Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 972 923
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 085
  • София
Мен по принцип не ме дразнят "препоръчаните" теми. Просто чашата на търпението ми преля няколко дни наред да ми се навират пред очите "хомосексуалните" котки. Просто е абсурдно! Нито се интересувам от котки, нито от "хомо"сексуалните им проблеми!

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 11:32 от Happy Mijjj ツ

# 8 086
Скрит текст:
Направих четири или пет опита да се отпиша от темата за мамолозите, след като мой отговор на въпрос от друга тема се озова там, но не успявам - новите отговори продължават да излизат.
И с темата за ИК беше така, там сигурно съм правила 20 опита да се отпиша.
Как точно се опитвате да се отпишете?

Това са двата начина, в зависимост от това дали сте избрали да следите темата или получавате известия, защото имате отговор в нея:
За теми, които не сте отбелязали за следене, но сте писал вътре: Меню -> Нови отговори -> Премахни от списъка
За тези, при които имате включено Следене: Меню -> Следени теми -> Спри следенето

Спиране на известията за нови отговори в теми, за които сте включили следене

По втория начин опитвах и не ставаше. Сутринта пробвах по първия и досега не съм имала известия, може би вече се е получило.
Благодаря.

# 8 087
  • Телиш/Плевен
А аз искам да питам на какъв прицип се избира в камбаната да ми известява за нови теми в подфоруми, които посещавам?
За някои подфоруми къмбаната ми "звъни", за други не.
Вчера имах известяване за нова тема, натиснах да видя и се оказа тема за някаква карта за гадаене в подфорум Потребителски групи. newsm78
За клюкарника никога не "звъни", за останалите - избирателно.
Виж тук (по-конкретно частта Следени групи - трябва да спреш следенето на тези, които не те интересуват) - https://bg-mam.ma/p/1068343/37497510

# 8 088
Бих искала да ми обясните защо имейла,който съм посочила е видим за потребителите при положение,че в настройките съм го задала като скрит? И за да избегнем излишните въпроси ще поясня,че получавам писма на въпросната ми "лична" поща с обяснението,че са го взели от тук.

# 8 089
  • Другата България
Потребителското Ви име е всъщност Вашия мейл, сама сте го написала така.
То е видимо за всички потребители, възможно е от там да е взет мейла Ви.

# 8 090
  • Буркина Фасо
Бих искала да ми обясните защо имейла,който съм посочила е видим за потребителите при положение,че в настройките съм го задала като скрит? И за да избегнем излишните въпроси ще поясня,че получавам писма на въпросната ми "лична" поща с обяснението,че са го взели от тук.
имейла ти се вижда от потребителското ти име - там си го написала.
Потребителско име: e.....@abv.bg Ранг: Новак

# 8 091

Как да го променя?

# 8 092
  • София
Не може.

# 8 093
Скрит текст:
Как да го променя?

Поискайте забравяне на текущия профил и след това направете нов.

# 8 094
Здравейте, какъв е начина за създаване на нова тема?

# 8 095
  • София
Здравейте, какъв е начина за създаване на нова тема?
Публикуване

# 8 096
Подробни инструкции за стартиране на нова тема тук.

# 8 097
Скрит текст:
Как да го променя?

Поискайте забравяне на текущия профил и след това направете нов.
Това не противоречи ли на правилата на форума за мултаци?

# 8 098
Няма мултиакаунтинг, защото няма два активни профила едновременно, ако потребителката спази точно това, което съм написала - губи единия профил и след това прави нов.

# 8 099
Не може да е вярно. Прилича на амнистия. Така всеки забанен профил който не е приел новите условия става легитимен със създаването на нов щото не противоречи на правилата за мултаци.

Общи условия

Активация на акаунт