Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 622
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 925
Благодаря за сигнала!

# 5 926
  • Бургас
От снощи,в темата "Кралски работи и клюки" се е заформил един дебат относно мое споделено мнение,което нито обижда,засяга или предизвиква негативно някой.Някоя си "missence" обаче,не спря да ме апострофира, цитира, и т.н и да се мъчи да ме убеждава как ако работиш кралица,не переш,чистиш и готвиш!?....Явно искаше да изпита здравия ми разум и имаше ответ от моя страна с което се приключи.Милата,тя обаче продължава лицемерно и подмолно да преекспонира ,че някой и се бил изнервил на коментара....Явно търси драми!
Въпроса ми е защо моите постове са изтрити ,а нейните не?Двоен аршин ли има?Или умението лицемерно да се лази по нервите на някой се толерира,а праволинейния ответ на това действие не.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 00:15 от Nina_Z

# 5 927
  • Sofia
Личните пререкания и особено персоналните квалификации не се толерират.
Докладваните от Вас мнения са по същество и  не представляват нарушения на форумните правила за разлика от премахнатите Ваши публикации съдържащи директни обиди към потребители.

# 5 928
  • Бургас
Личните пререкания и особено персоналните квалификации не се толерират.
Докладваните от Вас мнения са по същество и  не представляват нарушения на форумните правила за разлика от премахнатите Ваши публикации съдържащи директни обиди към потребители.
Ясно,разбрах!По-завоалирани да са обидите и без епитети.Да се правя на жертва и лицемерно да преекспонирам,но да не излизам от рамките на форума.Добре!В такъв случай ако кротичко и мило и предложа да отиде на психиатър,пак ли ще е обидно? Blush

# 5 929
В нито една от докладваните от Вас публикации няма нито директна, нито завоалирана обида към Вас. Потребителите дискутират темата, а не Вас или други участници във форума.
За разлика от това, Вашите изтрити публикации, както от тази, така и от други теми, изобилстват с редица директни обиди и изказ, който е недопустим тук. Приемете това като последно предупреждение. При последваща пряка обида към потребител, то ще съм принудена да предприема предвидените спрямо Правилата мерки.

# 5 930
Здравейте! Моля за Вашето съдействие, къде бих могла да публикувам този линк:
helpkarma.com/help/helpmama

# 5 931
Здравейте,
Може да създадете тема в най-посещаваната група в сайта, като е препоръчително да добавите повече информация като епикризи и документи, както и точните нужди (какви суми за какво точно са необходими, по възможност - предоставяне на оферти и др. документи). Колкото повече информация има и колкото по-прозрачна е инициативата, толкова по-голям е откликът и очакваната помощ. 

Успех!

# 5 932
Благодаря Ви🕊️❤️

# 5 933
В самата дарителска кампания е обяснено всичко!

# 5 934
  • Испания
Току-що в продължение на няколко минути:

# 5 935
Здравейте,
Бих искала да помоля да изтриете профила ми. Не влизам в бг мама и не желая да имам профил. Моля, да изтриете профила ми! Предварително благодаря!
С поздрави!

# 5 936
Профили не се трият.

# 5 937
  • в морето до колене
Имам нужда от помощ - не мога да пусна нова тема с анкета!
По-точно, пуснах темата, но без анкета, защото с анкета не ставаше.
И после пробвах да добавя анкетата, но не става.

Постоянно ми дава това съобщение

Връзката е прекъсната

Връзката със сървъра е прекъсната докато страницата зарежда.

Страницата може да е временно недостъпна или натоварена. Опитайте отново след малко.
    Ако не може да отворите друга страница, проверете връзката си с интернет.
    Ако компютърът или мрежата ви са зад защитна стена или мрежов посредник проверете дали Firefox има право на достъп до Интернет.

Може ли някой от модераторите да направи нещо по въпроса.
Че иначе голям конфуз - темата е за гласуване, а в нея няма анкета...
Става дума за тази тема - http://www.bg-mamma.com/?topic=1022820

Редактирам се - през старата версия стана.
Просто аз не я ползвам изобщо, откакто пуснахте бета версията... и не се сетих да пробвам оттам първоначално.

Така че нямам нужда от помощ вече.
Но може би трябва да обърнете внимание, какъв точно е проблемът с анкетите в новата версия.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 19:57 от мячик

# 5 938
  • Sofia
Хм, къде е темата за добавяне на аватар и картинка в подписа (в старата версия), че не я намирам?

# 5 939

Общи условия

Активация на акаунт