Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 560
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 810
  • София
И при мен е същото през мобилната версия, сега гледам се оправи.

# 9 811
Аз имам проблем и с десктоп версията.
Бавно зарежда и преди малко ми даде грешка 505.

# 9 812
Здравейте!
Надявам се въпросът ми да е за тук. Първо да кажа, че съм почти компютърен инвалид, не разбирам много от техника.
От вчера забелязах сериозен проблем в сайта от телефона ми. Само при мен е така, защото чета, че при хората всичко си е наред и се чудя как да го оправя, доста пробвах и се мъчих, не видях откъде.
От компютърът ми всичко е наред.
От телефона проблемът е
1. Снимах нещо и исках да го кача в една тема тук. Пиша текст и всичко е наред, отивам да натисна за снимка и виждам, че ми няма лентата за скрит текст , фотоапаратчето и ..тази лента ми я няма. Само мога да напиша тест. Постнах го в темата и излезе. Реших да го редактирам и да пробвам дали тази лента няма да излезе. Натискам многоточието срещу ника ми в поста и ме връща в началото на страницата. Пак и пак пробвам и все така.
Влезнах в компютъра и си изтрих поста, там всичко е наред.
2 Пак влизам в телефона и се чудя и гледам, но не намирам никакви опции . Реших да влезна пак в темата и кликвам на харесай отговори, където хората са писали, ама пак ме връща в началото на страницата и пак нищо не се отразява за харесано. На компютърът ми се получава, но от телефон-не.
3. Търсих в помощ от телефона, искам да харесам темата и да ми излизат съобщения, натискам камбанката, ама йок , пак не става и не се отразява.
4 Влизам пак в темата, където искам да пиша и пратя снимка. Не става нищо, освен текст да пиша, но няма лентата с там иконките за скрит текст, фото и т.н. Опитвам да дам отговор на мнение, това става , но не винаги и после пак мога да пиша под това мнение за отговор, ама лента пак няма. Не мога и да харесам мнение, не мога да включа камбанка, не мога да кача снимка (от компютъра няма как да го направя, снимки не умея да прехвърлям от телефон на компютър)
След толкова много опити и компютърна драма за мен, батерията падна. Заредих и пак почнах, реших че нещата са се оправили, ама не и не. Днес пак пробвах, пак същото и се изнервих. Не мога да се оправя.
Може ли да ми обясните защо се е получило така, може ли да се оправи някак, къде ми е проблема, какво мога да направя.
Дълго се получи, но ми е важно и много се ядосах, че съм толкова невежа.
Весели празници на всички))

# 9 813
Все още няма опция за използване на скрит текст от мобилната версия. Изписвате ръчно кода, преди и след снимката или текста, който искате да скриете (без интервалите след скобата, разбира се).
[ spoiler] [ /spoiler]

# 9 814
Отново имам проблем в мобилната. Не мога да кача изображение.
Грешка 1827 ми изписва.

# 9 815
Здравейте,
Днес сутринта е имало нерегламентирано натоварване на сайта, което е причинило временно прекъсване на достъпа.
Системата е възстановена, като към момента има частичен проблем с качването на изображения през мобилната версия. Очакваме скоро всички проблеми да бъдат отстранени.

# 9 816
Не е това проблема. Преди качвах в темата снимки от телефона и имаше лента. Сега мога само да пиша, дори мнения не мога харесам или да редактира текста си.
Днес и от компютъра не мога да пратя съобщение, върти се кръгчето и не се публикува, а после като върна гледам е изчезнало понякога , друг път те е ,затова копирм и прбвам да видя и пак слагам копираното и пак така. В комютъра също днес имам проблем с профила.

# 9 817
Преди качвах в темата снимки от телефона и имаше лента. Сега мога само да пиша, дори мнения не мога харесам или да редактира текста си.
Описаният проблем е по-скоро локален при Вас - от устройството/браузера Ви.
За жалост дистанционно няма как да установим дали се дължи на невъзможност за зареждане на изображенията на бутоните/лентата или на невъзможност/забрана на браузера Ви да изпълнява javascript.
Това, което можем да препоръчаме да пробвате е да изчистите кеша на браузера или да пробвате с друг браузер. Проверете и дали няма наличен ъпдейт на устройството или браузера Ви.

# 9 818
Благодаря ви! Предполагах, че при мен нещо става, но нали не съм много наясно, реших, че може да има начин да проверя и оправя чрез сайта.
Хубав ден и весел празник утре!

# 9 819
Все още не могат да се качват изображения.

# 9 820
Моят проблем с чакането при публикуване продължава.
Не е от устройството, нито от интернета, само с форума е така. От днес.
Чакам, чакам, а всъщност вече е публикувано, ако дам предварителен преглед, го виждам като нов отговор.

# 9 821
  • София
Продължавам да разчитам на паметта си, за да открия докъде съм стигнала в тема, която следя. Много е неприятно и отдавна.

# 9 822
Моят проблем с чакането при публикуване продължава.
Не е от устройството, нито от интернета, само с форума е така. От днес.
Чакам, чакам, а всъщност вече е публикувано, ако дам предварителен преглед, го виждам като нов отговор.
При мен на компютъра е абсолютно същия проблем от сутринта. А от вчера имам проблем на телефона със сайта. Тук не ми се оправя публикацията, също въртя да видя дали е излезнал отговора, като преди това копирам, че може и да не е и пак пробвам.  На други сайтове нямам проблем такъв, само с бг.мама е така с компютъра. За телефона там вече не знам защо ми изчезна лентата и не мога да лайквам отговори, нито да редактирам моя. Тук това поне все още мога. Явно не е само при мен така, нещо има в сайта, не е от нашия компютър и интернет.

# 9 823
  • Чужбина
Здравейте. Бих искала да помоля някой от модераторите, когато имат възможност, да погледнат Кралската тема и ако намерят за добре да я заключат.

Благодаря ви.

# 9 824
Преди качвах в темата снимки от телефона и имаше лента. Сега мога само да пиша, дори мнения не мога харесам или да редактира текста си.
Описаният проблем е по-скоро локален при Вас - от устройството/браузера Ви.
За жалост дистанционно няма как да установим дали се дължи на невъзможност за зареждане на изображенията на бутоните/лентата или на невъзможност/забрана на браузера Ви да изпълнява javascript.
Това, което можем да препоръчаме да пробвате е да изчистите кеша на браузера или да пробвате с друг браузер. Проверете и дали няма наличен ъпдейт на устройството или браузера Ви.
Искам да ви благодаря за съдействието. Направих, каквото ме посъветвахте, проблемът ми е бил в браузера. Вече всичко е наред с телефона поне и сайта. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт