Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 480
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 5 490
Благодаря за сигнала!

# 5 491
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Задавам на настройки да се скрият някои неща, но пак се виждат,а други, които искам да се виждат, не се виждат, може би аз не правя нещо както трябва. Имам над 200 мнения,а съм с ранк "новак".
"Ентусиаст - над 50 мнения - има право на 2000 лични съобщения".
Благодаря!

# 5 492
  • София
За ранговете – http://www.bg-mamma.com/?topic=786973

# 5 493
Задавам на настройки да се скрият някои неща, но пак се виждат,а други, които искам да се виждат, не се виждат, може би аз не правя нещо както трябва.

Пояснете какво скривате, но се вижда и кое не се вижда, но желаете да бъде видимо.
Имейл адресът Ви например се вижда от Вас и от модератори и администратори, но не вижда от останалите потребители.

# 5 494
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.

От там е цитирано това в скобите.

# 5 495
Задавам на настройки да се скрият някои неща, но пак се виждат,а други, които искам да се виждат, не се виждат, може би аз не правя нещо както трябва.

Пояснете какво скривате, но се вижда и кое не се вижда, но желаете да бъде видимо.
Имейл адресът Ви например се вижда от Вас и от модератори и администратори, но не вижда от останалите потребители.

Скривам пола, а не виждам титлата. Благодаря!

# 5 496
  • София
Глобалният ти ранг е "ентусиаст", а не "новак". Отн. ранга в дадена група виж първия абзац от линка. От него:
Цитат
При разглеждане на теми, до името на автора на дадено мнение, е указан рангът му в дадената група на база броя мнения, които има публикувани в конкретната група.

# 5 497
Цитат
При разглеждане на теми, до името на автора на дадено мнение, е указан рангът му в дадената група на база броя мнения, които има публикувани в конкретната група.
При преглед на профила, под името, е изписан глобалният ранг, който е на база мненията в целия сайт.

т. е. възможно е в даден подфорум рангът Ви да е "новак".

Титлата Ви се вижда в профила Ви.

# 5 498
Благодаря за отговорите. Реших, че титлата трябва да се вижда под всеки пост, а за ранга очевидно не съм дочела.

# 5 499
  • Ямбол
Имам съмнения, че тези двама потребители са един и същ човек:

http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=260361

http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=578708

Вторият се е регистрирал вчера и харесва мненията само на пътеката, както и участва само в една тема и то за да каже няколко простотии. Както и по стил на писане с утрояване на препинателни знаци си приличат.

# 5 500
Благодаря, ще проверим.

# 5 501
  • Sofia
Вторият се е регистрирал вчера и харесва мненията само на пътеката, ...

Понеже не ползвам често новата версия, ще си позволя да задам може би малко глупав въпрос, който не е насочен конкретно към Лиляна, а към всеки, който знае отговора.
Как се разбира кои са потребителите, харесали нечий коментар? Защото аз виждам само някакви цифрички под публикациите, получили нечие одобрение, но не и кои (като конкретни ник-ове) са юзърите, които са натиснали бутона "Харесвам".
Същото важи и за моите собствени постове – получавам нотификации и виждам, че еди-кой-си е харесал даден мой коментар, но щом нотификацията изчезне и погледна публикацията си, вече не може да се разбере кой я е харесал.
Надявам се, че разбрахте питането ми, понеже го обясних малко объркано май. Rolling Eyes

# 5 502
Черно коте, не се разбира кои са другите или след като изчистиш камбанката.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 09:37 от Анонимен

# 5 503
  • Ямбол
Аз нямах предвид харесване с бутона, макар че има харесани мнения нейни и съм почти сигурна, че са от другия акаунт. Но след регистрацията веднага цитира и казва, че мнението е добро:

Скрит текст:
Не знам за кои държавни лица говориш, но аз не чета нито Блиц, нито на разни лунни пътеки фантазиите. Приемам за факти, доказателства и логични разсъждения, само от хората, които говориха на двата брифинга. Всичко останало е бълвоч.

Само се чудя на такива като теб, ако убитите бяха твои близки или приятели дали щеше да разсъждаваш така? Да приемеш всичко за чиста монета и да приключат случая за седмица?  Или просто чуждата болка не те касае...Майната му за другите, аз нали съм добре...
Браво Simple Smile Добре казано Wink

# 5 504
  • Sofia
Черно коте, не се разбира кои са другите или след като изчистиш камбанката.
Благодаря! И аз така знам. Simple Smile

Аз нямах предвид харесване с бутона, макар че има харесани мнения нейни и съм почти сигурна, че са от другия акаунт.
Ясно, аз помислих, че вече може да се види кой е харесал нечий коментар и съм изпуснала да разбера как става. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт