Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 282
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 850
  • Испания
...Непосредствено след публикацията ми фигурира такава с редактирана грешка. Правилата не би следвало да се прилагат ad hoc.

Въпросната публикация не е само цитат, а текст, който е в подкрепа и на Вашата публикация.

# 8 851
Благодаря! В този случай е редно да изтриете всички редактирани постфактум публикации, тъй като са загубили смисъл. Непосредствено след публикацията ми фигурира такава с редактирана грешка. Правилата не би следвало да се прилагат ad hoc.
Разбира се, че грешката ще бъде поправена, когато потребителят си я види. И въпреки че е поправена, потребителят се е самоцитирал. Simple Smile Голяма драма ти е. Аз не намирам проблем в това. Нали „човек се учи, докато е жив”. Съвсем нормално е да се поправи. Simple Smile
Ако имаш нещо лично към потребителя, пиши му на лично, за да се разберете, защото излиза, че големият ти проблем е, че самият/самата ти не си цитирал и „оклепал” (както явно го усещаш).

Въпрос към модератор или администратор - За да добавя анкета в дадена тема, след изтичане на определеното време, само с ваша помощ ли става, или мога и сама?

# 8 852
Пак съм аз. Правя всички споменати стъпки, за да изключа известията за темата за Wizz Air и пак не става. За първи път ми се случва. Досега без проблем съм включвала и изключвала, само с един клик върху камбанката...

# 8 853
Здравейте! От два дни не получавам известия на имейла за темите в които участвам или следя. Имах няколко съобщения в спам, но вече и там няма.

# 8 854
Здравейте! От два дни не получавам известия на имейла за темите в които участвам или следя. Имах няколко съобщения в спам, но вече и там няма.
И аз имам същия проблем

# 8 855
Това не е ли вид реклама?
https://m.bg-mamma.com/?topic=1131757

# 8 856
Здравейте, може ли да уведомите потребител Kak Taka, че входящата кутия е препълнена?
Благодаря предварително Simple Smile

# 8 857
  • София
От четвъртък вечерта не получавам съобщения за нови известия от абв поща. Преди време пак имаше подобен проблем. Моля за съдействие.

И аз имам същия проблем

# 8 858
  • София
Благодарим за сигнала.

Здравейте, може ли да уведомите потребител Kak Taka, че входящата кутия е препълнена?
Благодаря предварително Simple Smile
Готово.

# 8 859
Защо темата на Даскала е заключена?
Беше доста гореща тема и пишещите в нея биха се радвали на обяснение преди ключа.

# 8 860
Здравейте! Искам да попитам дали ще можем да виждаме пълен списък на потребителите, които са оценили като полезна наша публикация, а не само "XXX и още 5 оцениха вашето мнение като полезно"

# 8 861
# 8 862
Защо темата на Даскала е заключена?
Беше доста гореща тема и пишещите в нея биха се радвали на обяснение преди ключа.
В тази връзка искам и аз да попитам дали е възможно да се преосмисли правилото за "Ключ по молба на автора"? Особено за теми в раздел Семейни отношения. Идва нов (най-често) потребител, пуска актуална тема, започва се дискусия и в едни момент, когато мненията не са изгодни на автора на тема и хоп - ключ. Според мен трябва да има други критерии касаещи заключването на теми, а не само капризите на автора.

# 8 863
Трябва по някакъв начин да се спират свободните и често агресивни разсъждения на скучаещите особи из форума. Ключът ми се струва разумен похват.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 12:34 от Анонимен

# 8 864
  • гр. Върбица обл. Шумен
От четвъртък вечерта не получавам съобщения за нови известия от абв поща. Преди време пак имаше подобен проблем. Моля за съдействие.

И аз имам същия проблем

Аз също. Странното при мен е, че получавам известия за отговорите само на един участник в темите, които следя, а за останалите, не...

Общи условия

Активация на акаунт