Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 657
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 680
А рекламите?Защо ни тормозят ще разберем ли 😁?

А какво стана с изчезналите точки,появиха ли се при вас?
Те тези нови функции така и не проработиха при мен,де.Но ми е интересно какво се случи и с тях.

# 13 681
При цитиране на някои потребители, показва грешна дата на цитираната публикация.
Например:
Развеселихте ме 😂🤣😂
Като за понеделник от никъде нищо, но и в някой от игрите не съм участвала, но се проверих 🤣😂😘🍀
Трябва да е 12, а пише само 2.

# 13 682
  • София
Не е грешка. Виж, че има ... (многоточие). Т.е. има скрит текст, понеже никнеймът на потребителя е по-дълъг и не успява да покаже всичко.

# 13 683
Не е грешка. Виж, че има ... (многоточие). Т.е. има скрит текст, понеже никнеймът на потребителя е по-дълъг и не успява да покаже всичко.
Има достатъчно място, за да се изпише 12, така че грешка е. Аз като видя цитата, откъде да знам как точно е изписан целия ник?

# 13 684
Ако има нови обновления на форума предлагам плюс бутона полезно да има и смеещ се емотикон.

А и още нещо кога изтича договора  на тези реклами😉🙃?
 #модераторите #администрацията ?

# 13 685
  • При семейството си
Какви са критериите, правилата за пускане на поредна тема в Актуални теми и общи дискусии?

# 13 686
Поради естеството на точно този подфорум - най-често по преценка на модератор или администратор за конкретната тема, напр. "Въпроси всякакви" е годишна, нова тема за ковид-19 се пуска около 1500 стр. на старата и т. н.

# 13 687
  • При семейството си
Ако се пускат по преценка на модератор, не на автора, моля актуализирайте ги Започват юли 2021 година с инфо от март 2020 (в актуални теми).

# 13 688
Следим дали и кога е пусната новата тема, има ли линк към старата в новата и в старата към новата, а също и информацията в темата да не нарушава правилата на форума. Добавяме информация по желание за автора, но актуализирането на темите не е задължение на модераторите.

# 13 689
От митницата отговарят ма имейли, но не си вдигат телефоните. Пишете им, ако имате адрес за връзка.

От две седмици имам пратка от Алиекспрес със статут, че стоката се намира в транспортна фирма. До момента нямаме повече информация. По новите правила ще трябва да се плати ДДС, защото стойноста е около 500лв.
Опитвам се да звънна в Митница - Пловдив  на телефоните от сайта, но   връзката не може да се осъществи.
Някой има ли информация как и къде  трябва да проверя?

За такова цитиране говорех.
Първо се пише нещо, което няма връзка с предния пост.
После се оказва, че то било коментар на цитат.

# 13 690
За такова цитиране говорех.

Не е възможно и адекватно да ограничим потребителите къде да поставят цитатите.

Първо се пише нещо, което няма връзка с предния пост.

Могат да изберат различен начин на структуриране на поста си, който няма да бъде възможен при ограничение.

После се оказва, че то било коментар на цитат.

Например при отговор в един пост на няколко други поста/потребителя.

Моят пост е само пример какво не би било възможно.

# 13 691
Дори и на няколко поста, досега първо беше цитата, след него коментара. Ако се отговаря на няколко поста, по същия начин, последователно.
Тази размяна е отскоро, явно практика в други форуми.

# 13 692
Това не е въпрос на организация от сайта, а на елементарна интернет/форумна култура. Но, чукча писатель...

# 13 693
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Всъщност идва от потребители ползващи форума основно през телефон.
Наскоро в тема, в която пиша, потребителка помоли друга, която често редактира и допълва мненията си, да слага новите си текстове най-отгоре в поста за да може да вижда, че има нещо ново, предвид сгънатите постове в мобилната версия. За мен остана, ползвайки само настолната версия, случайно да откривам, че в последния пост преди новите има някаква промяна. Защото през компа постовете не са сгънати и се вижда края, а не началото на предния пост. Случвало се е чак след дни да разбера, че в някой си редактиран пост е била качена обилна информация по темата, с линкове и снимки. И то след като в темата е завихрен коментар по тях, за който се чудиш откъде е започнал, като нищо такова не си чел при последното си влизане.
Дълго стана, ама дано ме разбрахте. Пишат и вмъкват цитати според това как виждат форума.

# 13 694
Хубаво е да има известяване и за редактиран пост. И аз понякога дописвам, често публикувам и после виждам, че редактора на тела ме е "поправял" или съм допуснала някоя грешка, или пък се сещам за нещо след като съм публикувала. Понякога известно време няма пост след моя, а ми се иска да публикувам нов пост, но не може и трябва да редактирам предходния си, а то я някой види редакцията, я не и си чакам някой да публикува, че тогава и аз. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт