Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 972 923
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 070
  • Варна
Преди време (2017г.)  регистрирах втори профил, поради невъзможност да вляза в стария (забравена парола и потребителско име, и невалиден имейл). Преди няколко дни все пак успях да вляза в профил №1, и бих искала да замразя другия.

# 8 071
Оттеглете съгласията на профила, който няма да ползвате.

# 8 072
Здравейте, опитвам се да се свържа със следния потребител - dilqna_h. Как мога да направя това?
Много ми е важно! Благодаря предварително. Искам да задам въпрос на този потребител по една стара тема.

# 8 073
Потребителят не е активен и не е приел съгласията, т. е. няма възможност за връзка с него.

# 8 074
Благодаря за отговора. Въпреки това има ли някакъв макар и стар Емайл адрес при вас?

# 8 075
Не, няма  - потребителят не е приел съгласията, т. е. имейлът и личните му данни са заличени от профила. Но и да имаше имейл, нямаме право да Ви го дадем.

# 8 076
  • Sofia
Вече можеш ли да пускаш теми като Анонимен?

# 8 077
Не.
Потребителят, пуснал темата днес, е пожелал забравяне по-късно, за това излиза като анонимен.

# 8 078
Направих четири или пет опита да се отпиша от темата за мамолозите, след като мой отговор на въпрос от друга тема се озова там, но не успявам - новите отговори продължават да излизат.
И с темата за ИК беше така, там сигурно съм правила 20 опита да се отпиша.

# 8 079
Направих четири или пет опита да се отпиша от темата за мамолозите, след като мой отговор на въпрос от друга тема се озова там, но не успявам - новите отговори продължават да излизат.
И с темата за ИК беше така, там сигурно съм правила 20 опита да се отпиша.
Как точно се опитвате да се отпишете?

Това са двата начина, в зависимост от това дали сте избрали да следите темата или получавате известия, защото имате отговор в нея:
За теми, които не сте отбелязали за следене, но сте писал вътре: Меню -> Нови отговори -> Премахни от списъка
За тези, при които имате включено Следене: Меню -> Следени теми -> Спри следенето

Спиране на известията за нови отговори в теми, за които сте включили следене

# 8 080
  • София
Има ли начин да редактирам "препоръчаните" теми?
Писна ми да ми се препоръчват темите  "Хомосексуални котки" и "Кое име да избера - Алеса или Зара"!

# 8 081
Не е възможно да редактирате списъка с препоръчани теми.

# 8 082
  • София
Не е възможно да редактирате списъка с препоръчани теми.

А бихте ли обяснили принципа , на който се решава коя тема да се препоръча?
Особено ме интересува защо изборът е паднал върху "Хомосексуалните котки"?

# 8 083
  • Куциндрел
А аз искам да питам на какъв прицип се избира в камбаната да ми известява за нови теми в подфоруми, които посещавам?
За някои подфоруми къмбаната ми "звъни", за други не.
Вчера имах известяване за нова тема, натиснах да видя и се оказа тема за някаква карта за гадаене в подфорум Потребителски групи. newsm78
За клюкарника никога не "звъни", за останалите - избирателно.

# 8 084
  • addicted
По повод препоръчаните теми - нещо като идея, не зная дали е обмисляно.

В други сайтове, които показват препоръчано съдържание  - Youtube да речем, също не можеш особено да контролираш какво ти се препоръчва, но на всяко видео можеш да кликнеш 'not interested' за да не излиза повече в листа с препоръчани видеа.
Може би поне такава опция би била подходяща, за да се избягват особено дразнещи, неподходящи или безполезни теми.

Общи условия

Активация на акаунт