Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 480
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 5 460
Това не е реклама на Гугъл.

# 5 461
Толкова ли е трудно да се добави?
Поредната тъпотия.

# 5 462
Чакай! Ще падна от смях! JoyJoyJoyJoy Joy
От търсения друг път. Само да направя шота.

# 5 463
Това не е реклама на Гугъл.
Да, реклама на гугъл е.
Променя се спрямо онова, което вие сте търсили в интернет.

# 5 464
Конкретно на шота не е. Няма ги опциите на AdWords за отказ като на тази например

Тази вече е гугълска и според Гугъл няма нищо общо с търсенията ми

# 5 465
Успокой се. На мен ми излиза " мъжът ми е с ерекция 4 часа". Тоя Гугъл е голям мръсник.

# 5 466
Гугъл реклами, излизат според Вашите предпочитания и последни търсения в мрежата.
Напълно вярно! Много пъти съм търсил еди кой си модел на телефон и след това на реклама да е точно този модел телефон, например.

# 5 467
Гугъл реклами, излизат според Вашите предпочитания и последни търсения в мрежата.
Напълно вярно! Много пъти съм търсил еди кой си модел на телефон и след това на реклама да е точно този модел телефон, например.
Е да де, но като търся хапове за менопауза, да ми излиза реклама на виагра  newsm78 Или Гугъл иска да ми каже, че сексът оправя всички проблеми  Joy

# 5 468
  • Испания
Едва ли тук е мястото за споделяне на личните проблеми и търсене на липсващо внимание.

# 5 469
Едва ли тук е мястото за споделяне на личните проблеми и търсене на липсващо внимание.
Предполагам си получила своето липсващо внимание, или ще споделиш личен проблем  Mr. Green
 Сигнализираме с Назгул, че предоставените полета и ленти на Гугъл са крайно агресивни към потребителите. Това в страни от текста на форума, има Х, и може да се махне. Лентата от долу, не. Мразя го тоя Енцо, с евтините му ментета.

# 5 470
Това не е реклама от рекламодател, който да е одобрен и поръчал реклама при нас. Това е реклама, която се публикува от Google и други системи за реклама. Както в Гугъл, така и в другите системи сме забранили категории, които са недопустими за сайта ни (18+, политически реклами и т.н.), но за жалост често рекламодателите указват различен тип категория с цел избягване на ограниченията.
Благодаря за подадения сигнал за тази реклама, на база частичния адрес, който се вижда, ще бъде блокирана в понеделник.

# 5 471
Смених си ймела. До кога ще чакам линк за потвърждение.
П.П. Ясно Ви е, че съм влезла с фейса.

# 5 472
Не мога да оцветявам текст. Когато го оградя и сложа желания цвят, то излиза "кода" в началото на текста. Та трябваше да копирам и пействам, и да пише межди скобите са ми се получи.

# 5 473
Смених си ймела. До кога ще чакам линк за потвърждение.
П.П. Ясно Ви е, че съм влезла с фейса.

Пишете ми лс с линк към профила, на който сте сменила имейла.

# 5 474
Ок до половин час

Общи условия

Активация на акаунт