Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 864
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 715
Горния рекламен банер не е малък. Закрива половината екран на телефона.  Peace

При четене от две устройства няма синхронизация - или ми отваря страници от тема, които вече съм прочела, или ме праща на последните мнения в темата като предходните не са прочетени.

# 2 716
  • София
Горния рекламен банер не е малък. Закрива половината екран на телефона.  Peace

И при мен е така. Доста е досадно, а на няколко пъти го отворих без да искам.

# 2 717
  • Оптимист по принуда
На какъв принцип триете в свекървенската? Последният ми пост липсва. Обясненията за соц панелките си стоят иначе.
Мобилната е ужас от вчера, половината страница е реклама.

# 2 718
Мобилната е ужас от вчера, половината страница е реклама.

Отвратително е. Затварям една, отваря се друга. Whistling

# 2 719
Значи не е само при мен проблема. Crossing Arms
При скролване се скрива,да, но при липсата на бутон ,който автоматично те праща най-горе,скролването е безкрайно. Stop

# 2 720
Може ли да докладвам потребител, който ме нарича "идиот" на Лични и ме обижда, само защото си позволих да успокоя едно момиче в темата за бременни?

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 12:06 от Анонимен

# 2 721
Личните съобщения не се модерират. Това, което можете да направите, е да ограничете получаването им от този потребител.

# 2 722
  • Оптимист по принуда
A може би трябва да се предвиди, когато потребител тормози на лични и обижда, да има някакви санкции.  Peace

# 2 723
И аз съм за, въпреки че на мен не ми се е случвало.
Но съм чела оплаквания в теми от потребители относно това.

# 2 724
  • Оптимист по принуда
Е и на мен не беше, но ми се случи. Интересното е, че на 'показ' потребителят може да е много усмихнат и хрисим, много хилещи се емотикони и тралала, а на лични доста злобен и нападателен, направо вманиачен. Затова мисля, че трябва да има опция да се цитира кореспонденцията поне и модератор да преценява какво да се направи или не.

# 2 725
Санкционирате го вие като ограничвате личните съобщения от него. При положение, че личните съобщения са лични и видими само от изпращащия и получаващия ги, то те няма как да бъдат модерирани.

# 2 726
В случая доста се озадачих от нападките, напълно непровокирани - аз отговарях на друг потребител и дори получих благодарности.
Предполагам, че модераторите и без това си имат достатъчно работа, та и с подобни щуротии да се занимават....
Благодаря, Бубанка, блокирах естествено.

# 2 727
  • Испания
На няколко пъти в последните пет минути искам да публикувам, излиза ми това:

��������� ������!

Връщам назад, пак натискам "Публикувай" и излиза надпис, че вече е публикувано.

# 2 728
И аз от два дни насам имам проблем с рекламите в мобилната версия, а ползвам основно нея. Появяват се в началото, в края на страницата, а понякога и по средата. Ако не е нещо, което зависи от вас, някой може ли да ми препоръча коя програма да си инсталирам... преди не съм имала подобен проблем с реклами. Да уточня, че съм с Андроид.

# 2 729
И аз от два дни насам имам проблем с рекламите в мобилната версия, а ползвам основно нея. Появяват се в началото, в края на страницата, а понякога и по средата. Ако не е нещо, което зависи от вас, някой може ли да ми препоръча коя програма да си инсталирам... преди не съм имала подобен проблем с реклами. Да уточня, че съм с Андроид.

И аз искам съвет как да се оттърва .   Wink

Общи условия

Активация на акаунт