Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 461
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 4 740

Нищо не цитираш. Какво ще се случи, ако в коментара има хипервръзки? Различни видове форматиране на текста? Цветове? Големина? И т.н.... Аз пиша за точно цитиране, както е 100% написан без подобна играчка.

# 4 741
  • София
Ти на 15 ли си? Като знаеш толкова, обясни в темата за цитатите. Какво се правиш на интересен?

# 4 742
Питам отново - къде мога да видя мненията, които съм отбелязала като полезни?

# 4 743
  • Sofia
Аз пък искам да попитам, каква може да е причината, ако едно изображение е с размери 160 / 200, при опит да го кача като аватар, пак да ми се изписва, че надвишава допустимите размери? newsm78 Пробвам се да го кача през старата версия.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 14:35 от Blаck Cat

# 4 744
Аз пък искам да попитам, каква може да е причината, ако едно изображение е с размери 160 / 200, при опит да го кача като аватар, пак да ми се изписва, че надвишава допустимите размери? newsm78 Пробвам се да го кача през старата версия.

Линк към изображението, моля.

Не можете да ги видите.

# 4 745
Не можете да ги видите.
Е, това е просто... смешно! Joy

# 4 746
  • Пловдив
Не ми работи функцията за променяне на размера на шрифта.

# 4 747
  • Sofia
Работи се по цялостна смяна на редактора (функционалността за публикуване на мнения).

# 4 748

Не можете да ги видите.

Е, нали такава беше функцията на този прословут бутон "Полезно" - да виждаме тези мнения, което сме счели за полезна информация?!

Не е смешно, смешни сте!

# 4 749
Тази функция Ви дава възможност да виждате кои Ваши мнения са оценени като полезни тук.

# 4 750
Това за полезните мнения и аз го писах като предложение в другата тема, но явно не искат да го вземат впредвид. Безсмислен е този бутон в такъв случай!

# 4 751
Не е ли целта да знам кое мнение ми е било полезно на мен? Какво ме грее, че мое мнение е било полезно за някой друг? Аз си го знам това, което съм написала и други са оценили като полезно. По-интересно е за мен кое е било важно. Къде е логиката наистина?

# 4 752
Тук можете да намерите информация за смисъла на бутона "Полезно".

# 4 753
Това за полезните мнения и аз го писах като предложение в другата тема, но явно не искат да го вземат впредвид.
Взето е предвид и се предвижда разширение на функцията. Версията не е финализирана и се работи по нея, за което говори както напълно достъпната стара версия, така и указателят, че новата версия е beta.

Silky_soft, тонът Ви е недопустим и много моля да се въздържате от подобен изказ тук и в други теми!

# 4 754
За мен би било полезно също да виждам мненията, които съм маркирала като полезни
Учудена съм, че няма такава опция, и се надявам да се добави. Не вярвам да е толкова сложно.

Общи условия

Активация на акаунт