Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 983 884
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
При опит да потърся думата "митница" с търсачката на сайта, ми изписа
Цитат
Грешка!
Unable to access the search deamon1.

# 2 326
На последната страница на темата за размяна на декоративна козметика ми де се обади антивирусната, предполагам за някое изображение.

# 2 327
  • Sofia
На последната страница на темата за размяна на декоративна козметика ми де се обади антивирусната, предполагам за някое изображение.
Моля, посочете конкретната страница (вече има нова) и ако може, копирайте конкретното съобщение на антивирусната за да проверим.

Цитат
Грешка!
Веднага бе фиксирано, не би трябвало да се появява вече.

# 2 328
  • София

Цитат
Грешка!
Веднага бе фиксирано, не би трябвало да се появява вече.
Благодаря, сега не се появи, но не се появи и нищо на търсената дума Simple Smile С тази търсачка много рядко се разбирам. Ще търся с гугъл Peace

# 2 329
Обърнете внимание къде търсите - в темата, в групата или навсякъде.
С разширеното търсене може да укажете и в коя група конкретно да се търси и/или да се търси само в заглавията.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search;advanced

# 2 330
  • София
Какво налага да има раздел "Филми и ТВ сериали", при положение, че всички сериали се намират в "Телевизия"? Много е объркващо.

# 2 331
Какви сериали има в "Телевизия"? Аз следя 10-тина и всички теми за тях са във "Филми и ТВ сериали".
Специално влязох в раздела и не виждам дори една тема за сериали. Всичките са телевизионни предавания.
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=402.30

# 2 332
  • София
Да, всички сериали, които и аз следя са си при "Филми и ТВ сериали", в "Телевизия" може да са отделени сапунките  newsm78

# 2 333
... в "Телевизия" може да са отделени сапунките  newsm78
Не, те са в "Романтични сериали" до колкото видях. Simple Smile

# 2 334
В "Роматични сериали" се обсъждат теленовелите, във "Филми и ТВ сериали" - филми и други сериали, в "Телевизия" - телевизионни предавания и предавания тип "реалити шоу".

# 2 335
  • София
В "Роматични сериали" се обсъждат теленовелите, във "Филми и ТВ сериали" - филми и други сериали, в "Телевизия" - телевизионни предавания и предавания тип "реалити шоу".

Благодаря!

# 2 336
  • София
А къде се обсъждат кино филмите?

# 2 337
Във "Филми и ТВ сериали".

# 2 338
  • София
Благодаря.

# 2 339
  • Телиш/Плевен
Функцията "харесва ми" ще се обновява ли за в бъдеще (например всеки потребител да вижда от кого е харесан коментарът му)?

Общи условия

Активация на акаунт