Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 139
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 945
  • Телиш/Плевен
Докладвате ли такива постове? Защото няма как да очакваме модераторите да огреят навсякъде, да четат всички теми и да трият навреме, нали? Аз докладвам постовете, които са в нарушение, в темите, които следя/чета. И досега винаги са реагирали, за което благодаря. bouquet Да, понякога е със закъснение, но това е нормално, никой не е 24/7 във форума. Докладвайте и вие и тогава ще се убедите, че няма толерантност и/или подкрепа към потребител/тема. Peace

# 946
  • Sofia
Цитат на: Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus) link=topic=840351.msg31369524#msg31369524
Искам да разбера от кой се докладва...
Това, разбира се, няма как да стане.
Има правила. Имате и функция за редактиране.
Вземете да си уеднаквите правилата!
Правилата са еднакви. Не виждам 2-3 последователни публикации, още повече не виждам да сте сигнализирали за това. Темата е актуална и злободневна. Предвид личните Ви пристрастия не мисля да коментирам останалите инсинуации.

Благодаря.

# 947
  • София
Не мисля, че това  е честно, имам правото да знам кой е човека, който се опитва да ме цака и да се подиграва с труда ми. Както казах в други теми много ясно се вижда, че когато става дума за новинарска тема поредни постове не се трият. Не разбирам защо в други подобни теми може, а в тази точно определена тема не може. Гоните си потребителите с това постоянна смяна на прилагане на правилата.

Когато се краде интелектуална собственост от форума, нищо не може да направите, но когато има два последователни поста с информация можете да ги изтриете. Както казах може да ги съедините не е задължително да ги триете.

# 948
Tatti, нещо се шегувате! Там изобилства от последователни постове по 2, по 3, явно много избирателно я четете тая тема, днес само има няколко.
 Инсинуации? Два пъти сигнализирах спам пост, не ме отразихте.
 Дали е по правилата 2 стр. да се разисква форумното ми име, безмислени подигравки и да съм обявена за небългарка, заради него? Точно за ник, в политическа тема?! Да, да инсинуации!

# 949
  • ту тук, ту там
"Искам да кажа" продължава да не ми излиза в Нови отговори, въпреки, че в темата е писано. Не е всеки път, но е възможно да има изписани цели страници преди да ми сигнализира или да се сетя да проверя! А може и други такива теми да има, просто не съм забелязала. Това продължава от началото на лятото!

А да, и прозорецът за ново ЛС продължава да изскача на всеки 10-15 сек, без да имам непрочетено ЛС!

Говоря за мобилната версия. Не ползвам пълната и не зная там как е!

# 950
  • Sofia
Не мисля, че това  е честно, имам правото да знам кой е човека, който се опитва да ме цака и да се подиграва с труда ми.
Имате право да се съобразявате с форумните правила.
Tatti, нещо се шегувате! Там изобилства от последователни постове по 2, по 3, явно много избирателно я четете тая тема, днес само има няколко.
Все така не виждам доклади за тези нередности. Явно четете избирателно.

# 951
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, докладват се. И да 2-3-n поста подред са спам и не се толерират.
Има теми в КиТ, в които редовно се виждат последователни постове на един и същ потребител, не два, а повече, които не се трият. И на мен ми е странно защо в някои теми се трие, а в други- не. Отделно и на мен би ми било обидно да се трият съдържателни мои постове (на вас може да не ви се виждат съдържателни, но за потребителите в темата те да носят информация)

# 952
  • София
Да, докладват се. И да 2-3-n поста подред са спам и не се толерират.
Има теми в КиТ, в които редовно се виждат последователни постове на един и същ потребител, не два, а повече, които не се трият. И на мен ми е странно защо в някои теми се трие, а в други- не. Отделно и на мен би ми било обидно да се трият съдържателни мои постове (на вас може да не ви се виждат съдържателни, но за потребителите в темата те да носят информация)
Джо - Това тях не ги вълнува, те просто отчитат дейност, не четат за какво става въпрос, а просто натискат бутона изтрий и готово. Имаше абсурден случай в който имаше изтрит дълъг пост с информация, защото е втори, а не колажа, който беше първи пост.  Абсолютно всичко е механично. Според мен за Филми и Сериали, Телевизия и РС трябва да има отделен мод/модове които да се интересуват какво аджаба се пише, по темата ли е, не е ли, има ли място там. Защото съм сигурна, че както аз не се интересувам от бебета и не бих могла да модерирам там, така и жени интересуващи се от козметика и бебета не се вълнуват кога ще излезе следващия епизод на сериала, който аз следя и за тях това е маловажна информация, както за мен цвета на акото на бебето на Петранка от Драгичево. Хора всякавки интереси разни.

# 953
Здравейте. Бих искала да питам как да се свържа с администратор за помощ. Проблема е паролата за достъп и ако е възможно да ми я изпратят на пощата, която съм посочила. Идеята мие, че искам да си сменя ника, но ми иска настояща парола. Тъй де ама влизам през фейса и нещо не мога да се справя.
Благодаря предварително.

# 954
  • Sofia
Струва ми се, че за пореден път прекалявате.
Ако във вашите теми се пише механично, за отчитане на дейност, това не означава, че се трие механично.
Не знам какво е нужно, когато са направени десетократно забележки за основно правило, упорито да се продължава с нарушаването му. Това не е блог и използвам случая да Ви предупредя, че ако продължавате да декларирате в темата си, че ще си правите каквото искате и пишете каквото и както искате, ще Ви освободим от задължението да се ""трудите" тук.
Не виждам да сте сигнализирали за такива постове. Тенденциозното нарушаване на определено правило си има име. Мен би ми било обидно ако някой ми направи двадесет пъти една и съща забележка.
Проблема е паролата за достъп и ако е възможно да ми я изпратят на пощата, която съм посочила.
Паролите са криптирани и няма как да узнаем Вашата. Паролата Ви е същата както във фейсбук. Може да я смените чрез опцята "забравена парола" (ще Ви бъде генерирана и изпратена на мейла), но тогава тук следва да се логвате с имейл адреса (за име) и новата парола.Ако не се справте, пишете ми ЛС и ще оправим проблема.

# 955
Попаднах на тази рисунка и много ми хареса:

Предлагам я за смяна на картинката на подфорум Клюкарник на мястото на сега съществуващата.  Wink

Скрит текст:

# 956
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не виждам да сте сигнализирали за такива постове.
Не съм и няма да го направя, защото го смятам за безкрайно дребнаво.

Жаве, идеална е картинката Grinning.

# 957
Когато искате нещо да се вземе под внимание използвайте бутона Информирай модератор. Пише го в правилата на форума. Какъв е смисъла да се оплаквате, че някой нещо не прави, като вие не сигнализирате. Нали, не смятате, че модераторите хвърлят боб и гледат на кристална топка?

# 958
  • Sofia

Не съм и няма да го направя, защото го смятам за безкрайно дребнаво.

Тогава нямате правото на претенции за наличието им.

# 959
  • ту тук, ту там
Татти, моя пост от снощи пак го прескочихте.

Общи условия

Активация на акаунт