Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 309
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 755
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имам питане защо ми е изтрит пост от 20 юни, 23:54 ч, в тази тема?

# 19 756
  • Sofia
Няма регистрирано подобно събитие.

# 19 757
  • Down south
При опит да "натиснеш" бутона "харесвам" се отваря поредната реклама, след затварянето и, не се появява същото мнение, а началото на страницата. Изключително неприятно и досадно.
Може ли да се корегира?

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 15:24 от Daylily

# 19 758
Моля да уведомите R888, че му е препълнена пощата?

# 19 759
# 19 760
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Няма регистрирано подобно събитие.
Добре, благодаря.

# 19 761
От днес 27.06.2025г всеки опит да одобря мнение като полезно не се отчита. Какъв е проблема? Благодаря!

# 19 762
  • Sofia
Изчерпала си си лимита, най-вероятно. Можеш да харесваш поред само определен брой мнения.

# 19 763
Тази тема е за заключване - следващата е пусната.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1648919.735

# 19 764
Здравейте,
Не мога да публикувам мнение
Ето какво искам да напиша в "модни консултации":

Благодаря,  Аня и countessinna, но ми се струва, че вашите са с прави крачоли
Аз реално искам дънки-палацо, които да са с триъгълни крачоли. Ето така /

Ето и какво съобщение се показва:

3-4 опита за 2 дни

# 19 765
Моля да уведомите Cheryll, че кутията ѝ е пълна.

# 19 766
  • Бургас
Влизам в теми със снимков материал, и опциите ,,полезно,, изчезват за отрицателно време!
Досадно е!
Следя много теми и бързо се изчерпва лимита!
Моля ви, оправете броя на лайковете!
Нека е безкраен!

# 19 767
Здравейте!
 За съжаление нямам скрийншот на последен изтрит мой коментар, но ако е възможно ще поискам да се разгледат изтритите ми постове в тема "Звездни компромати". Неведнъж постовете, които не нарушават никакви правила биват изтривани от модератор и бих искала да разбера на какво основание. Доста внимателно съм прочела и съм се запознала с правилата и съм убедена, че не съм ги нарушила.

# 19 768
  • SF
Влизам в теми със снимков материал, и опциите ,,полезно,, изчезват за отрицателно време!
Досадно е!
Следя много теми и бързо се изчерпва лимита!
Моля ви, оправете броя на лайковете!
Нека е безкраен!

Гледай сега... Simple Smile Аз пък съм против малко тази безкрайност. Следя теми, които са ми важни, а списъкът ми в камбанката е пълен с лайквани коментари. Често дори не поглеждам кой точно от моите постове е така горещо долюбван.
Много съфорумци се оплакват от почитатели, които  лайкват всичко от горе до долу, предполагам с цел да получат внимание или да ни се напълнят камбанките със спам.  Лично аз съм имала и имам такива "фенове". Радвам се, че са имали някакви ограничения и поривът им се накъсва, което се надявам поне малко да им пречи.
Много често слагам палец на мнения, които не са чак токова полезни, колкото ми харесва написаното или ми става тъжно за този, който го е писал и така изразявам съпричастност. - например пост за бебенце или "най-накрая се разведох" - и аз натискам бутона Полезно. С какво ми е полезно това??

# 19 769
чела съм, че някои така си отбелязват докъде са прочели някоя тема, после продължават от нелайкнатото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт