Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 706
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 625
Като получа нотификация за нов отговор в тема и вляза да прочета, се оказва, че има цяла страница нови мнения, но на мен ми се отваря при последните 2-3 мнения като нови. Връщайки се страница назад, се оказва, че също са непрочетени мнения. Като го забелязах за пръв път вчера, реших, че аз нещо не съм догледала, но днес в още две теми се случи същото. Моля да проверите защо е така.
Допълвам това. Всъщност се оказа, че като отворя новите мнения те са наистина две след последното, което съм прочела. Но като отворя втори път, между прочетеното последно старо и прочетеното последно ново, се материализират редица непрочетени мнения, които не са се виждали при предишното отваряне на темата. Не знам дали се разбира какво обяснявам, но не знам как по друг начин да го обясня. Вмъкват се мнения, които не са се виждали когато съм погледнала последните нови отговори в темата.

# 17 626
Разбира се, аз от много време го забелязвам това.Чудех се аз ли недовиждам или наистина ми се появяват мнения.

# 17 627
Даже отваряйки темата и съзирайки материализиралите се постове, които ги нямаше преди малко, моят пост, който написах току що, го няма в една тема, в която последно писах. В моите публикации го има, в темата го няма. Сега пък се появи. Абе, изобщо... фокус-мокус!

# 17 628
Пак се появи проблемът с редактирането. От втория опит се получи, първият път не отчете редакцията.

# 17 629
От много време ми излиза следното съобщение, когато искам да капа снимка:
Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно.

На какво се дължи и мога ли да го оправя някак?

И аз да си цитирам питането, пе е много неприятно така. Проблемът е от месеци.

# 17 630
Разбира се, аз от много време го забелязвам това.Чудех се аз ли недовиждам или наистина ми се появяват мнения.

На мен сега ми се случи, за пръв път.
Излизат ми нови отговори в темата "АГ в Пловдив".
Последният пост ми е познат, но предните ги виждам за пръв път.
Очевидно има обединение на теми с подобно съдържание и затова така става, защото аз съм сигурна, че не следя тази тема, не помня да съм писала също.

# 17 631
на мен, ми излизат като нови моите мнения -когато вляза за пръв път от различни устройства - напр. писала съм в тема,затворила съм браузъра, след това отварям форума от друго устройство, и ми дава като нов, моят пост

# 17 632
  • Sofia
От много време ми излиза следното съобщение, когато искам да капа снимка:
Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно.

На какво се дължи и мога ли да го оправя някак?

И аз да си цитирам питането, пе е много неприятно така. Проблемът е от месеци.

Цитирам отговора си:
Цитат
Относно проблемите с качване на изображения, моля да имате предвид, че няма как да "познаем" причините за всеки възникнал проблем. Те може да са десетки, от размер и вид на файла, до наличието на адблокър и ползване на определена версия на браузър.
При възникнал проблем моля дефинирайте и изпратете на admin(at)bg-mamma.com:
-Потребителски профил
-Устройство.
-Операционна система.
-Версия на сайта (мобилна или десктоп).
-Браузър.
-Вид (код или съобщение) на възникналата грешка.
-Изображение, което предизвиква проблема (url на изображението или прикачен файл).
-Последователност на действията при които се появява проблемът.

Към момента са прегледани логовете на системата и няма засечен проблем във функционалността.

# 17 633
  • Melmak
По правилата на форума ли е потребител да назначава антибиотично лечение с дозировка и конкретен антибиотичен продукр?

# 17 634
Интересно че споменавате адблокър като възможна причина, точно това не ми беше хрумвало че може да пречи. Но пък когато ми се е появявал този същият проблем, доста пъти се е случвало след още някой и друг опит да успея да кача изображението. Според мен ако е от адблокър това нямаше да стане без да съм го изключила, а аз със сигурност не съм - имам такъв активен и на настолната машина, и на телефона.
Ако е много голямо изображението като размери или като файл, не би ли следвало проверката за това да извежда друго съобщение, а не това за временно недостъпна услуга? Имам спомен като че ли че и такова съм виждала преди време, но беше отдавна.
Моля да не се възприема като критика това което пиша, а като опит да помогна да се изключат някои от изброените причини и евентуално да се насочат ресурси към откриването на проблема другаде.

# 17 635
В темата: https://www.bg-mamma.com/?topic=1631244 е обявено, че ще бъдат изтеглени петима победители, а са изтеглени само трима.

# 17 636
Вече са трима Stuck Out Tongue Winking Eye

# 17 637
  • Пловдив
Здравейте,
Намирате ли за редно организаторите на кампания, игра или както го наричат, които промотирате, да сменят условията "в движение"?
От последната игра на Bonilash са изтеглени трима победители, като е променен и първият пост, лансиращ играта. Първоначално беше обявено, че ще изтеглят 5-ма. Ето и скрийншот.

Аз не го намирам за коректно. А вие?

# 17 638
  • софия
Това ще е поредният неудобен въпрос, който ще изтече в канала, като се направят, че не съществува.
Забелязала съм, че се отговаря избирателно на въпроси.

След изтегляне на наградата са променени и ОУ 😁

# 17 639
Е тия за два Bonilash-a ли се скръндцят, все едно автомобил подаряват Grinning трагедия ..

Общи условия

Активация на акаунт