Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 845
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 14 640
Потребител Sunnygirl_ е забранила получаването на лични съобщения, а ми е писала с молба за помощ. Бихте ли се свързали с нея да премахне забраната за да мога да й отговоря.

# 14 641
# 14 642
Аз с тъп въпрос, ама да питам. Има ли опция да се търси по ключова дума в определена тема? Или още по добре в определена тема да се изкарат мненията на определен потребител?
Разглеждах до сега в пълната версия, но не открих никое от двете?

Също има ли лесен начин от пълна да се минава на мобилна без да затварям форума?

# 14 643
Също има ли лесен начин от пълна да се минава на мобилна без да затварям форума?
В адресната лента триеш www и на това място слагаш m. Веднага минаваш на мобилна версия.

# 14 644
  • Буркина Фасо
Аз с тъп въпрос, ама да питам. Има ли опция да се търси по ключова дума в определена тема? Или още по добре в определена тема да се изкарат мненията на определен потребител?

погледни профила на потребителя. виж интересуващата те тема където той е писал. следи го.

най-отдолу на страницата има черна лента. от там избираш мобилна или пълна версия.

# 14 645
  • София

Разгледайте филтрите.

# 14 646
Здравейте!
Има ли активна тема за педикюр?
Искам да задам въпрос свързан с ноктите на краката, но не успях да намеря нищо актуално като тема. Ще се радвам ако ме насочите къде да си задам въпроса.
Благодаря предварително!

# 14 647
# 14 648
# 14 649
Мога ли да помоля това клипче (не знам как да дам директен линк)
Да бъде закачено към 1ви пост на тази тема вместо другото изображение. Това е класика в темата и почти във всяка се пита за него и се почва излишен спам, така когато е закачен към тази и бъдещите теми ще си спестим много ровене.
Скрит текст:
Благодаря!

# 14 650
Тази тема е за заключване: https://www.bg-mamma.com/?topic=1384593

# 14 651
Мога ли да помоля това клипче (не знам как да дам директен линк)
Скрит текст:
Да бъде закачено към 1ви пост на тази тема вместо другото изображение. Това е класика в темата и почти във всяка се пита за него и се почва излишен спам, така когато е закачен към тази и бъдещите теми ще си спестим много ровене.
Скрит текст:
Благодаря!
Редактирано.

Заключена.

# 14 652
  • Sofia
Опитвам да пусна нова тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1313044, но не ми дава да цитирам 1я пост - последното мнение било мое... ми да, ама не...

# 14 653
  • Вестерос
Бг мама има ли Инстаграм акаунт?
Има един акаунт, който пуска игри, каквито бяха във форума. Истински ли е?

# 14 654
Здравейте, прави ми впечатление че има потребители, които публично обвиняват друг потребител, с когото са имали дискусия, че им изпраща лични съобщения, при условие че дори и опит за нещо подобно от страна на обвиненият  изобщо и по никакъв начин не е правен. Обръщам се към модераторите с молба, ако е възможно да се проверяват такива постове и при недоказано обвинение, евентуално да се вземе отношение от Ваша страна.
Аз лично отвръщам с мълчание в такива ситуации, но ако такава стратегия стане тенденция във форума, не би било добре за никого.
🙂

Общи условия

Активация на акаунт