Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 210
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 885
Твоята я виждам в пълната версия. В мобилната няма как.

„Думите имат страхотно въздействие. Въздействието на бащиния глас може да създаде импулс за развитие.“ (Гордън Макдоналд)

# 18 886
  • Телиш/Плевен
Това е текстът в подписа ми, него го виждам, но лентичката с възрастта на дъщеря ми - не.

# 18 887
В темата за пазаруване от Тему - да попитам какво е позволено ?
В смисъл такъв че последното ми мнение с видео беше редактирано.

Снимки - по една-две на пост може ли ?

# 18 888
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това е текстът в подписа ми, него го виждам, но лентичката с възрастта на дъщеря ми - не.
И на компютър лентичката я няма, само текстът в подписа е налице. Видяхте ли как изглежда при други потребители, за които е сигурно, че имат лентички за децата в подписа си?

# 18 889
  • Телиш/Плевен
И на компютър лентичката я няма, само текстът в подписа е налице. Видяхте ли как изглежда при други потребители, за които е сигурно, че имат лентички за децата в подписа си?
Да и затова написах, че не виждам нито лентичките на другите, нито моята собствена.

# 18 890
  • Sofia
Извършиха се хардуерни промени.
Благодарим за сигналите.
Ще се погрижим за отстраняване на проблемите.

# 18 891
  • софия
Какво се случва с вграждането на видео в пост?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1648762.msg49045788#msg49045788

# 18 892
Какво се случва с вграждането на видео в пост?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1648762.msg49045788#msg49045788
От линкът е. Ползвай този https://www.youtube.com/watch?v=jvKfX56Ssig

Скрит текст:

# 18 893
Може ли модератор да смени името на тема, създадена от мен?

Сегашно заглавие "Подарявам. Коледна" да стане "Подарявам".
Не знам как се прави, не виждам опция за редакция на името и не знам и кои са модераторите на раздела.

# 18 894

Можете да публикувате снимки, клипове към собствен канал - не.

# 18 895
  • София
Моля за пояснение : Публикуван клип от собствения канал в YouTube нарушение ли е?
Каналът ми не е монетизиран и не печеля от гледания.

# 18 896

Ок, Благодаря.
Иначе клипове към други канали може ?
Преполагам че идеята е да нямам кой знае каква лична изгода... то вече да ти плащат пари от YouTube стана наистина дълъг изстрел, но както и да е.

Весели празници.

# 18 897
"Лайковете" за ден ли, за седмица ли, за месец, година ли, бяха на бройка ограничени? Днеска, след няколко дни невлизане във форума, цъкнах точно 3 лайка и свършиха... Thinking Не ми се активира повече бутончето. Досега само аз май не се бях оплакала, че са ми "свършили" лайковете... Rolling Eyes Та, каква им беше бройката и сроковете на лайковете?

# 18 898
  • Телиш/Плевен
"Лайковете" за ден ли, за седмица ли, за месец, година ли, бяха на бройка ограничени? Днеска, след няколко дни невлизане във форума, цъкнах точно 3 лайка и свършиха... Thinking Не ми се активира повече бутончето. Досега само аз май не се бях оплакала, че са ми "свършили" лайковете... Rolling Eyes Та, каква им беше бройката и сроковете на лайковете?
Ето:
Смисълът на бутона "Полезно" е дискутиран многократно.
Въведено е ограничение и при отбелязване повече от 20 пъти за 5 минути, функцията се блокира за 1 час.
Същото важи и за натискане на бутона повече от 6 пъти за 60 секунди на едно и също съобщение.
В някои случаи, отбелязването е отчетено, но се наблюдава забавяне на визуализирането на натиснатия бутон. Това се изследва в момента и ще бъде коригирано.

# 18 899
В трета тема ми се случва тази вечер. Последно в "котешката". Показва ми, че има 81 нови отговора и ми отваря на страница 17. Само дето аз съм чела и харесала цели пет страници. Новите отговори са на 21-ва страница.

Общи условия

Активация на акаунт