Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 577
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 940
  • Sofia
Да, Човече. Странно, че не я открих. Много ти благодаря! bouquet

# 5 941
Моля, обърнете внимание на темата за "Соларното хранене" http://www.bg-mamma.com/?topic=983120.675
От вчера се коментира практиката за т.нар. "сухо" гладуване, по време на което за определен брой дни (достигащи до 10) не се приема храна и вода. Ще вземе някой незапознат с този метод да реши  да гладува и да не пие вода 10 дни, което вече си е много опасно за здравето.

# 5 942
Скрит текст:
Ами то има и умрели гладуващи, и соларници с увредено зрение от гледане на слънцето без предпазни средства. Човешкият дебилизъм няма край. Хем ми е жал, хем ме е яд - бива ли толкова да се откъснеш от реалността и да няма кой да те спре, а само да те окуражават анонимно по форуми да умираш и да им правиш сеир. Самотни, тъжни хора, повечето или много млади, или в кризата на 40-те с първите си болежки и осъзнаването, че животът има край.

Сори, сега видях, че съм объркала темите.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 23:14 от Анонимен

# 5 943
# 5 944
# 5 945
  • Sofia
Благодаря.

# 5 946
  • София
Здравейте,
При опит да отворя темата "да се оплачем" ми изписа грешка, после непрочетените публикации изчезнаха, а сега не я намирам.
Има ли някакъв проблем с нея?

# 5 947
  • София
Здравейте,
При опит да отворя темата "да се оплачем" ми изписа грешка, после непрочетените публикации изчезнаха, а сега не я намирам.
само от кеша на Гугъл, се отваря
ЛИНК

# 5 948
  • София
Здравейте,
ЛИНК
Благодаря много.
А защо е така?
П.П. Бъгва, като сменя страницата.

# 5 949
  • София
Скрит текст:
Здравейте,
ЛИНК
[/spoiler]
Благодаря много.
А защо е така?
П.П. Бъгва, като сменя страницата.
Защото Гугъл запазва отделни страници, не цялата тема - а с нея, явно има временен проблем или е изтрита.

# 5 950
  • Sofia
Наша грешка. Съжалявам.
Възстановена е.

# 5 951
  • София
Благодаря.

# 5 952
Мои мнения биват тенденциозно изтривани и дори получавам заплахи на лично от модераторите относно санкциониране на профила ми. То бива да имаше вулгарен език или призив за насилие от моя страна, а то какво - споделяне на връзка към новина и мнение към нея. Този профил е от април 2013, а дори нямам 60 коментара. Пиша рядко и то по теми, които намирам за важни, а не да спамя навсякъде.

Променете си двойните стандарти в свещения форум и знайте едно - мненията ми може да бъдат изтривани, профилът санкциониран, но нагласите и възгледите ми никога не ще промените. Hug bouquet

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 02:06 от Grodian_1

# 5 953
  • Sofia
Правилата са за всички!
Провокации не се толерират, както и множество регистрации.
Изрично и нееднократно бяхте предупредени за нарушения на формните правила!

# 5 954
Правилата са за всички!
Провокации не се толерират, както и множество регистрации.
Изрично и нееднократно бяхте предупредени за нарушения на формните правила!
На другите потребители мненията стоят, а моите непрекъснато се трият.

Техните не са провокации, нали, само моите са. Wink

Мда, щото не е политкоректно.

Общи условия

Активация на акаунт