Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 800
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 645
Пак да кажа - за мен е голяма загуба на полезна функционалност, че вече не мога да видя кой е намерил мой пост за полезен.

# 18 646
Не ми излиза. Току-що пробвах отново. Няма такъв бутон, нито никакъв друг за изпращане.

# 18 647
Има проблем с подаването на доклад в мобилната версия. Работим по отстраняването на проблема.

# 18 648
  • Буркина Фасо
пробвах го и не съм те докладвал Smiley

# 18 649
Ясно, разбрах. Трябва да се продаде доклад от пълната версия, в мобилната не работи.
Благодаря!

# 18 650
При мен работи на мобилната, явно е само за някои устройства или операционни системи.

# 18 651
  • София
Здравейте,
за пръв път се сблъсквам с такъв проблем. Вчера по някое време някак успях да се логна в темата на Стани богат - ето какво попитах ("колегите" ме посъветваха да пиша тук):
Скрит текст:
До преди 10 мин. с многобройни опити - цял ден - не успявах да се логна. При натискане на бутон "Влез" - никаква реакция. Включвах/изключвах всякакви приставки на браузера - аз съм с Мозила. Кукита, адони, тц! Отварям, чета, не мога да се логна. Отидох на друг ПС и от там пробвах с Хром-браузер - същото.
Изобщо няма реакция върху бутона Влез. От хрома - пробвах "нова регистрация" и видях, че акаунтът си ми стои.
Преди 10-тина мин. някак случайно - не от конкретна тема - СБ или О100Г - а от общо меню (Свободно време, или от Телевизия) - се логнах!?!
В момента мога да пиша, мога да давам лайкове, не мога - щом си посоча мой пост върху палчето - да видя примерно кой ме е лайкнал мен. Същото като с Вход-бутона - никаква реакция.

Тази сутрин е същото! Върху бутона Влез никаква реакция. Отидох в свободно време - и от там влязох.
Все още (също) не мога с клик върху броя Полезно - да видя примерно кой ме е благословил. В това мнение: https://bg-mam.ma/p/1709862/48935359
Същото е - примерно - в последното ми мнение от снощи в темата за О100Г: https://bg-mam.ma/p/1712539/48936839
Разбира се, най-неприятното е с логването. Обичайно си фейвъритвам интересуващото ме в дадена конкретна страница в дадена тема. И досега - отивам на нея, натискам Влез, влизане с БГ.Мама и влизам.
Съвсем случайно опитах да вляза от генерална тема/категория и влязох.
Моля за помощ. Благодаря.

# 18 652
Търсачката все още не работи.

# 18 653
И при мен изчезна функцията да информираш модератор.Освен това защо е заключена темата : Стилът ни според възрастта-40+?

# 18 654
  • София
И при мен изчезна функцията да информираш модератор.
Скрит текст:
Освен това защо е заключена темата : Стилът ни според възрастта-40+?
Точно това се коментира на тази, предишната и по-предишната страница. Модератор е отговорил, че се работи по проблема.

# 18 655
  • на последния етаж
Има ли вече приложение bg-mamma?

# 18 656
И при мен изчезна функцията да информираш модератор.
Скрит текст:
Освен това защо е заключена темата : Стилът ни според възрастта-40+?
Точно това се коментира на тази, предишната и по-предишната страница. Модератор е отговорил, че се работи по проблема.
Да, но понеже днес написах, че при мен нямам проблем от мобилната версия, то сега се появи.

# 18 657
...защо е заключена темата : Стилът ни според възрастта-40+?
Има нова тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1713339

# 18 658
  • София
Взе още има проблем с бутон Полезно на собствен пост. Още не мога да видя кой е харесал мненията ми.

# 18 659
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сега може. Очевидно някои от проблемите са отстранени, поне за момента.

Общи условия

Активация на акаунт