новите сървъри.

# 936
  • Испания
След получаване на мейл за нов пост в следена тема трябва да кликвам поне 3-4 пъти, за да мога да го видя. Или нищо не зарежда, или зарежда така:

Само част от първия пост на страницата.

Ужасно изнервящо е.

# 937
Току що регистрирана   http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=516764   прави реклама и лекинко проучване.

# 938
  • Ямбол
Моля, последната страница от тази тема да бъде разчистена. Дискусията, която се завихри около 'мърлявата коса' на Колин Фарел, няма нищо общо с темата.  Peace

# 939
Опивам се да пусна нова тема. След като дам предварителен преглед ми изписва:
Скрит текст:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.bg-mamma.com Port 80

Това цял ден, а трябва да пусна новата тема, защото старата се изписа.

# 940
  • Sofia
Опивам се да пусна нова тема. След като дам предварителен преглед ми изписва:

Имате ЛС.

# 941
  • София
Може ли да разбера защо постоянно се трият постове в новинарската тема в РС? Сериозно ми писна вече! Това е тема за новини, нормално е да няма много коментари и да има постове един след друг, много дълъг пост трие се, последователни постове трият се. В Сериали има подобна тема с поне 10 последователни поста от един потребител, но не се изтрити. Започвам да имам чувството, че тенденциозно спрямо самия форум или спрямо самата тема, че даже вече започвам да мисля, че е и спрямо мен. Искам да знам дали някой докладва дадените публикации  или просто някой постоянно следи темата и трие.

# 942
  • София
Да, докладват се. И да 2-3-n поста подред са спам и не се толерират.

# 943
  • София
Да, докладват се. И да 2-3-n поста подред са спам и не се толерират.
Искам да разбера от кой се докладва, ако може на лично. И да знам, че са спам, но в други подобни теми, това се толерира, при това постоянно, не мога да разбера разликата каква е. Ако слея всичко написано ще се получи един огроооомен пост,  и пак ще бъде изтрит както се получи предния път. Ще дам пример с тази тема в която постоянно има постове от един и същ автор един след друг. Идеята на тази тема беше да се събира информацията и да се направи като информационна библиотека на всички следящи, а когато се постне нещо ново, то веднага бива изтрито. Имайки предвид, колко труд отнема превода и всичко останало е грубо.
тази тема имах предвид: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=385

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 22:02 от Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus)

# 944
Вземете да си уеднаквите правилата! Не се толерират явно в някои теми 2-3 поста. В други като безкрайно компрометираната 550 стр. тема за Гърция в Клюкарника са разрешени дъъълги постове, 2-3 и повече последователни, обиди и явно излизане от темата. Тая тема е под модераторска подкрепа, което е силно дразнещо!

Общи условия

Активация на акаунт