Бебешка количка Dada Paradiso или Retrus - Моля, помогнете да избера?

• 58 625
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря Simple Smile Живот и здраве, като се появи бебочето, пак ще пиша да изкажа и мнение от личен опит  Wink Иначе количката е вече при мен и съм доволна, купихме я по-рано за да ми е спокойно (аз съм за януари по принцип, но знам ли)   bouquet

# 31
  • София
Честита количка  Simple Smile, ще очакваме отзиви.

# 32
  • София
отзиви...

# 33
Ssnej_0104 можеш ли да споделиш къде в Бургас си ги гледала на живо, защото и ние сме се спрели на тези два модела, но ги гледам само в интернет. А и колко години гаранция им дават? Благодаря ти предварително  bouquet

# 34
  • Бургас
Ssnej_0104 можеш ли да споделиш къде в Бургас си ги гледала на живо, защото и ние сме се спрели на тези два модела, но ги гледам само в интернет. А и колко години гаранция им дават? Благодаря ти предварително  bouquet
Здравей,
Понеже и аз се интересувам от количките да ти кажа, че можеш да ги видиш в магазин Синди.

# 35
tanya_79, благодаря за мнението, съвсем случайно попаднах на тях точно в Синди  Wink

# 36
Здравейте и от мен Simple Smile
Изчетох толкова теми за колички, а по сайтовете има изключително разнообразие, което за жалост не може да се види на живо.
Аз също съм се спряла на полските колички и днес пробвах Dada и Retrus - изглеждат големи, но пък се бутаха много лесно. Въпросът ми е дали си струва да се дадат около 750 лв. за полска количка, имали ли сте някакви проблеми с тях?
В магазина ми предложиха също и друга полска марка Buba„ която е на същата цена, но е и с кошничка за кола. Някой ползвал ли я е?
Ще се радвам също ако някой има отзиви и за тази Seka Moretti: https://kolichki.net/seka-полска-количка-moretti-3-в-1-малахит-сива.html?search=seka&description=true&category_id=0&sub_category=1&page=2

# 37
Аз имам полска количка, не е никой от изброените модели, но е много подобна на Парадисото. Двоумях се между него и своята. Струва 720 за 3 в 1 и колкото повече я бутам, толкова съм по-доволна. Отказах се от парадисото защото нямаше да влезе в асансьора ни  Peace

# 38
Аз одгледах първото си дете в полска количка(X lander XA) и съм много доволна,сигурно още 5 деца може да избута Simple Smile но сега така ме блазнят тези новите ..... Харесала съм си Ретрус Стела и моля ако някоя мама има опит с бутането й да сподели мнение

# 39
  • България
Да попитам и тук дали някой има впечатления от:
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-s-max-mojito-retrus

# 40
  • София

Аз не съм я бутала, но има две мами при нас с такъв модел. И двете са доволни и са ми казвали, че нямат никакви забележки и им били много удобни. На мен ми допада дизайна, имат и по-интересни цветове от всичко останало. Освен това цената им е добра. Ти гледала ли си я някъде?
Иначе в квартала съм виждала поне още две, явно ги харесват Simple Smile

# 41
  • България
На живо още не съм я виждала.
Ти защо избра другата?

# 42
Аз съм с такава и съм много доволна.Много е маневрена и удобна.

# 43
  • Добрич
Аз съм с Дада Парадизо-лео блу.Имам я от декември.Доволна съм.Въпреки,че е тежичка вече с бебо (7кг е той).Доста е лека от към курмуване и ходова част.Не съжалявам.Влиза в асаньора ни,но ми е трудно по стълбите.

# 44
Здравейте, момичета. Имам въпрос към тези, които ползват Stella Roma на Retrus - количката сгъва ли се с лятната седалка или трябва първо да се свали и тогава да се сгъне рамата? Днес я гледах отново на живо. но забравих да попитам  Embarassed . Предложиха ми и някакъв нов модел - Bass: http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-bass-coconut-eco-white-roan-2016 Ще се радвам, ако някой сподели мнение и за нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт