Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 845
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 2 805
Само по веднъж на ден ли се зарежда проблемната реклама или по няколко пъти?

# 2 806
  • София
На мен днес 2-3 пъти. Като единия път не можах да я изключа от хиксчето, трябваше да затворя сайта и да го отворя наново.

# 2 807
  • Телиш/Плевен
И при мен, но само днес. Иначе преди това я бях виждала само веднъж. Peace

# 2 808
И при мен. И категорично е от форума, защото това е единствения сайт на български език който посещавам.
Имах предвид, че вероятно е от Гугъл. Преди няколко дни Mamma обясни, че една част от рекламите идват от Гугъл и съм почти сигурна, че и с тази е така. Peace

Това са реглами от Гугъл. Зависят от Вашите интереси, търсения в Гугъл, посещения в други сайтове. Не се "пускат" от нас, а от Гугъл.

Ами хубаво, но защо на български???? Последното нещо, което ще направя е да търся в Гугъл телефон "куче марка" на български.

# 2 809
  • София
Само веднъж ми се зареди днес, когато направих принтскрина, след като я затворих от хикса повече не съм я мяркала. Рекламата първоначално е малка, долу вдясно, като мине мишката през нея става голяма, отброява 3,2,1, и се пуска и звука. Тогава ми се появи и хикса, за да я затворя.

# 2 810
Рекламата не е от Google.   Гугълските реклами не са такива.
Aз не съм я виждала, но и веднъж да се зареди ми е достатъчно за да ме изплаши.  Rolling Eyes

# 2 811
  • Sofia
Aз не съм я виждала, но и веднъж да се зареди ми е достатъчно за да ме изплаши.  Rolling Eyes

Защо да те изплаши? Simple Smile На мен ми се зареди еднократно и повече не се е мяркала. Sunglasses

# 2 812
Аз нямам такава реклама.
Само на мобилната версия ли е?

# 2 813
И на мен не ми е излизала показаната от Вас реклама.
За сметка на това два пъти днес трудно влязох във форума, отдавам го на проблем в моя телевизор.

# 2 814
  • Sofia
Само на мобилната версия ли е?

Явно не, аз ползвам Bg-mamma само от компютъра. Peace

# 2 815
И аз основно през компютъра, но не съм я виждала.

# 2 816
при мен излезе два пъти сутринта, на пълната версия в Опера, без ад-блокер съм там. Точно както я описват и другите, доста агресивна и без никаква връзка с търсения в гугъл.

# 2 817
Имам следния досаден проблем и моля за съдействие, ако можете да ми помогнете разбира се.При писане от телефона буквите се разместват както си искат, почна ли да коригирам вече написан текст става още по-голям кошмар, трябва да изтрия целия текст и да напиша на ново.Вмъква думите в предходни.Не мога да разбера защо се получава така, но не мога да напиша нищо нормално.

# 2 818
Изключи Т-9 предполагам, че това може да е проблема. Поне от описаното на това ми прилича. Peace

# 2 819
Изключи Т-9 предполагам, че това може да е проблема. Поне от описаното на това ми прилича. Peace
Изключено е и всички авто корекции и т.н. всичко ми е изключено, както си пиша ми се качва на горния ред в среата на думата или тръгвам да пиша и ми изтрива думата и ми вмъква писането в друга...много странно

Общи условия

Активация на акаунт