Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 673
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 985
Обаче има семейства с един компютър, пък не един желаещ да ползва форума. Това не е много справедливо към тях.

# 11 986
Извинете, но не ви ли се струват малко множко рекламните и закачени теми в СО?

Président – не ти трябва много, само най-доброто!
Автор: Président, 23 ноем. 17:00

Споделяй обичта си всеки ден! Не само на Коледа
Автор: Сокове Queen's, Вчера, 10:00

Напишете писмо до Дядо Коледа и споделете коледната магия с BG-Mamma
Автор: BG-Mamma™, 19 ноем. 19:00

Коледата е възможна с помощта на доброто, Дядо Коледа и теб. Включи се и спечели!
Автор: GiftCard, Вчера, 17:00

10 безценни хака, които гарантирано ще улеснят ежедневието ви
Автор: Ние от BG-Mamma, 09 ноем. 00:00

Онлайн консултации с Людмил Стефанов - психолог и психотерапевт
Автор: BG-Mamma™, 12 апр. 12:30

Как да се справим с болката в отношенията и да върнем хармонията в живота си?
Автор: BG-Mamma™, 11 май 10:00

Как да помогнем на себе си, да подкрепим децата и да общуваме пълноценно по време на карантината?
Автор: BG-Mamma™

Разбираме, че форумът е ваш, обаче поведението ви е сякаш искате да ни изгоните, че чак сте настоятелни в това Simple Smile

# 11 987
  • София
Напротив, ще имаш. Когато аз и колежка влизахме от един компютър в работата, получихме предупреждение за мултиакаунт.
Обаче има семейства с един компютър, пък не един желаещ да ползва форума. Това не е много справедливо към тях.
Несправедливо ми се струва и на мен.
Излиза, че заради някои "шизофренични" натури, на които не ми е ясно за какво са им повече от един акаунт, но това е друга тема, се засягат нормални хора, които искат да пишат във форума... включително колежки, които ползват служебен компютър...😶

# 11 988
Напоследък като отворя "нови отговори" ме праща на последния нов, макар да има повече от един нов отговор или ме праща в началото на страницата, когато има нов отговор макар да е само един на брой.  Или пък изобщо не получавам известия за "нов отговор" в тема, която следя(включена камбанка за следене), макар да има такива. Оказва се, че включената камбанка някак се е изключила. Влизам само от мобилната версия. Може ли да се направи нещо по въпроса?

# 11 989
  • София
Моля да заключите следната тема,
https://www.bg-mamma.com/?topic=1251003.msg41862354#new

# 11 990
Бихте ли обяснили по каква причини ме баннахте?
Цитат
pehoko_18.11.20 - Забрана за: регистрация; публикуване
Нарушаване на правилата - спам и нарушаване на добрия тон
Сещам се само за един мой цитат към една потребителка, който имаше ясен контекст, но бе погрешно изтълкуван като обида към тази потребителка и тя 100% нямаше да го приеме за обида, ако ме е докладвала - съм съгласен, ако не ме е докладвала а някой друг - 100% несъгласен.  Та моля дайте дефиниции на "спам, тролене, нарушаване на добрия тон" и други подобни свободно употребявани от ръководството понятия защото остава усещане, че тези неща са толерирани масово във форума, но единици отнасят наказания или пък само тези докладвани по лична преценка на модератор? Давам пример - тече някаква дискусия, обменят се мнения, някои по-остри, други по-скоро иронични или шеговити отколкото обидни, но са в рамките на темата. Влиза някаква "голяма метла" забърсва почти всичко и на хората им се отщява всякаква дискусия. Същевременно се толерират поредица дълги постове с копирания на информация от сайтове които повечето хора следят и знаят. Кому са от полза подобни неща и с какво спомагат функционирането на форума? Да, знам, че сте много заети, но все пак не е ли на първо място целта да има някаква справедливост и смисъл от вашите действия?

# 11 991
Та моля дайте дефиниции на "спам, тролене, нарушаване на добрия тон"...
Пример за нарушаване на добрия тон:
Цитат
Мда, трябва наистина да имаш леко умствено увреждане...
Не е необходимо да има доклад. Модераторите и аднимистраторите следят темите и подобни изрази не се допускат, без значение как биха били тълкувани от този, към когото са насочени.

Имате многократни нарушения, 4 предупреждения от различни модератори (от 10.06., 19.06., 22.10 и 25.10) + множество изтрити публикации + още една временна забрана за достъп, които също са вид предупреждение.

1. Потребителите могат/биват предупреждавани максимум 3 пъти за нарушаване на правилата на сайта. Предупреждението може да е под формата на временно ограничение за публикуване.
ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите!

# 11 992
ОК разбрах, не може да кажем, че някой може да има "леко умствено увреждане" с изказано неадекватно твърдение и то не участник във форума, но е напълно в рамките на добрия тон да се каже, че този някой разбира проблема както "магаре военна музика". Не разбрах какво е "тролене и спам" - дайте примери от моите публикации, може на ЛС за да не ви "троля" темата както може да се изразите. Всъщност в много форуми когато се маркира нарушение се посочва конкретно на нарушителят какво е нарушил с кое мнение и му се цитира някаква точка от правилника, тук явно няма такава практика.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 18:59 от pehoko

# 11 993
Здравейте! Ще има ли тема с теглене на късмети?😊 Ако има може ли линк?Благодаря!

# 11 994
Напоследък като отворя "нови отговори" ме праща на последния нов, макар да има повече от един нов отговор или ме праща в началото на страницата, когато има нов отговор макар да е само един на брой.  Или пък изобщо не получавам известия за "нов отговор" в тема, която следя(включена камбанка за следене), макар да има такива. Оказва се, че включената камбанка някак се е изключила. Влизам само от мобилната версия. Може ли да се направи нещо по въпроса?
От същото се "оплаквам" и аз. Днес за 1ви път ми се случи, но пък във всички теми, за които имах извести ме прати на последното мнение 😒
На мен също много често ми се случва дадена следена тема, в която не съм писала да спра да получавам известия. Мислех че е само при мен, тъй като в темите ме овещаваха че аз някъде съм сбъркала с камбанката

# 11 995
"1. Потребителите могат/биват предупреждавани максимум 3 пъти за нарушаване на правилата на сайта."

Тези три пъти нямат ли си срок на годност или са си така завинаги? Ако си нямат, вие сте по-зли и от КТ, според който "забелжка" е със срок един месец, а "предупреждение за уволнение" за една година. Лелеее, къде съм попаднала, намирисва на Аушвиц Simple Smile Накрая ще си останат само модераторите да си пишат, да си четат и да се модерирарт Simple Smile

Между другото сигналите за проблемите със свободата на изразяване са от над година и все от стари потребители, но вместо да се замислите, минавате с метлата. Ами, добре Simple Smile Успех Simple Smile

# 11 996
Не, нямат срок на годност. Те са напомняне на правилата, под които потребителите дават съгласието си още при регистрацията.

# 11 997
Не, нямат срок на годност. Те са напомняне на правилата, под които потребителите дават съгласието си още при регистрацията.

Дори и затворниците имат срок за изтърпяване на наказанията си, но бг-мамма не Simple Smile
Какво по-чудесно обобщаване за състоянието на форума Simple Smile
Между другото направих я оная 15-минутна анкета. Наредих ви чудесно от-до. А дано има ефект, ама надали Simple Smile Нали?

# 11 998

Дори и затворниците имат срок за изтърпяване на наказанията си, но бг-мамма не Simple Smile
Какво по-чудесно обобщаване за състоянието на форума Simple Smile
Между другото направих я оная 15-минутна анкета. Наредих ви чудесно от-до. А дано има ефект, ама надали Simple Smile Нали?
Да права сте някои правила са абсурдни . Ами нормално е за всяко нещо да има срок. На тези които убиждат не им проверявате постовете защото са тук от години .

# 11 999
Основни правила като спазване на добрия тон или забрана форумът да бъде използван като платформа за покупко-продажби /примерно/ би следвало да бъдат запомнени от всеки потребител, който е пропуснал да ги разбере, още след първото предупреждение от модератор/администратор. По тази причина за предупрежденията няма давност.

В бг-мамма са налагат и временни ограничения, т. е. има "излизане от затвора", ако се придържам към Вашата формулировка.

На тези които убиждат не им проверявате постовете защото са тук от години .

Потребителите с нови и потребителите със стари регистрации са равнопоставени.
Ако смятате, че пост на потребител нарушава правилата на форума, моля, използвайте функция "информирай модератор".

Общи условия

Активация на акаунт