Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 530
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 400
Аз пък като черна врана сред бели, със съвсем друга тематика, но ми изникна проблем. Искам да отговоря на потребителка, като сложа линкове,  съдържащи отговори на нейния въпрос от теми във форума, които ми изкара търсачката. 10 линка са, а, като дам предварителен преглед, излиза един безкраен списък. В скрития текст е моят отговор с линкове /първият скрийншот/ и част от списъка, 5 скрийншотове направих, има материал за още толкова. Аз ли нещо съм омотала или има друга причина. Пробвах няколко пъти да трия, пак да пиша, все това излиза на предварителен преглед, не смея да кликна на "Публикувай".

Скрит текст:

# 11 401
  • Sofia
...
Модераторът, ако симпатизира " по принцип" на оплакващия се, трие дори без да хвърли поглед на поста- на вяра.
Ако симпатизира на идеята- трие поста, защото така тълкува написаното, такъв му е усета.
И става така, че  сарказмът отива при езика на омразата.
...
Забраняват се, де факто, думи и изрази, определени като обидни и политнекоректни- дебел, стара мома, стар ерген...
Много моля, да прекратите интерпретациите и търсенето на смисъл, какъвто не сме влагали.
Модераторът не симпатизира никому. Личните пререкания, обиди и квалификации не са се толерирали и няма да се толерират. Използването на сарказъм за да унижите нарочно някого попада в същата категория.

На третия линк имате дублиране [url][url], ако не се оправи, пратете ми ЛС с публикацията.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 15:25 от Tatti

# 11 402
  • София
Мнението на почти всички съфорумци, с изключение на 1-2 е точно обратното и затова се опитваме да дадем другата гледна точка- на потребителите, списващи форума.
Пак стигаме до силно субективното чувство на обида на индивида и оттам- на модератора, при използване на сарказъм/ ирония, но и на негативна оценка на действия, разисквани в темата.

Опитваме се да ви кажем, че може и да не сте влагали "такъв смисъл", но на практика, точно това се получава.
Забрана на всичко, що не е в одобрение и съгласие с "правата вяра".
А, какви са й параметрите, които можеш да "пипнеш", никой не ти казва.

# 11 403
Скрит текст:
...
Модераторът, ако симпатизира " по принцип" на оплакващия се, трие дори без да хвърли поглед на поста- на вяра.
Ако симпатизира на идеята- трие поста, защото така тълкува написаното, такъв му е усета.
И става така, че  сарказмът отива при езика на омразата.
...
Забраняват се, де факто, думи и изрази, определени като обидни и политнекоректни- дебел, стара мома, стар ерген...
Много моля, да прекратите интерпретациите и търсенето на смисъл, какъвто не сме влагали.
Модераторът не симпатизира никому. Личните пререкания, обиди и квалификации не са се толерирали и няма да се толерират. Използването на сарказъм за да унижите нарочно някого попада в същата категория.

На третия линк имате дублиране [url][url], ако не се оправи, пратете ми ЛС с публикацията.

Много, много благодаря, оправи се! Не нося очила, ама май ще трябва, днес за втори път недовиждам нещо във форума! Joy

# 11 404
  • Sofia
Ще Ви помоля да си спестите обобщенията, особено, когато нямате база на която да ги правите.
Десетки хиляди потребители никога не са се сблъсквали с модераторска намеса и нямат нужда от апели и дефиниции, за да спазват добрия тон и да не влизат в конфликти и персонални разпри.
Обяснихме неколкократно каква е идеята. Списък думи няма как да бъде формулиран.
Ако някой се чувства персонално засегнат, съжалявам, не е била такава целта и моля темата да се върне към предназначението си.

# 11 405
  • Оптимист по принуда
Може ли да прегледате последните страница-две в компроматната? Дискусията ми се струва абсурдна за 'майчински' форум.

# 11 406
Искам да спра известия за теми, в които вече не участвам, но никъде не виждам квадратче и маркиране Спри следенето. Нито в пълната версия, нито мобилната. Зяпах, зяпах..... Може ли обяснение как да го намеря и направя

# 11 407
Мисля, че просто трябва да се отпишеш отново от камбанката под темата. Не е трудно. Пробвай! Кликваш ...
Искам да спра известия за теми, в които вече не участвам, но никъде не виждам квадратче и маркиране Спри следенето. Нито в пълната версия, нито мобилната. Зяпах, зяпах..... Може ли обяснение как да го намеря и направя

# 11 408
Аз пък мисля, че ще е много полезно горе в цветната лента под името на темата да стои надпис с указания как става отписването от нея. Досега само половината форум се е изредил да пита, та да спестим на останалите.

# 11 409
Да, този въпрос се задава на всяка страница.

# 11 410
То изобщо камбаната не стои активна на Следене, т. е ужким не е включено следенето. Не виждам друго квадратче и отписване, както е обяснено на 1 стр.

# 11 411
Здравейте, искам да попитам мога ли да пусна обява за продажба на обзавеждане и ако е позволено в коя секция /тема?
Благодаря предварително!

# 11 412
Не са разрешени обяви за продажби.

# 11 413
То изобщо камбаната не стои активна на Следене, т. е ужким не е включено следенето. Не виждам друго квадратче и отписване, както е обяснено на 1 стр.

Като получиш известие за коментар в дадената тема, без да го отваряш, отиваш в ляв горен ъгъл МЕНЮ (десктоп версия). След това НОВИ ОТГОВОРИ, като ще ти отвори списък на всички нови отговори в теми, в които участваш или следиш. Намираш из между всички нови отговори темата, от която не желаеш да получаваш известия, поставяш мишката (както-там-се-нарича) върху темата (без да цъкаш отгоре), и от дясно (точно под Последно мнение, преди 1 мин. От:.. ) се появява емотикон Кошче. Натискаш и готово. (ако мишката не е "върху" темата, емотикон Кошче няма).

PS. Ако не ме разбра, ще направя снимки по-късно, понеже не съм много добър в обясненията.

PS2. Ако отново влезеш да четеш темата или отвориш известие за харесан твой коментар в нея, пак ще се появяват известията за нови коментари.

# 11 414
Здравейте, искам да попитам мога ли да пусна обява за продажба на обзавеждане и ако е позволено в коя секция /тема?
Благодаря предварително!
Допускат се:
... обяви за покупко-продажба само на бебешки стоки и артикули за бременни и кърмачки само за лична употреба в определените за това групи за обяви, спазвайки указаните в тях правила.

Достъп до групите за обяви имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение в сайта).
Теми и мнения в тях могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)
ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите!

Общи условия

Активация на акаунт