Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 180
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 470
Защо ми е изтрит въпроса в кралската тема, с който питам кой е забранил на Меган да носи цветни дрехи? Кой от модераторите ще се обоснове? Има ли обида или нещо друго? Каква е причината?
Очаквам до минута и другият ми съвсем невинен коментар да бъде бъде изтрит.
Премахнат е пост, който нарушава правилата. Отговорите на изтрити публикации също се премахват.
Вашата беше една от тях.

# 16 471
Моля модератор да пише на Marry b.
да си изчисти съобщенията, че пощата е пълна. Благодаря!

# 16 472
# 16 473
Преди няколко часа даваше някакъв ерор и не влизаше в сайта ?
Случили се и на други?

# 16 474
Да, обаче шрифтът беше толкова дребен, че не можах да разбера какво точно пише.

# 16 475
Да, обаче шрифтът беше толкова дребен, че не можах да разбера какво точно пише.
да и при мен беше така

# 16 476
# 16 477
  • София
Здравейте! Имам проблем с достъпа до сайта от безжичната мрежа вкъщи. Изписва ми "403 Forbidden nginx". Какво мога да направя, за да отстраня проблема, защото в момента се налага да използвам мобилните данни и вкъщи, ако искам да вляза в сайта?

# 16 478
Търсачката за пореден път не работи.
Няма ли да върнете опцията за търсене с ctrl+f?

# 16 479
При търсене на тема в търсачката отново ми излиза последната актуална в дън гори тилилейски...

# 16 480
  • Сф
Прочитам новите отговори в дадена тема и не го отчита. Отново си седят като непрочетени, нови. Дори и тая тема.

# 16 481
  • София
Прочитам новите отговори в дадена тема и не го отчита. Отново си седят като непрочетени, нови. Дори и тая тема.

И при мен, едни и същи известия за нови отговори и "Полезно" излизат постоянно

# 16 482
  • София
Има някакъв проблем и в “камбанката” не се появяват теми, които следя (а си стоят отбелязани като следени). Не се обновяват след прочитане новите отговори в дадена тема. Със Сафари съм (от мобилно устройство).

# 16 483
Форума ли има проблем с плъгините за YouTube или YouTube имат ограничения за качване на клипове? Почти никой клип не се вижда, не само музикални.

# 16 484
Защо форума умишлено чупи линкове към accountingnеws.bg, като автоматично ги преправя на accountingnews.bg?

Общи условия

Активация на акаунт