Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 757
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 030
  • София
Защо е изтрито поредно мое мнение в темата за игрите? Ако е спам, то значи и предното мнение на потребителката преди мен  е спам, но то си стои.
Все още очаквам и отговор относно молбата ми от вчера.

# 9 031
Темата се разчиства периодично и не само Ваши постове са премахнати. Моля да спазвате правилата на форума и да не търсите ненужни пререкания с други потребители.

# 9 032
От телефона като влизам във форума винаги ми иска име и парола.Как да го избегна?

Запамети си паролата.
Аз нямам шорткът, през браузъра влизам и не ми иска всеки път да се логвам.

# 9 033
  • София
Може да се види кой търси и поражда пререкания. Предното мнение, което именно породи тези пререкания, вече е изтрито, така че автоматично отпада въпросът ми. Когато го писах, мнението стоеше, даже с добавено отдолу "хиххихи".
Хубав ден.

# 9 034
Моля в свекървенската тема да се махнат мненията с обиди в тях. Ужасно грозен стана тонът в нея за пореден път. Благодаря!

# 9 035
Защо потребители с такива системни обиди не получават бан, а само се замитат?

Цитат на: anie11 в ср, 04 сеп 2019, 11:27
Късно, ама далеч по-приемливо, отколкото преминала 40-така да напъваш от последния възможен влак, дето добър-лош ще го кюташ, щото други надали се редят на опашка за тебе.

# 9 036
# 9 037
# 9 038
Уауу какъв ник. 🙈
Аз да подсетя пак за моя въпрос,че не видях някой да е отговорил,а все още се случва. От сайта ли си е или нещо при мен е проблема? 🤔

# 9 039
  • Куциндрел
Да попитам - защо като маркирам всички известия като прочетени ме праща в началото на страницата, която чета?
Това от новата версия от компютър.

# 9 040
Здравейте. Излизат ми непрекъснато известия за теми, които не следя като тази "Давате ли свобода на децата, докато играят? Или напротив – пазите ги непрекъснато?". Каква тема с мое участие? Не знах, че съществува.

# 9 041
Здравейте. Излизат ми непрекъснато известия за теми, които не следя като тази "Давате ли свобода на децата, докато играят? Или напротив – пазите ги непрекъснато?". Каква тема с мое участие? Не знах, че съществува.

Имате пост в темата:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1136130.msg39246893#msg39246893

Благодарим за другите сигнали, проверяват се.

# 9 042
Здравейте.Искам да докладвам въпросната спамаджийка,предполагам не само на мен се опитва да си пробута линковете.Опитах се да докладвам самото съобщение,но явно от телефон я няма тази опция.

# 9 043
Благодаря за сигнала!
Пиша Ви лс за докладите в мобилната версия.

# 9 044
  • Испания
Здравейте!

Тази вечер започва форматът "Игри на волята". Темата вече има 22 страници. Предполагам, че още със започването, ще надхвърли петдесет.

Може ли да не я заключвате и да пусна нова тема в неделя следобед?

Общи условия

Активация на акаунт