Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой лаптоп да избера за около 600 лева, подходящ за работа с Word, PowerPoint, Excel, сърфиране в интернет и гледане на филми?
Кои са препоръчителните марки лаптопи и техните спецификации за използване на Word, PowerPoint, Excel, сърфиране в интернет и гледане на филми?
Какви са мненията за лаптопите на марките Lenovo, HP и Asus, особено за работа с PhotoShop, интернет, офис пакет и гледане на филми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой лаптоп да избера за около 600 лева, подходящ за работа с Word, PowerPoint, Excel, сърфиране в интернет и гледане на филми?
За работа с Word, PowerPoint, Excel, сърфиране в интернет и гледане на филми можете да разгледате лаптопи от марки като ASUS, Lenovo, HP или Toshiba. За домашна употреба двуядрен процесор е достатъчен, но ако имате по-голям бюджет, можете да обмислите добавяне на SSD за подобряване на производителността на компютъра.
-
Кои са препоръчителните марки лаптопи и техните спецификации за използване на Word, PowerPoint, Excel, сърфиране в интернет и гледане на филми?
-
Какви са мненията за лаптопите на марките Lenovo, HP и Asus, особено за работа с PhotoShop, интернет, офис пакет и гледане на филми?
Мненията за лаптопите на марки като Lenovo, HP и Asus варират. Някои потребители са доволни от тях, докато други имат проблеми с техническите спецификации или качеството на обслужване. Важно е да изберете модел, който отговаря на специфичните нужди и предпочитания на потребител, като се има предвид работата с PhotoShop, интернет, офис пакет и гледане на филми.
-
Кой лаптоп да избера за работа с PhotoShop, интернет, офис пакет и гледане на филми, като се има предвид предпочитанието ми към по-малък размер и лекота?
-
Какви са препоръките за лаптоп с конкретни характеристики като сензорен екран, процесор Broadwell, SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Wi-Fi 802.11ac и камера RealSense 3D?
За първи път чувам, върнах се в темата малко назад и о, имало такова нещо. Не знам обаче, ще ми върши ли работа без твърд диск. Трябва ми за две програми /не графични/, офис пакет, т.е. съхранявам доста документи и малко интернет. Консултантът се колебаеше дали ще ми стигне мястото, аз пък хич идея нямам. Та моля за съвет. Дано не ми се смеете много на невежеството. Бюджет до 2000 лв.