Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 990
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 575
Напротив, всички постове и препратки с линкове бяха на тема проблеми и промени в образованието...

Темата не е за проблеми и промени в образованието като цяло, а за конкретни промени.

...нови потребители, които да не биват гонени с шутове. Дискусията е сериозна, аз съм изгубила поне 15 минути за да намеря статиите и да ги споделя, а вие се подигравате с труда ми.
Писах Ви и на лични, и тук, че няма проблем да пуснете Ваша тема, в която да поставите въпроса. Така ще получите и повече отговори от потребители, които се интересуват конкретно от този въпрос, в темата, която засяга други въпроси, ще се загуби или ще бъде подминат, защото обсъждат тези по основната тема.

Ако желаете ще Ви пусна линка за статията на ЛС, мога да ви изпратя и целия пост, за да не го пишете отново.

# 4 576
  • София
Напротив, всички постове и препратки с линкове бяха на тема проблеми и промени в образованието...

Темата не е за проблеми и промени в образованието като цяло, а за конкретни промени.

...нови потребители, които да не биват гонени с шутове. Дискусията е сериозна, аз съм изгубила поне 15 минути за да намеря статиите и да ги споделя, а вие се подигравате с труда ми.
Писах Ви и на лични, и тук, че няма проблем да пуснете Ваша тема, в която да поставите въпроса. Така ще получите и повече отговори от потребители, които се интересуват конкретно от този въпрос, в темата, която засяга други въпроси, ще се загуби или ще бъде подминат, защото обсъждат тези по основната тема.

Ако желаете ще Ви пусна линка за статията на ЛС, мога да ви изпратя и целия пост, за да не го пишете отново.

Вие да не се подигравате с мен? Значи може да обсъждаме промените, които инициира МОН, но без да обсъждаме проблемите на образованието или предишни промени? Как точно ще стане това, трябва да изтриете 80% от постовете. Напротив, смятам че решението Ви е субективно и е в разрез със идеята на форумите за пълноценна и задълбочена дискусия. 

# 4 577
Доста от предходните промени са широко обсъдени в друга тема тук.
Скрит текст:
Пуснах новата тема, за да следим какво се случва оттук нататък и да не изпускаме нишката, тъй като новият министър и неговият екип се заеха с активни промени в сравнително новите нормативни документи.

# 4 578
  • София
Скрит текст:
Пуснах новата тема, за да следим какво се случва оттук нататък и да не изпускаме нишката, тъй като новият министър и неговият екип се заеха с активни промени в сравнително новите нормативни документи.

И предполагам, че след като широко сте ги обсъдили преди години те нямат връзка с новите промени в образованието и не трябва да бъдат споменавани. Все едно в темата за "Астма" да не се обсъжда глобата на България за несправяне с вредните емисии.
По скоро смятам,че този сайт е "превзет" от група хора /поне в темата за образование/, които го смятат за свой и пречат на нови потребители да се намесват по темите. Аз го използвам от 2-3 месеца и го видях с очите си. Модераторите пък застават на страната на форумците, не на собственика, който със сигурност би желал повече потребители.
Това е моето мнение..

# 4 579
По скоро смятам,че този сайт е "превзет" от група хора /поне в темата за образование/, които го смятат за свой и пречат на нови потребители да се намесват по темите. Аз го използвам от 2-3 месеца...

Име:   aninica
Публикации:   277 (0,116 на ден) (реално 280)
Ранг:   Ентусиаст
Дата на регистрация:   пн, 31 яну 2011, 10:35
Първи пост:  пт, 13 сеп 2013, 15:31

Новак? newsm78

# 4 580
  • Sofia
Посочена Ви е правилната тема, в която да дискутирате вълнуващите Ви статии.
Нееднократно потребители Ви обърнаха внимание върху публикуването на последователни постове.
Градивна дискусия предполага правилно място и запознаване с текущото съдържание, а не непременно скандал.
Никой не е "превземал" сайта и потребителите винаги са били и са абсолютно равнопоставени.

# 4 581
  • София
Сийка, използвах го само за някаква обява, мисля търсих детегледачка. Ако сте искали нещо да ме изобличите не Ви се е получило. Не знам как пък не са изтрили Вашия пост впрочем? Какво общо има с темата?

# 4 582
  • в сърцето на един мъж...
Мамма, благодаря, от вчера получавам известия. Преди това доста време не получавах нищо. Нито за първи, нито за последен пост. Надявам се, вече да работят известията.

# 4 583
Сийка, използвах го само за някаква обява, мисля търсих детегледачка. Ако сте искали нещо да ме изобличите не Ви се е получило. Не знам как пък не са изтрили Вашия пост впрочем? Какво общо има с темата?

Има, как да няма?
Дочух, че в Правилата тормозели новаци и долетях на помощ, ама като се огледах – никой никого не тормози, пък и новаци няма...  Whistling
Всъщност, като се позамисля, тормоз има, ама те модераторите са свикнали и носят...

# 4 584
  • София
Скрит текст:

И предполагам, че след като широко сте ги обсъдили преди години те нямат връзка с новите промени в образованието и не трябва да бъдат споменавани. Все едно в темата за "Астма" да не се обсъжда глобата на България за несправяне с вредните емисии.
По скоро смятам,че този сайт е "превзет" от група хора /поне в темата за образование/, които го смятат за свой и пречат на нови потребители да се намесват по темите. Аз го използвам от 2-3 месеца и го видях с очите си. Модераторите пък застават на страната на форумците, не на собственика, който със сигурност би желал повече потребители.
Това е моето мнение..

Мен лично ме интересуват конкретните промени, които подготвят МОН, точно заради това следях темата, пусната от Дидева, откакто се включи в темата, тотално ме отказа да я следя, защото тези неща, които повтаряш като мантра, са обсъждани многократно на други места и продължават да бъдат обсъждани там. Така че ако модераторите разчистят и останалите ненужни постове, не е трябвало да си губиш 15те минути, може би доста хора ще се върнат в дискусията, която до едно време беше много полезна. За съжаление до едно време...

# 4 585
  • Gorni Bogrov
Мамма, благодаря, от вчера получавам известия. Преди това доста време не получавах нищо. Нито за първи, нито за последен пост. Надявам се, вече да работят известията.
Какво направихте за да си получавате известията,защото при мен пак не се получава?

# 4 586
  • в сърцето на един мъж...
Какво направихте за да си получавате известията,защото при мен пак не се получава?

Разчистих от старите теми, които следя, тези, които не са активни. И нищо друго не съм правила

# 4 587
Здравейте, направих това което се изисква но....."кошчето" липсва. Има камбанка. Включена ли е функцията директно да се спира следенето на темата?
Къде виждате камбанката? Не би трябвало да има там такава.
Погледнете тук стъпките:
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:
МНОГО, МНОГО БЛАГОДАРЯ! Аз съм използвала друг ред.

# 4 588
  • София
Възможно ли е вече да се качва снимка директно от телефон, макар и през пълната версия на сайта? Опитах преди малко, даде ми някаква грешка, но не мога да преценя дали е проблем конкретно при мен или по принцип не е оправена функционалността. Става дума за новата версия... нямам възможност да изчета другата тема, съжалявам.

# 4 589
Качва се без проблем по принцип, но май понякога на мен ми дава грешка, когато файлът е много голям.

Общи условия

Активация на акаунт