Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 70

• 36 095
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
  • UK
Симпа,  варени яйца, небелени - пренасят се лесно и също няма да се развалят 3 дни на стайна температура! Зеленчуци като морков, чушка, целина, които да нарежеш на стръкчета, но да не пускат вода (като краставица и домат) за да не се смият! Сурови ядки! Кракери.

едит: Бобче, писали сме заедно. Hug

# 16
Благодаря за идеите!

Пожелавам ви лека нощ с нещо весело:
Един срамежлив морж-рожденник
Но каква торта, а? Crazy

Скрит текст:

# 17
Мери, благодаря!

Симпа, много сладък кадър.

Отчет с единствения тип тренировки, които винаги изненадват мускулите ми: на станкА.

# 18
из един калориен калкулатор: Картофи с месо:512ккал за 100г  Shocked Shocked Shocked аз имам домашно приготвени картофи с пилешки плешки на фурна с малко олио (убедена съм,че са сложили наще) ама с тия калории да ме е страх да ги погледна в хладилника

# 19
Мери, мерси за новата тема.   bouquet

Ягодка, не издържах до утре до отчета. Страшно ме разсмя с това стихотворение.  Mr. Green Все едно за мен е писано.  Mr. Green

До утре!

# 20
  • 1st floor
Вчера вечерта отчитам една тренировка с ФБ за горна част, малко корем и моделската. Ама нещо не се натоварих както исках. По принцип търсих Jackie Warner - Power Circuit Training, но не успях да я намеря от раз. Преди време я харесвах много. Сега я открих във VK и си я добавих в лентата за предпочитани. Simple Smile Може днес да я вмъкна.
Вчера се олях с храната.  Embarassed Дано днес някак се огранича.

# 21
Гледам почти всички се оплаквате от ядене. Ето една идея за полезна и вкусна алтернатива: салата от покълнала спелта, сурово червено цвекло (мариновано в цитруси и зехтин), авокадо, медена мандарина, магданоз и подправки. Една от най-вкусните и засищащи салати, които съм правила напоследък.

# 22
  • София
Добро утро момичета!
Мери, благодаря за темата  Hug
Ягодка, супер яко стихче, вия си сама в хола, мерси, че го сподели  Heart Eyes
Джери, може би въпроса е хормонален, като се допълни с прекаляване с мазнини и става кофти много бързо. Какви количества мазнини хапваш? А Въгл?

# 23
  • Пловдив
Джери,а може ли да си бременна?  hahaha. Извинявай,не ти е смешно, но и това е възможно, не си на 100.

# 24
Добро утро   bouquet
Благодаря за темата!

Отчитам се за вчера с втора тренировка - шейпинг в група. Хареса ми.

За днес съм замислила спининг, а следобед ако имам време - пилатес.

Реших да се изтегля и днес (след един ден на режим  Grinning) и съм 2 килограма минус.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 08:28 от Harmonie*

# 25
  • Велико Търново
Добро утро!

Мери, благодаря за новата тема и прекрасното оформление Simple SmileОт вдъхновяващата снимка мога да се "похвала" , че имам само очилата на мацката Embarassedно ще работим и за останалите части!

Ягодката, чудесно стихотворение-усмихна ме!

Фея Кръстница, достави максимално удоволствие на сетивата ми с тази снимка. Удоволствие е за мен за твоите постове Hug

Симпатикония, миналата година като тръгвахме за лятната ни почивка, която беше 7 нощувки си взех 7 протеинови бара, 7 пакетчета с по 30 грама ядки поне две от храненията да не мисля т.е. по рядко да влизам в ресторанта Crazy

N!A, за мен лично комбинацията картофи+месо е в далечното минало. Олио и зехтин също. Зехтин купувам заради семейството.

Джери, желая ти бързо да разбереш причината за качените кг и силно се надявам, че всичко около здравето е добре Hug

Бях споделила за опадалите мигли на горния клепач на голямото дете-оказа се, че сама си ги е дърпала, защото като я пратихме във ваканция баща й прати задачи от софийските олимпиади и тя се е притеснявала дали ще успее да реши всички тестове Confused Поредният ми извод, че нивото на образование в началните училища е сведено до критичния минимум ooooh! Както  да е-сега ще чакаме да излязат всички резултати от изследванията Simple Smile

Тази сутрин аеробната тренировка на Румяна, а като се прибера от работа тренировката за деня!

# 26
Ми.. запис.  Embarassed
Нямам какаво да отчета ама пък ви чета. Вече си имам и аз "стая за игри"   Joy

# 27
Oтчет в новата тема (мерси, Мери   bouquet ) killer abs level 1 на Джилиан

# 28
  • Лас Вегас
Здравейте, записвам се и аз в новата тема с Пирамидата на Шон. Идвам и с въпрос, когато тренирате корем винаги ли имате МТ на другия ден? Аз каквото и да правя, на другия ден, нищо. Мисля си дали пък не ги правя грешно упражненията, но по време на тренировката си усещам напрежение Thinking

И понеже много отдавна ви чета и ви "познавам", така да се каже, мисля че е редно да се представя и аз

Скрит текст:
На 29 г. съм и никога преди не съм имала проблеми с теглото, без да съм полагала усилия. Преди около 5 г. бях качила едни 5,6 кг и тогава открих Руми. С нейната диета Мимоза, домашните тренировки и фитнес, ги свалих за 1 месец. Хареса ми чувството и продължих да тренирам и да се храня прилично. Когато забременях спрях тренировките, ходих само на йога за бременни, а след като родих все не можех да се наканя да започна отново. Преди около година, когато положението беше вече непоносимо, започнах пак да тренирам редовно, тогава открих и темата. И така, все още се боря с пораженията които сама си нанесох докато кърмех с ужасно безразборно хранене  Embarassed
Оказах се с 12 кг отгоре, от които засега (цяла година) съм свалила само 8, ама така ще е докато не оправя това пусто ядене.

# 29
Отчет с Боди Бийст гръб и бицепс.

Общи условия

Активация на акаунт