Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 492
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 440
Намирам все повече данни за глобален проблем - същите оплаквания от множество потребители с Хром за много сайтове.

https://www.reddit.com/r/chrome/comments/3p9vti/help_im_having_i … _certain_website/
Тук се оплакват от зареждане на страниците така и така

https://www.reddit.com/r/chrome/comments/3pcg0j/strange_boxes_on_browser_pages/
Тук човекът споделя, че се появяват карета от страниците на различни места и при селектиране с мишката или скролване изчезват, но е така на всички страници, които посещава.

Приемам това за глобален проблем с браузера, несвързан с БГ-Мамма, и ще следя за евентуалното му официално решение. Ако се появи нова информация, ще споделя.

Единственото, което мога да предложа на този етап, без да съм убедена, че ще разреши проблема, е да преинсталирате браузера на чисто, без никакви разширения и да видите дали пак ще го има този проблем.

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 16:22 от Mamma

# 1 441
Здравейте Mamma,
Включвам се едва сега и наистина проблемът с Хром ще се окаже глобален.
 С последната версия съм.
Същият неприятен ефект ми се появи и при влизане на друго място.
Благодаря, че се включихте и положихте усилия в наш интерес! bouquet

Да се надяваме да оправят скоро това неудобство с браузера.

# 1 442
Аз благодаря за съдействието и съжалявам, че не можем да помогнем.
В официалния форум на Хром има страшно много оплакващи се и различни предложения за решения - отзивите са, че при едни има ефект, при други - не.
Явно крайното решение ще се чака от Хром - да пуснат нова версия.

Ето част от предложените във форума на Хром решения:

- инсталиране на чиста версия на браузера
- инсталиране на чиста предишна версия на браузера
- ползване на инструмента за поправка на Хром - https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/
- изключване на всички разширения и добавки към браузера
- изключване на хардуерното ускорение на браузера (в разширените настройки е)

# 1 443
Здравейте, бих искала да попитам възможно ли е да си променя потребителското име и ако да как става  Rolling Eyes

# 1 444
Можете да промените само екранното си име:
"Профил" - "Потребителски настройки"
Въвеждате избраното от нас ново екранно име, в долния край на страницата въвеждате текущата си парола и натискате "Промени профила".

# 1 445
  • в сърцето на един мъж...
Да кажа и аз - след два дни ползване на форума, за сега не са се изключвали известията.

# 1 446
  • Другата България
Приемам това за глобален проблем с браузера, несвързан с БГ-Мамма, и ще следя за евентуалното му официално решение. Ако се появи нова информация, ще споделя.
Аз благодаря за съдействието и съжалявам, че не можем да помогнем.
В официалния форум на Хром има страшно много оплакващи се и различни предложения за решения - отзивите са, че при едни има ефект, при други - не.
Явно крайното решение ще се чака от Хром - да пуснат нова версия.

Ето част от предложените във форума на Хром решения:

- инсталиране на чиста версия на браузера
- инсталиране на чиста предишна версия на браузера
- ползване на инструмента за поправка на Хром - https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/
- изключване на всички разширения и добавки към браузера
- изключване на хардуерното ускорение на браузера (в разширените настройки е)

Благодаря, че се опитахте да помогнете, Мамма. Това, което предлагат от Хром аз не се наемам сама да го правя, защото все пак не съм достатъчно ИТ грамотна. Интересното при мен е, че проблемът се проявява основно в Бг мама, до този момент не съм го забелязала в други сайтове. Продължавам да опитвам обаче и ако зачести или стане досадно нетърпимо, ще се пробва един от предложените от Вас варианти. bouquet

# 1 447
как мога да направя така че вместо линк в коментара ми примерно да излиза снимката от линка ... не знам дали се обясних правилно ако не пак ще пробвам

# 1 448
# 1 449
  • Германия
как мога да направя така че вместо линк в коментара ми примерно да излиза снимката от линка ... не знам дали се обясних правилно ако не пак ще пробвам

Имаш отговор на въпроса и в темата, където попита първо. Peace

# 1 450
Благодаря и на двете  Hug

# 1 451
Здравейте,
извинявам се ако въпросът ми не е на правилното място, но не можах да се ориентирам къде да го задам. Получих съобщение на електронната поща с линк, че съм поискала смяна на забравена парола. Аз не съм искала такова, дори не помня от кога не бях влизала в профила си. Това означава ли, че недобросъвестно някой е искал да ми влезе в профила? Ето го и самото съобщение:
Zdravei pipi_madrid,

Получавате този имейл, защото е използвана функцията 'Забравена парола' за Вашия профил в BG-Mamma. За да изберете нова парола, последвайте линка. <br /><br />Poluchavate tozi имейл, zashtoto e izpolzvana funkciata 'Zabravena parola' za Vashia profil v BG-Mamma. Za da izberete nova parola, posledvaite linka.:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=reminder;sa=setpassword … 0;code=b6a706e514

IP: 84.54.170.17

Потребителско Име или Е-мейл адрес: pipi_madrid

Поздрави,
Екипът на BG-Mamma.

# 1 452
До кога рекламата на ленор ще се активира при всяко минаване около нея с мишката?
Много е неприятно.

# 1 453
DeVa®, както писах по-горе, изпратено е второ официално писмо към агенциите, в което дефинираме точните технически параметри и изискването ни видеото да стартира с изключен звук.
Напълно разбираме и сме съгласни, че е задължително звукът да се стартира само и единствено, ако потребителят пожелае това, а не при неволно преминаване с мишката върху банера.

Peace

# 1 454
Здравейте, бих искала да проследя собствените си публикации в подфорум Нашите деца от 1-6 години. По статистика ми излизат 170 бр. от 2008 год. досега.
Има ли възможност това да стане някак по-бързо и наведнъж, а не да търся страница след страница сред публикациите ми?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт