Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 184
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 965
И аз искам да попитам израз на отношение към ваксините от страна на бгмама ли е поддържането и специалната защита на антиваксърската тема?  Темата е развъдник на всякакви небивалици, но всеки опит не за обиди, а за аргументирани възражения се трие. Значи ли това, че бгмама одобрява факта, че България е на последно място по ваксиниране и насърчава целенасочено съпротивата срещу ваксинирането?
И желан ефект ли е в медиите бгмама да бъде цитирана като трибуна на антиваксърите?

Още нещо - макар антиваксърите да си имат тема, в която да се трият всякакви опоненти, защо не се случва същото и в темите за ваксините, където те също сипят сензационните си разкрития? Явно се усеща пристрастие, от което аз съм огорчена и разочарована.

П.П.
И да допълня нещо. Тема за вредите от ваксините не би била абсурдна, ако наистина се дискутираше дали има такива, доколко ги има и в какво се изразяват. Темата обаче не е за това и всяка дискусия се задушава в зародиш с триене и тя дефакто е трибуна за пропаганда на идеята, че ваксините са вредни и трябва да се избягват. На кого му се струва уместно да се дава такава трибуна на такава пропаганда???

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 10:46 от Черна станция

# 13 966
  • Испания
Нова "екстра": мнението ми в тема е предпоследно, но форумът упорито ми "казва", че моето мнение е последно и не мога да пусна нов пост. Така около 7 пъти.

Вижда се чие е последното мнение.

# 13 967
  • София
Отдавна да питам, но сега дойде.
Повече от месец след всяко публикувано мнение през мобилна версия.

Десетки пъти на ден, защо?

# 13 968
Здравейте, моля да ми бъде дадена възможност за получаване на нови съобщения. Към момента не получавам и на иконката стои знак за ново получено съобщение това от няколко месеца.

# 13 969
  • София
Не успявам да вляза в профила от друг смартфон,изписва ми,че потребителското име не съществува.

# 13 970
  • Далечният изток
Не мога да качвам снимка от телефона. Каквото и да пробвам, ми изписва "Грешка. Невалиден формат на файла."
От компютър няма проблем, но днес нямам комп, а исках да публикувам снимка. Не става.

# 13 971
  • София
Избираш размер на файла - резолюцията е висока, повече от 5 МБ

# 13 972
sentio, не виждам причина да не получавате лични съобщения.
midnightStar, влезте с имейл адреса си.
Черна станция, Mrs Jan, няма протекция за потребители, неодобряващи ваксините, има неспазване на правилата от страна на опонентите им - нарушване на добрия тон, провокации, оффтопик.
Djordja, темата е за перилни препарати и омекотители, не за обсъждане на други потребители или модерацията.

# 13 973
И какво е провокация? Всичко, противно на тяхната теза се приема за провокация. Аз лично НИКОГА не съм обиждала, а ме трият редовно. И се захващам за доказуеми неща - природни закони например. Ще кажеш, че са офтопик, ама НЕ АЗ ги намесвам, а само посочвам грешката, офтопикът е от някой друг. И после какво? Офтопикът с грешката си стои, моят пост заметен. Извинявам се, ама е тенденциозно.

Отделно смятам, че изобщо не е социално отговорно да се дава трибуна на антиваксърите, че и да се забранява да им се противоречи.

# 13 974
Т. нар. "антиваксъри" също имат право на гледна точка и възможност да я напишат в бг-мамма. И също се оплакват от толериране на опонентите им. Спам, флууд, обиди, провокации, конспирации, тролене, откровени глупости и други нарушения на правилата се изтриват независимо кой е авторът им и каква позиция защитава.

# 13 975
Т. нар. "антиваксъри" също имат право на гледна точка и възможност да я напишат в бг-мамма. И също се оплакват от толериране на опонентите им. Спам, флууд, обиди, провокации, конспирации, тролене, откровени глупости и други нарушения на правилата се изтриват независимо кой е авторът им и каква позиция защитава.

Ако се заема да посоча всяка конспирация (недоказана, а измислена теза) във форума им ще я триете ли?
Най-напред изтрийте как човек се намагнитва от ваксината като за начало. Ама то мен изтрихте.

А щом имат право на гледна точка, значи според вас си заслужаваме да сме последни по ваксини и първи по смъртност. Ми, пада ни се.

# 13 976
Нали има подфорум за конспирации, паранормално,за алтернативна медицина и т.н.

# 13 977
Най-напред изтрийте как човек се намагнитва от ваксината като за начало.

Линк или доклад към поста, моля.

# 13 978
Най-напред изтрийте как човек се намагнитва от ваксината като за начало.

Линк или доклад към поста, моля.

Готово. Към два поста, по-назад не ми се ровеше.

# 13 979
Djordja, темата е за перилни препарати и омекотители, не за обсъждане на други потребители или модерацията.
Именно. Различни потребители изказват мнения за ползвани от тях препарати и изказват задоволство от някои от тях, но ако те не са харесваните от blueberry, тя отправя отвратително забележки и подигравки към тях - това не се ли третира като груб език?! Кой ѝ дава това право и защо? Обсебила е темата и освен с грубия си език, нарушава правата на останалите по отношение свобода на мисълта и словото.

Общи условия

Активация на акаунт