Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 210
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 050
Всичко, що е линк към български тракери, ли вече ще се чисти и цензурира?

# 1 051
  • София
Защо линкове от Замунда и Арена бг излизат по този начин?

DMCA-removal-from-Google - тук съм написала замунда.нет

DMCA-removal-from-Google - тук арена бг.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.msg31347601#msg31347601
Цитат
Длъжни сме да Ви информираме, че поради налаганите рестрикции и блокиране на страници от сайта от страна на Google заради линкове към нелегално разпространявано авторско съдържание, сме принудени да рестриктираме линковете към торент сайтове и да въведем забрана да се публикуват такива.
При публикуване на линкове към торент сайтове ще бъде налагано ограничение за писане, като трябва да се има предвид и че публикувалият ги може да бъде подведен под отговорност от съответните оторизирани служби.

# 1 052
  • Sofia
Блокирани са поради политика на Google. Текстът с който се заменят го указва също.

Всичко, що е линк към български тракери, ли вече ще се чисти и цензурира?
За което има изрично изискване.

# 1 053
Здравейте,

Бях пуснала нова тема в група "Дом" като заглавието на темата беше "Имам нужда от помощ за квартира в София"

Доколкото изчетох правилата на форума, не съм нарушила нито едно такова (дори бях писала информация от всякакъв тип да ми се изпраща на ЛС, за да се избегнат нежелани реклами). В момента обаче не мога да отворя темата, излиза съобщение "Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права."

Моля за информация каква е причината да не мога да виждам темата - дали е изтрита и защо. Ако съм нарушила някое от правилата моля да ми кажете кое точно, за да мога да пусна коректна тема. Ако пък е преместена, моля за инфо къде мога да си я намеря

Благодаря предварително!

# 1 054
Вашата тема беше обява за търсене на апартамент по наем - "ако някой дава под наем + описание на предпочитаните квартали". Форумът не е табло за обяви и постът Ви е изтрит.

# 1 055
Ок, благодаря!

Заблудата ми идва от това, че във форума има много такива теми, давам за пример тази, която излиза първа в списъка.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862573.0

В такъв случай не е ли коректно всички подобни теми да се трият, а не само един или два подобни поста? По този начин се оставя грешно впечатление в новите потребители като мен относно това какво може и какво не може да се пише.

# 1 056
Благодаря за сигнала, изтрих темата, била е пропусната. Ако забележите още подобни теми, моля използвайте функцията "информиряй модератор" и ще бъдат премахнати.

# 1 057
Файлът, който сте указала в профила си, не е достъпен.
http://store.picbg.net/pubpic/B4/EF/be591b587301b4ef.jpg

В момента picbg.net въобще не отговаря.

Ясно, благодаря.

----------

А това за тракерите е много неприятно.

# 1 058
А това за тракерите е много неприятно.
Те нашенските тракери са на мушка много отдавна; та явно е дошло време и ние да пазим поведение, и да си ги споделяме тайно, едва ли не.
Скрит текст:
Който иска да тегли филм, да си купи авторски компакт-диск/ ди ви ди(от някой антиквариат, например)

# 1 059
Не е само за нашенски тракери. Ако/когато излезнат други предупреждения, наложат блокиране на страници и опасност от блокиране на целия сайт заради други url адреси, посочените в предупреждението ще бъдат филтрирани. Съжалявам.

# 1 060
Може ли да попитам, защо ми е изтрито мнението в тази тема? Не мисля, че е било в нарушение на правилата. Благодаря!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=824549.1350;topicrefid=20

# 1 061
Здравейте, моят въпрос е за опцията "харесва ми". От известно време, не се отчита броя на харесванията, защо?
Благодаря!

Така и не получих отговор на въпроса си, но лайковете започнаха да се отчитат. Благодаря!

# 1 062
  • Телиш/Плевен
Изпратих доклад, че бъдещите априлски майки имат нова тема, а в същото време се пише и в старата. Виждам, че сте изтрили новата, но старата е заключена. Да не би да е станала някаква грешка или аз нещо да съм се объркала с обясненията си в доклада? Май сега нямат къде да пишат...

# 1 063
  • Нейде из лудите гори...
Някои от момичета са новорегистрирани, не се ориентират добре в коя тема да пишат, след като беше създадена нова. Изтриването на новата тема е абсолютно науважение към труда на човека, който я е пуснал.  Naughty

# 1 064
  • Телиш/Плевен
Някои от момичета са новорегистрирани, не се ориентират добре в коя тема да пишат, след като беше създадена нова. Изтриването на новата тема е абсолютно науважение към труда на човека, който я е пуснал.  Naughty
Проблемът е, че новата тема е пусната твърде рано. Според правилата се пуска, когато старата достигне 50 страници (или поне 48). Peace

Общи условия

Активация на акаунт