Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 066
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 605
Не в "Следени", а в "Нови отговори" - там кошчето и повече не влизаш тук.

В момента, в който видя съобщенията от камбанката, в раздел "нови отговори" ми излиза, че нямам нови отговори, съответно няма откъде да ги преустановя, Добре, бе, може ли да е толкова безобразно трудно да се разкара тая тема от моето уведомяване?

# 16 606
И аз това се чудя и неведнъж се е коментирало... 300 хода, за да се отпишеш. Както има бутон "следване", не може ли при натискане на същия да се случва и "отследването"?

# 16 607
  • София
Не в "Следени", а в "Нови отговори" - там кошчето и повече не влизаш тук.

В момента, в който видя съобщенията от камбанката, в раздел "нови отговори" ми излиза, че нямам нови отговори, съответно няма откъде да ги преустановя, Добре, бе, може ли да е толкова безобразно трудно да се разкара тая тема от моето уведомяване?
Не е безобразно трудно стига да се чете. Ясно е написано, че не се отваря повече темата, за да не се активират известията. Трие се известяването, а не се влиза първо да се чете.

# 16 608
Не знам дали тук трябва да попитам , но имам проблем с търсачката. Ами не търси. Преди време /не знам колко/ ми намираше . Давам пример за търсене на "код"-дума която я има почти във всеки пост от темата която съм маркирала -намира я само на едно място?

А в други теми където се среща няколко пъти "някоя дума която търся" изобщо не излиза? Аз ли нещо бъркам?

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 15:22 от soniapro

# 16 609
  • софия
Всички бъркаме. Търсачката не работи от много месеци и никой не иска да отговори дали и кога ще работи.

# 16 610
  • в сърцето на един мъж...
Не бъркаш, търсачката не работи добре от доста време. Но затова пък гугъл се справя прекрасно Simple Smile

# 16 611
И аз това се чудя и неведнъж се е коментирало... 300 хода, за да се отпишеш. Както има бутон "следване", не може ли при натискане на същия да се случва и "отследването"?

Сигурно може. Трябва да пробвам.
Но, ако си писал в темата, трябва по редовните инструкции да се отпишеш.
И най-важното - повече да не отваряш въпросната тема по никакъв начин. Нито да четеш, нито да гледаш кой ти е харесал някой пост. Записваш се автоматично пак, ако влезеш.

П.П.
Пробвах с бутона следване, работи за отписване.

# 16 612
  • Другата България
Има някакъв бъг с брой полезни мнения.
На почти всички стои 1.
Само аз ли го виждам така?

# 16 613
  • София
На почти всички стои 1.
Не, на мен в "Статистика" ми показва 6450.

# 16 614
  • Другата България
На почти всички стои 1.
Не, на мен в "Статистика" ми показва 6450.
Не, не в статистика.
Като позиционираш мишката на аватарната снимка нали излизат отляво брой мнения, отдясно брой палчета.
При мен на всички потребители стои по едно палче, тоест, едно полезно мнение.
Сега ще изчистя кеша по съвет на мод, да видим.
От телефона е същото, там кеша е изчистен.

# 16 615
Да, сега проверих и на двете са по 1 полезно мнение. Моите са 2.

# 16 616
  • Другата България
Да, сега проверих и на двете са по 1 полезно мнение. Моите са 2.
Това имам предвид.
Иначе сега погледнах  в статистика, там пък стои цифра над 20000, не я запомних точно.
Това за моя профил.

# 16 617
Благодарим за сигнала!

# 16 618
Могат ли модераторите да четат личните съобщения?🤔

# 16 619
Къде мога да видя моите публикации в профила?

Общи условия

Активация на акаунт