Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 881
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 055
   Мерси, но не разбрах съвсем. Т.е. трябва първо да съм започнала поне една нова тема, за да имам право да участвам в другите теми от раздела, или как?

Не, просто темата не е пусната, където трябва. Вероятно ще я преместят. Там може да се пусне тема с рецепти, но никой не може да коментира, само авторът пише. Peace

# 2 056
Преместих темата в "Готварски рецепти", където може да бъде коментирана от всеки регистриран потребител.

# 2 057
  • Sofia
   Благодаря на всички ви. Peace

# 2 058
  • ту тук, ту там
Каква е разликата между "замразен акаунт" и "отказал се"?

# 2 059
"Отказал се" е по желание на потребителя.
Трябва да се има предвид, че преди време имаше само един ранг "Замразен", като впоследствие се въведе "Отказал се" за доброволно пожелалите "замразяване" на профила.

# 2 060
  • ту тук, ту там
А "замразен" е с наложена забрана (бан) ли?

# 2 061
Не.
Потребителят може да е регистрирал нов акаунт, но да няма реален мултиакаунт (тоест няма едновременно ползване на повече от един профил), но да е прекратил участието си със стария и да ползва новия си профил. Тогава старият се "замразява".
Когато е наложен бан, забраната се вижда само от модератори и администратори. При стандартно налагане на бан не се дава ранг "Замразен".
Понякога "Замразен" се дава и при доброволно пожелалите "замразяване" на профила за известен период от време.
Допускам и голям процент зададен "Замразен" ранг вместо "Отказал се".
Подчертавам, че "Замразен" не е равносилно на бан и може да се приема за сходно или еквивалентно на "Отказал се". Не бива и не може да се приема като баннат акаунт.

Няма разлика в правата/ограниченията между двата ранга.
При доброволно пожелаване на "замразяване", независимо дали е заявен предварително за определен период или пълен отказ, рангът и наложените от него ограничения могат да се премахнат при желание на потребителя.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 00:02 от Mamma

# 2 062
А не може ли просто да спре да пише временно щом не желае, а трябва да се "замразява"? Нещо по-особено ли има като се "замразиш"?

# 2 063
  • София
Изчезна ми аватара!Не се вижда.Но като копирам адреса и го сложа в нов прозорец се вижда, което значи,че не е изчезнало изображението от нета.Розичките в подписа също отдавна ги няма.

# 2 064
  • София
и аватара и розичките си се виждат.

# 2 065
Тайна, виждам и аватара, и розичките.

# 2 066
Аз виждам само розичките, аватара не  Peace

# 2 067
И аз не виждам аватар.

# 2 068
  • София
Тайна, виждам и аватара, и розичките.
Какво да направя, за да ги виждам и аз?Ако може обяснено на простичък език, като за мен. Grinning Peace

# 2 069
В момента наистина го няма /преди пет минути го виждах/, предполагам, че проблемът е в сайта, на който е качен. Когато там оправят нещата, Вашият аватар отново ще бъде видим.
Ако утре все още не се вижда, пишете едно лс.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт