Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 945
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 600
Извинете коя е тамата за обсъждане на бяла козметика, но по-реномирана?
Говоря за аптечна и по-висок клас.
Ще бъда благодарна да ме насочите.
Благодаря!

Заповядайте:
https://bg-mam.ma/t/1245266
https://bg-mam.ma/t/1272486

# 12 601
Скрит текст:
Ще бъде ли модератор/администратор  така любезен да ми отговори, кое от правилата на форума наруших, та изтрихте последната ми публикация?
Същото, за което са премахнати над 10% от публикациите Ви, предупреждавани сте многократно и преди по-малко от година получихте последно предупреждение. Провокации, дрязги, подигравки, целенасочено подклаждане на спорове и скандали.
Благодаря за изчерпателния отговор.
Ако задам уточняващ въпрос, ще го тълкувате ли като оспорване на решение на модератор/администратор?

# 12 602
  • До сърцето...
Нов бутон ли има или аз просто съм заблеяна?

Начините за редактиране станаха вече три?
(+ тези двата)

# 12 603
И аз не съм виждала.
Явно нов.

# 12 604
  • София
Извинявайте, един въпрос: на какъв принцип и на какво основание в темата за ковид-19 са изтрити десетки, подчертавам -десетки страници, не мнения, по-точно в периода между 18 и 21.20 ч? Не претендирам да съм изчел 100% от точно тези мнения, но да кажем - 97%, и в тях не видях нещо, нарушаващо правилата. Да речем обаче - имало е някакво/някакви такива мнения. И все пак - затрита цяяяяяла дискусия.

На какво основание, за всяко отделно мнение моля, мерси.

Апропо, мисля че си имаме право да знаем, понеже ние сме тези, които чрез кликбайта, който правим за всяко мнение да напишем, ви носим доходите от реклама. Сами разбирате, че ако форумът ви се посещаваше от 19 човека, да речем........измеренията (финансови, да) щяха да са други?

Мислите, че е невъзможно? Simple Smile И сте прави, и не съвсем.
Само ще кажа, че през 2019 г. едва ли е имало човек, който да вярва, че през 2020 и 2021 няма да смееш да прегърнеш родителя си, да изпиеш едно кафе или да влезеш някъде без маска. Или пък, че няма да можеш се придвижваш свободно из Европа и света Wink

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 21:46 от Ronald

# 12 605
Мога ли да попитам поради каква причина да изтрити мненията ми в темата за Ковид? С какво наруших правилата?

# 12 606
Публикации със съдържание от типа на:
- "Вашите мозъци въобще могат ли да обхванат тази картина фактически, да си я представят?"
- "Извинявам се за грубия език..."
- "Една по-крещяща майка решава"
- "дреме ми дали детето ми е болно или здраво, ама тъпите учители..."

Няма как да останат в която и да е тема. Моля, спазвайте добрия тон.
С тях се изтриват и отговорите им.

Премахнати са и всяващи паника слухове от вида "прочетох във ФБ".

# 12 607
  • Велико Търново
Нов бутон ли има или аз просто съм заблеяна?

Начините за редактиране станаха вече три?
(+ тези двата)
Ако става дума за бутона "Бърза редакция", той си съществуваше, но беше вляво, към бутона за уведомяване на модератор. Аз обаче за първи път забелязвам другия бутон - с моливчето до номера на мнението (ограденото в елипса). Но ми е малко нелогично разположението му в непосредствена близост до основния бутон - с текст "Редактирай", при положение, че функциите и на двата се припокриват.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:15 от DamaPika

# 12 608
Здравейте.Искам да попитам,дали вече не е време да направите нова тема?Тази е твърде дълга. Благодаря предварително.
И имам още един въпрос.Този откъс приемлив ли е за вашия форум?
..."Мъжът отива при онзи и му вика:
- Виждаш ли онази мадама? За 100 кинта можеш да я изчукаш.
- О, супер, ама къде?
- Нямаш грижа, дай парите аз ще те заведа.
И онзи се затваря в купето и половин час съпруга отвън го гризе отвътре, все пак таковат жена му"...
Защото има много постове като този.На мен не ми пречат и не бих ги докладвала.Сложих го като пример,защото виждам,че в този форум има много сериозна цензура.Та се чудя как се трият постове само защото някой се е извинил за грубия език,а се оставят постове в които на някой,таковат жена му.
Желая ви хубава вечер и дано новата тема не се напълни отново с коментари на обидени потребители,които питат,защо са им изтрити постовете

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 04:56 от Mimoza111

# 12 609
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спомням си го, това беше в темата за вицовете. Wink за тях не се предполага да са във висок художествен стил.
а тази тема не е спамо-чат за да се пуска нова на 50 стр., нищо че напоследък никак не ѝ личи.
 Sad

# 12 610
Всъщност цитата само го извадих и не желая да навредя на потребителя,който го е пуснал,а идея си нямам коя е другата тема .Но която и да е темата,потребителите коментират и споделят свои виждания,мисли и чувства и не всеки от тях е писател или поет Simple Smile Малко ми е доста немислимо да се трият постове заради такива изрази.Доста си е обидно,докато в този форум има потребители,които бих нарекла дразнители и тяхното поведение се толерира.(Това не се отнася до авторката на поста,от който извадих цитата)
А колкото до тази тема,помолих за нова,точно защото се е превърнала в спамо-чат Simple Smile

# 12 611
Това, което си цитирала е виц и е от темата за вицове. Какво общо има с грубия език и обидните изрази, които се обсъждаха по-напред?

И за да не е спам, отново да повдигна въпроса за емотиконките. Кога ще има нови, както ни беше обещано?

# 12 612
...Та се чудя как се трият постове само защото някой се е извинил за грубия език...
Не се трият, защото някой се е извинил за грубия си език. Трият се, защото нарушават добрия тон.
Ако някъде сме пропуснали нарушение, използвайте функцията "Информирай модератор".

# 12 613
  • София
В темата за НИ- опитвам се да отговоря на пост- отговор на мой и ми изписва, че последният пост бил мой, затова да го допълня.

# 12 614
Как да изтрия тема която съм пуснала?

Общи условия

Активация на акаунт