Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 864
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 625
Това си е подигравка. Хората се оплакват от досадната реклама, на мен вече по две ми излизат на една страница Grinning

# 14 626
Стриктно попълвах, почти накрая ми поиска разпределение на дохода по пера!?

Дайте линк. Аз най-много за замах на харча обичам да говоря. Heart Eyes

# 14 627
Няма какво да дам.
Появи се, и като я затворих изчезна. Някои от въпросите бяха безумни.
За мен.
За някого имат смисъл или е първи април?

# 14 628
И на мен ми излезе анкетата. Последният въпрос наистина беше за доходите, но имаше и опция “предпочитам да не отговарям”. Аз избрах нея.
Имаше да оставиш имейл за някаква награда. Не съм дала такъв и изпратих анкетата. Пак става.
Въпросите не бяха безумни, а много смислени. Най- чистосърдечно си отговорих, че в бг мама има всякаква информация, но тонът е рязък и груб.

Мен лично най ме впечатли въпросът за това какво би ме мотивирало да пиша повече във форума. И бяха изброени стимули от сорта на точки и ваучери. Дано не го въведат, че много комерсиално ще стане. Сега хората пишат от сърце и душа и затова сайтът е посещаван.

# 14 629
  • Разпиляна във въображението
Липсва ми тегленето на късметче всеки ден. Не може ли да измислите нещо целогодишно като за "добро утро"?

# 14 630
  • София
Липсва ми тегленето на късметче всеки ден. Не може ли да измислите нещо целогодишно като за "добро утро"?
Ще е весело - късметче за сутрешното кафе Simple Smile

# 14 631
  • пустинята Гоби
И на мен ми излезе анкетата. Въпросът за мотивацията и още 1-2, които бяха с падащи менюта от 1 до 7-8 (не помня колко) не се визуализирана добре на таблета ми (iPad), четяха се до половината (втората половина) и то след избиране на номерчето от падащото меню. Попълних едно към гьотера, да има нещо.

# 14 632
И на мен ми излезе анкетата. Последният въпрос наистина беше за доходите, но имаше и опция “предпочитам да не отговарям”. Аз избрах нея.
Имаше да оставиш имейл за някаква награда. Не съм дала такъв и изпратих анкетата. Пак става.
Въпросите не бяха безумни, а много смислени. Най- чистосърдечно си отговорих, че в бг мама има всякаква информация, но тонът е рязък и груб.

Мен лично най ме впечатли въпросът за това какво би ме мотивирало да пиша повече във форума. И бяха изброени стимули от сорта на точки и ваучери. Дано не го въведат, че много комерсиално ще стане. Сега хората пишат от сърце и душа и затова сайтът е посещаван.
Ами точно това беше част от безумните въпрои. Очевидно се обмисля подобна идея и се сондира мнение.
А колко часа прекарвате във всяка мрежа поименно не е ли прекалено да питат? И други имаше съжалявам, че не снимах въпросите?
Какъв е смисълът да отделя половин час, за да отговоря едно към гьотере. Нито за мен е полезно, нито за питащия.

# 14 633
  • София
Какъв е смисълът да отделя половин час, за да отговоря едно към гьотере. Нито за мен е полезно, нито за питащия.

Точно такива отговори получиха и от мен и то, само защото вече бях загубила време да отговарям на предишните им въпроси.

Ако искат да получат точна статистика трябва да дадат възможност да не отговориш или да не можеш да прецениш.
Дали съм оценила коректно полезността на подфорум, в който никога не съм влизала.
Дали ще си правя месечен бюджет на разходите, само за да им попълня анкетата.
Не ме интересуват нито ваучери, нито класации. Ако въведат нещо подобно с преподреждане на мнения по популярност или с плащане за пост и започнат да ме заливат писанията на ентусиасти, най-много накрая да успеят да ме откажат да влизам.

# 14 634
Здравейте, от вчера четейки през телефона ,мненията ми излизат накъсани , не се виждат целите картинки и цитатите. Не зная само аз ли така виждам и защо се получава?

# 14 635
При мен беше така през десктоп версията, Edge, усъмних се в лаптопа, който е на възраст вече. Simple Smile

# 14 636
На компютъра не съм влизала , как оправи ли се при вас?

# 14 637
Днес беше добре.

# 14 638
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Търпеливо запопълвах анкетата, но ми преля канчето при предложенията за точки, промоции, ваучери и т.н. За мен имаше само един приемлив вариант, но НЕ, тъпата анкета изисква непременно да класирате всичките. Ами приключих я на секундата. Няма да правя подредба на нещо, което ми е неприемливо. Все едно да карат вегетарианец да избира и прави класация на пържоли.

# 14 639
  • София
И аз за тази анкета имам въпрос към модераторите - колко пъти ще ми излиза предложението да я попълвам, след като вече към я попълнила и съм я изпратила? Вярно, че е анонимна, но помислете за нещо, с което да не се показва при всяко влизане във форума, че е много изнервящо. Вече взех сама да се питам дали наистина съм я попълнила или съм сънувала.

Общи условия

Активация на акаунт