Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 771
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 265
Ако може да напиша нещо по темата.
В мобилната версия, този и няколко следващи поста цитатите излизат по една буква на ред. Скролването е до безкрай.
https://bg-mam.ma/p/1102015/38445019

# 8 266
  • Sofia
Тъкмо това исках и аз да попитам...чудя се от известно време -могат ли админ и мод да четат личните съобщения?
Не.

Това е темата в която предимно списвам и се интересувам от нейната поддръжка.
Поддръжката е работа на модераторите. Авторът просто пуска първия пост и силно се съмнявам да има потребител, който при всяко влизане в темата да минава през първата публикация. В тази връзка, при месечните теми авторството на първата публикация още повече "олеква" и не виждам причина за спора. Въпреки това авторството не е някаква доживотна "привилегия" и ако има други желаещи, не пречи да се редуват. Единственото условие е да се пуска сравнително навреме и да има препратки от и към предишната тема.

Ако може да напиша нещо по темата.
В мобилната версия, този и няколко следващи поста цитатите излизат по една буква на ред. Скролването е до безкрай.
https://bg-mam.ma/p/1102015/38445019
Прекалено много цитати един в друг.
Редактирах.

# 8 267
Здравейте,

Преди няколко дни оставих информация за личния си опит в темата “Кисти на яйчника на неродено бебе”, която считам, че може да е полезна на други майки. Днес видях, че постингът ми е бил изтрит. Бихте ли ми казали причината за това?

Благодаря

# 8 268
  • София
Здравейте,

Преди няколко дни оставих информация за личния си опит в темата “Кисти на яйчника на неродено бебе”, която считам, че може да е полезна на други майки. Днес видях, че постингът ми е бил изтрит. Бихте ли ми казали причината за това?

Благодаря
Писали сте в твърде стара тема.
Можете да стартирате тема в Детско здраве

# 8 269
Щом е успяла да публикува отговор, темата не е била заключена тогава, съответно информацията щеше да е видна при бъдещо търсене. Сега вече е заключена, доколкото виждам.
Така наистина се губи ценна информация....с изтриването на поста. Казвам го от личен опит...много ценна информация свързана именно с болести, съм намирала точно във форума, точно от потребителки, минали през това.

Може би да уведомявате поне писалият ли, че го триете, да знае и да я публикува по друг начин/на друго място ли...просто предложение Simple Smile

Допълвам се

Тук отново излизат разтегнати цитати в скрити постове

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 21:14 от teta75

# 8 270
Тете, при теб горе-долу бива, но ей това...
Скрит текст:
. Не може за всеки такъв пост мод/админ да се намесва.

# 8 271
  • Rock & Roll feeling ...

Това е темата в която предимно списвам и се интересувам от нейната поддръжка.
...Въпреки това авторството не е някаква доживотна "привилегия" и ако има други желаещи, не пречи да се редуват. ...

Да,може би така е справедливо, стига да има вариант да се осъществи.

Радика,съгласна ли си да се редуваме,един месец аз,един месец ти  ?

# 8 272
Искам да знам как да си изтрия профила. Регистрирах се днес през ФБ, после защо като натискам опция ,,искам да ме забравят" , за да си изтрия профила си пиша името, имейла и паролата правилно100%(пиша паролата на ФБто, щото от него съм влязла във вашия сайт) И МИ ИЗПИСВА 100 пъти ГРЕШНА ПАРОЛА. Очаквам алтернативен изход, защото съм сигурна, че си пиша името, имейла и паролата вярно. Благодаря!

# 8 273
Използвайте функция "Забравена парола". Ще получите нова парола, с която можете да поискате забравяне.

# 8 274
  • До сърцето...

Радика,съгласна ли си да се редуваме,един месец аз,един месец ти  ?

Ей, голям мерак 😆
Добре, пусни следващата тема. Сигурно ще е интересно с нов поглед на нещата. Успех!

# 8 275
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Щом е успяла да публикува отговор, темата не е била заключена тогава, съответно информацията щеше да е видна при бъдещо търсене. Сега вече е заключена, доколкото виждам.
Така наистина се губи ценна информация....с изтриването на поста. Казвам го от личен опит...много ценна информация свързана именно с болести, съм намирала точно във форума, точно от потребителки, минали през това.

Може би да уведомявате поне писалият ли, че го триете, да знае и да я публикува по друг начин/на друго място ли...просто предложение Simple Smile
Или просто модераторът да пусне поста като нова тема, вместо да го трие защото било писано в много стара такава. Съдейки по броя на публикациите, потребителката едва ли би могла да се справи с това сама.

# 8 276
Грешка от преди малко:

# 8 277
През мобилна версия и преглед на личен профил не мога да отворя собствените си публикации, на компютъра е възможно.

Също така при търсене през търсачката и връщане назад, резултатите не се запазват.

# 8 278
Моля темата " Съжителство с котки" да бъде премахната

# 8 279
Заключена.

Общи условия

Активация на акаунт