тук са 6 лева килото и трудно се намират хубави.

Тия 8 месеса лежане са били за набиране на скорост в живота 
А в Пловдив, миналата година открих един фермерски пазар, до Гребната, май в неделя беше - там имаше страхотни плодове и зеленчуци 

И преди малко го приспах, докато се тръшкаше и ревеше, защото мнооого му се доспа.
и сега таблата само дай се помолиш и си тръгва, виси на една страна седалкага и не мога да го изправя максимално. Абе де що има щипка е изпуснала. Аз мисля да е от продавалника иначе.
Въведох наведнъж белтък и прясно мляко 

, да ама като съм разсеяна така се поучават нещата.
.
159 лв нов струва, но наистина е много здрав 
Сложих дъждобрана, за мен чадър и стигнах до нас вир вода. А младежа си спи. Скрих го под навеса на входа и го изчаках да се наспи, добре, че бързо стана - обичайните 30 мин.

Лелее цялата е нагризана, чак има липсваща частичка 
(дано си спомням добре, но не се загледах много, че вече ми бяха дали).
Гледам да давам спичащи храни и това е.
На маникюр съм ходила точно веднъж за моята сватба. Та хич не съм такъв тип жена. Ама сега реших че искам да се поглезя т.к. килограмите определено не са това което искам, но пък нали ще ни сложат тоги
та поне в главата да мязам на нещо. Не че съм решила още какво, но искам да е прибрана....някаква плитка или друго. Срам ме е да не би да ме попитат от кога не съм се подстригвала, че беше преди да родя един/два месеца. От както се е родил Боян намерих време само да си скъся бритончето два пъти. Добре че расте супеееерррр бавно, та не ми се налага и това да правя често. Бе занемарена работа
ама какво да се прави
аз съм си и скрънзлива за подобни неща да харча пари ...сега още повече, като знам че мога да взема нещо на детето.
стига ви философия от мен
Препоръчани теми