Женени от пръв поглед - 6

• 66 638
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Значи Стефан може да се опита да влезе в света и живота на жена си, а ония ГГ не могат толкова дори и да се напънат за 2 дни..

# 166
  • Тра-ла-ла
Стефан привидно се прави, че се кефи на заниманията на жена си. Иначе си е лигоч! А Светлето е желязна и няма мрън-мрън и време за тръшкане. Сама си каза - колко пътува, колко й е натоварено. А Стефчо иска всичко да му е на една ръка разстояние и да не се мине

# 167
Тия драми и сълзи са ми в повече.

# 168
  • на село
Стефан привидно се прави, че се кефи на заниманията на жена си. Иначе си е лигоч!....

Е чак пък толкова, в мислите му ли си ...

# 169

Това е любовта

# 170

Това е любовта
Към бабата ли? За нея ми беше изказването.

# 171
  • Тра-ла-ла
Стефан привидно се прави, че се кефи на заниманията на жена си. Иначе си е лигоч!....

Е чак пък толкова, в мислите му ли си ...
То си личи колко повърхностно гледа...айляшки, казано по пловдивски  Laughing На мен ми идват изкуствени С-тата. Иначе изглеждат сладко на екран. Но нещо....не им вярвам.

# 172
  • на село
То си личи колко повърхностно гледа...айляшки, казано по пловдивски  Laughing На мен ми идват изкуствени С-тата. Иначе изглеждат сладко на екран. Но нещо....не им вярвам.

Да, всеки вижда различно  Peace
 Аз ги харесвам и Жоро ми допада, също като него мразя когато аз говоря и отсреща имам стена и мълчание, получала ли това -край, просто знам, че с такъв човек няма да си получи.

# 173
Моето мнение е, че представят Георги в най-лошата му светлина, а всщност не е такъв. Светлана и Стефан са ми много сладурска двойка. Антония не искам и да я коментирам ooooh! ooooh! ooooh!

# 174
Гергана просто не е искрена. Тя наистина не го харесва, но върти и суче.. Много робува на хорското мнение, според мен.

# 175
Антония се държа, за мен, инфантилно по време на футболният мач. И определеното нямам предвид подскачането, ако ще и на челна стойка да застане, а това, което говореше. За първи път чувам, някой да иска, да разсейва половинката си, с цел неговият отбор да изгуби. Щяла да му се смее...  ooooh! Приятелите на Георги, включително и жените, бяха много умерени в коментарите си. Но приятелките на Гергана, то предавания, то критика, просто си личи, как репликите между двамата са дословно преразказани.

# 176
Моето мнение е, че представят Георги в най-лошата му светлина, а всщност не е такъв.
Още отначало ми мязаше на Михаел Шумахер, а сега улавям, че като характер много се връзва с поведението на легендарния пилот на пистата  Shocked

# 177
Гледам ги ГГ как седят - той отворен, тя с кръстосани крака и кръстосани ръце - заключена позиция.

# 178
  • на село
Гледам ги ГГ как седят - той отворен, тя с кръстосани крака и кръстосани ръце - заключена позиция.

И прави физиономии, определено  Гергана - не става, изглежда зла.

Тази вечер май, никакъв интерес към предаването, а аз успях да гледам и рулото Стефани по другата тв.

# 179
  • Тра-ла-ла
Отворена позиция на тялото, но главата леко забита надолу, а на моменти погледът му беше празен - все едно не е там и му е все тая.

Общи условия

Активация на акаунт