Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 732
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 650
Не мога да спра известията за тази тема. Показа че не са включени. Пускам ги и ги спирам, същото.
Нямате включено следене на тази тема, но получавате известия за нови отговори, защото сте участник в нея (13 авг 2017, 21:40).
Можете да ги спрете по следния начин:
Скрит текст:
избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:

# 4 651
  • Пловдив
Момичета, как да си остана в профила, т.с. да удължа времето на сесията на влизане?

# 4 652
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като си сложиш чекче на "Запомни ме" при влизане в профила си.
Друг вариант е когато ти се отвори разширената форма на вход, където можеш да зададеш по-дълго времетраене на сесията. Например 1000 минути.

# 4 653
  • Sofia
ЗДравейте, имам въпрос, не съм влизала от доста време, днес публикувах няколко мнения, но не знам защо не ми се отваря '' проверка правопис'' newsm78 къде може да е проблема Rolling Eyes предварително Благодаря за отделеното време и Ви желая усмихнат ден bouquet
Имаше временен проблем с функционалността.
Работи отново.

# 4 654
  • Пловдив
Като си сложиш чекче на "Запомни ме" при влизане в профила си.
Друг вариант е когато ти се отвори разширената форма на вход, където можеш да зададеш по-дълго времетраене на сесията. Например 1000 минути.
Как да я отворя тази разширена форма?
Благодаря!

# 4 655
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тръгваш да се логваш, написваш си потребителското име и натискаш "вход" без да си въвела парола. Тогава автоматично ти отваря разширената форма. Peace

# 4 656
  • София
Това беше в стария вид, и аз така правех, но в новия не става.

# 4 657
  • София
Темата за свекървите е станала... Не знам за триене ли е, за заключване ли е.

# 4 658
  • Пловдив
Това беше в стария вид, и аз така правех, но в новия не става.
И при мен не става.
Може ли да се включи модератор с насока?

# 4 659
Темата за свекървите е станала... Не знам за триене ли е, за заключване ли е.
Моля и аз да обърнете внимание .

# 4 660
  • Испания
Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 4 661
Пуска реклами и не спира.
http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=573079
Редакция: Постовете са изтрити.

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 19:56 от ЧревоУгодник

# 4 662
Не мога да спра известията за тази тема. Показа че не са включени. Пускам ги и ги спирам, същото.
Нямате включено следене на тази тема, но получавате известия за нови отговори, защото сте участник в нея (13 авг 2017, 21:40).
Можете да ги спрете по следния начин:
Скрит текст:
избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:

Никъде не ми излезе този бутон за махане.

# 4 663
Когато отворите "Нови отговори в теми с мое участие" нямате ли кошче като това, което се вижда на снимката?

# 4 664
http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=573012;sa=showPosts Репортнах едното, но всички мнения на потребителя са реклама, едва ли имате договорка.

Общи условия

Активация на акаунт