Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 147
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 480
Когато мое мнение е докладвано, следователно изтрито от админ, аз получавам ли известие.
Не.

Здравейте
Имам един въпрос защото темата ми е изтрита
Моля, прочетете отново и спазвайте правилата на форума. Публикуването на чужди лични данни е забранено.
https://bg-mam.ma/p/23714/4207692
Обърнете се към компетентните органи.

Здравейте!

Пускам нова котешка тема и тъй като информацията в първи пост стана голяма като обем, преди известно време отделихме списъка с любимците ни като втори пост. Досега пусках 2 последователни коментара, но вече системата не го допуска. Може ли да се направи нещо, за да пусна като втори пост списъка с любимците ни?
Не. Оформете първия пост като поставите в скрит текст най-големите по обем списъци, като например полезните линкове (както са публикувани ветеринари).

# 12 481
  • София
Опитах. Скрих голяма част от линковете, но ми изписва "Дължината на съобщението е по-голяма от максимално разрешената (65200 characters)."

С "помощ на приятел" пуснах и списъка. Ако искате изтрийте усмивката на Профи. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 15:27 от Тaня67

# 12 482
  • Велики Преслав
Здравейте, искам да направя продължетие на една тема, понеже вече е минала 50 стр. Пранилата обаче гласят че не може да стане защото има друга такава тема. Как мога да я продължа. Благодаря.

# 12 483
  • Mediterraneo
Последните страници от темата за навиците и привичките на чужденците ок ли са? От някакви исторически отклонения за траките до личните пътувания и въжделения на Контесата.

# 12 484
Здравейте, искам да направя продължетие на една тема, понеже вече е минала 50 стр. Пранилата обаче гласят че не може да стане защото има друга такава тема. Как мога да я продължа. Благодаря.

Моля за линкове към двете теми (може и на лс), за да Ви отговоря по-точно.

Тарталета, благодаря за сигнала!

# 12 485
Последните страници от темата за навиците и привичките на чужденците ок ли са? От някакви исторически отклонения за траките до личните пътувания и въжделения на Контесата.

Още вчера помолих някой да погледне в темата, то не бяха работни времена на банки, то не бяха пътувания и разходки след 18:00 на Златни пясъци... никой не ме отрази. Отписах се, макар че ми беше интересно, когато се пишеше по темата.

# 12 486
Това с неможенето да се цитира, защото последното мнение в темата е моето, не е удобно, да знаете! Пиша нещо и се връщам назад да чета, откривам още някой пост, на който искам да отговоря и искам да го цитирам и добавя към последното ми мнение, ама ... не можело, щото е мое. Бая недомислено!
За това има опция редактиране .
Абе то има опция "редактиране", но нещо не се получава това редактиране, когато искам от последния си пост на 50-та страница да цитирам нещо от 1-ва стр. на темата. Това беше моята конкретна ситуация. Последният пост беше мой, а първият, който исках да цитирам - също...

# 12 487
Не, не искам това да кажа Simple Smile
Искам да кажа, че няма как да цитирам от последния си пост на 50-та страница 1-вият от първа. И съм казала това, което искам да кажа!

# 12 488
Това с цитирането е изключително неудобно наистина. Обаче сега ми се случва друг проблем. Искам да отговаря на част от последния пост в тема, като изтрия една част от него, но след като вече съм написала отговора, по никакъв начин не успявам да вмъкна цитата, нито преди публикуването, нито в последствие, с редакция. Предпоследен пост може, последен не.
Разбирам, че се мъчите за намалите досадната работа с премахването на дублираните постове, но понякога рестрикциите стават абсурдни. До сега не можехме да цитираме заключени теми, което е разбираемо, но идват малко в повече тази промени. Дано е временно.

# 12 489
  • Велики Преслав
Аз искам да попитам когато една тема стане повече от 50 страници, тя не бива ли да се подновява. Тази за климатици вече мина 110, направил съм нова, но мие е първата и се притеснявам да не съм сгрешил. Може ли някой да я погледне и да каже дали е направена правилно. Заглавието е "Избор на климатици N2".
  Благодаря предварително.

# 12 490
Сложете линк в старата тема към новата и пуснете доклад за заключването й.

# 12 491
  • Велики Преслав
Може ли да обясните как да пусна този доклад, никъде не намирам иструкции.

# 12 492
Избрала съм произволна тема, произволен ник, за да покажа:

Скрит текст:

Срещу ника има три точки, кликнете върху тях, ще се отвори:

Скрит текст:

И тук е бутонът за доклад към модератор.

И моля, не дублирайте въпросите си тук и на лични съобщения.

# 12 493
  • Велики Преслав
Това с дублирането стана без да искам. Доклада в свободен текст ли се пише. Това което сте показали не е ли за докладване на потребител.

# 12 494
Не е задължително да опишете за какво е докладът, но е желателно. Да, свободен текст. Докладва се пост на потребител вкл. и собствен пост на докладващия, ако е нужно като е в случая: пост с линк към нова тема и примерен текст на доклада "тема за заключване".

Общи условия

Активация на акаунт