Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 503
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 130
Ако бях погледнала по-внимателно, нямаше да се получи.  Wink
Важното е, че всичко бързо беше оправено.  Grinning

# 2 131
  • Шотландия
Чета, че по-горе са се коментирали розичките в подпис на потребителка и аватарът й, дали се виждали или не. Аз не виждам никакви подписи в мненията - само ако отворя профила на потребителя ги виждам, в мен ли е вината или нещо не съм разбрала? #Crazy

# 2 132
"Профил" - "Настройка на изгледа" - премахнете чавката от "Скриване на подписите на другите потребители" - "Промени профила"
И ще виждате подписите на другите потребители.

# 2 133
  • Шотландия
"Профил" - "Настройка на изгледа" - премахнете чавката от "Скриване на подписите на другите потребители" - "Промени профила"
И ще виждате подписите на другите потребители.

Бубанка, много благодаря за бързия и точен отговор!  bouquet

# 2 134
Когато чета дадена тема, най-отдолу виждам, че има опция "Потребители, разглеждащи темата". Доста често ми изписва общ брой на разглеждащите, но като кликна, виждам имената само на някои от тях, а други ги изписва като "скрити". Как става това и защо?

# 2 135
Тези потребители са скрили своя онлайн статус и за това не ги виждате.
Ако желаете да промените Вашия статус: "Профил" - "Потребителски настройки" - "Показване на Вашия online/offline статус" - "Промени профила"

# 2 136
 Здравейте, не мога да влизам през телефона във форума. Показва ми съобщение''Грешка с базата данни. Ако тази грешка възникне отново, моля уведомете администратор''.  Идея кака да се оправи?

# 2 137
Грешката е предизвикана от невъзможност да се установи мрежата/ип на устройството. Моля, уверете се, че устройството Ви не ползва прокси.
Ще помоля, ако Ви е възможно през същото устройство да отворите тази страница http://bgwhois.com/
Там, под полето за търсене пише "Вашият ИП адрес  е хх.хх.хх.хх".
Моля, копирайте информацията за ИП адреса и я изпратете на admin@bg-mamma.com ,  за да проверим дали проблемът не е с конкретен интернет доставчик.
Благодаря!

# 2 138
 Благодаря! ще опитам по-късно.

# 2 139
  • София
Преди няколко месеца имах този проблем и сега се появи отново:
Когато отворя тема, в която съм писала/чела и има нови мнения не ме позиционира на последното непрочетено мнение, а 1-2 до 3 мнения по-нататък. Ако не върна нагоре пропускам тези мнения. Особено неприятно е ако директно ме прехвърли на мнения на новата страница

# 2 140
bubanka, благодаря за отговора  Peace

# 2 141
  • Euskal Herria
И при мен днес се появи този проблем, за който говори Онна.

# 2 142
Снощи писах в темата за детски надбавки, не стана. Днес пак, като текста е различен, но ми изписва онова за 80- те букви.
Само в тази тема, в другите публикувам нормално, и с по- малък брой символи.

# 2 143
Във формата за писане на съобщението махнете "Re:" от заглавието над емотиконите.

# 2 144
Благодаря, Бубанка!
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт