Отговори
# 465
  • Plovdiv, Bulgaria
Чувствам се длъжна да спомена, че черешите, които дадох на Пух са качествени, не съм взела някой боклук и да съм го предложила на детето си. Живея в Пловдив и явно около нас по рано са узрели, конкретно тези които ядем вече седмица се взимат от пазара струват само 3 лева и са големи червени твърди и сладки водят ги "хрущялка".

# 466
Завиждам ви за черешите Simple Smile тук са 6 лева килото и трудно се намират хубави.

Ние нали бяхме на бал, мишето много добре се държа и всички му се радваха.

За сутрешния сън и дребния вече не спи. Аз го мятам в количката с играчки, дремя още половин-един час и като не издържи вече ставаме.

Времето е много неприятно днес, надали ще излизаме. А вкъщи е тегаво, на дреб му е скучно, на мен ми е скучно и издивяваме и двамата.

За обличането само да кажа и аз - в хубавите дни по боди с къс ръкав и къси гащи. Ако е по-хладно гащите са дълги. А днес в този студ сигурно ще си го облека, ако излизаме. В общи линии го обличам като мен Simple Smile

# 467
Привет и от нас Simple Smile
Таблета ми вече работи и се завръщам от информационното затъмнение Simple Smile
Коко е много активен вече, но все още неошлайфал се и главата дрънчи под път и над път.
Докато се реша на килим няма да има нужда вече обаче:)
На всички им е мноого странно, че още нямя зъбки, а той си се оправя чудесно и без тях. Имам пресни домашни яйца и започвам да му давам редовно, че само веднъж е опитал директно от масата.
ще си купувам ново столче за хранене, че старото много паянтово вече и не може да го удържи. Препоръчайте ми вашите ако сте много доволни. Тож постоянно рита, бута и чопли нещо. Трябва да не може да се изсули от там Simple Smile Тия 8 месеса лежане са били за набиране на скорост в живота Simple Smile
Капитанът ме вика, отшвам преди да се е озовал някой зад борда.

# 468
  • София
Чувствам се длъжна да спомена, че черешите, които дадох на Пух са качествени, не съм взела някой боклук и да съм го предложила на детето си...
Не съм си го и помисляла, не съм искала и така да се прочете коментарът ми, ако така се е получило. Просто при нас черешите още не са добри, на всичко отгоре и по 8лв килото ги взех ooooh! А в Пловдив, миналата година открих един фермерски пазар, до Гребната, май в неделя беше - там имаше страхотни плодове и зеленчуци Peace
ymemansi, а какво е столчето, което ще сменяш сега? Аз сигурно 4-5 пъти съм писала за нашето - Funny meal на Cangaroo. Като го купувах беше на стандартна цена 169лв, взех го с намаление от 20%, а сега около 6-7 месеца по-късно го намирам за по 209лв - това е безумие, да се качи толкова цената му, вместо да падне, предвид че и нови модели излизат. Все пак - доволна съм от него, стабилно и здраво е. Браво на Коко за активността - дошла му е музата на детето, достатъчно си е почивал Joy
danny_p, а като го сложиш в количката той си играе спокойно половин час ли #Crazy

Господинът днес пак се събуди в 8 Sick И преди малко го приспах, докато се тръшкаше и ревеше, защото мнооого му се доспа.
И като се събуди ще излизаме да вземем детската кухня, много е лошо времето, но малко поне да се раздвижим навън, че иначе няма да изтърпим и двамата затворени вътре.

# 469
Столчето е бон апети на кангару и уж е добро май ама още кака му го съсипа с ритниците си Simple Smile и сега таблата само дай се помолиш и си тръгва, виси на една страна седалкага и не мога да го изправя максимално. Абе де що има щипка е изпуснала. Аз мисля да е от продавалника иначе.
Забравих да кажа Коко вчера яде палачинки Simple Smile Въведох наведнъж белтък и прясно мляко Simple Smile
ми не ми е нещо криво да си призная, ама това ми е единственото прегрешение до сега Simple Smile

# 470
  • Plovdiv, Bulgaria
Добре, че прочетох поста на Ymemansi - Пух и той яде палачинка в събота, т.е захранен е с белтък.
При нас има опция да взимаш безмлечна кухня и аз се възползвах, от този факт именно, за да не въвеждам още белтък Simple Smile, да ама като съм разсеяна така се поучават нещата.
Да ви кажа за първи път направих палачинките с бакпулвер вместо със сода, защото нямах мляко и съответно нямаше да се активира содата, станаха много крехки и пухкави.
Много полезна тази темичка, подсещате какво си направил без да си се усетил Simple Smile.
Дописвам - аз столче не мога да препоръчам имаме едно на бертони, но не го ползвам Пух седи в скута ми и ядем така.

# 471
Ние сме с пластмасовото столче на икеа и съм супер доволна, струва 30 лева, чисти се смешно лесно, дори и от петна, които по дрехите стоят и след десет пранета, стабилно е и освен това в темата за захранването, водено от бебето го препоръчват много.

Не стои спокойно в количката, разбира се - през десет минути надава вой за изпадналите играчки или за нови, но аз ставам, подавам и лягам пак. Не е много качествен сън, но е нещо. След 8 часа го слагам в проходилката и тогава си доспивам на по-големи интервали.

И аз се замислям за палачинки, прясното мляко е преработено там, не мисля, че е чак такъв проблем, а могат да се направят и само с жълтъци...ще видим.

# 472
И аз съм доволна от стола за хранене - CHIPOLINO VIP Стол за хранене МОДЕСТО ЖЪЛТ. Има едно нещо между краката, което пречи да изпадне детето - ако го нямаше ехеее колко пъти щях да го събирам моя  Joy 159 лв нов струва, но наистина е много здрав  Peace
Ние излезнахме до магазина, уж не валеше. Напазарувах, излизам - порой  Joy Сложих дъждобрана, за мен чадър и стигнах до нас вир вода. А младежа си спи. Скрих го под навеса на входа и го изчаках да се наспи, добре, че бързо стана - обичайните 30 мин.
За палачинките и аз съм се замисляла как да ги направя без мляко и яйца. Намерих в детските рецепти няколко, но ми се виждат съмнителни. Обаче намерих още доста интересни неща, и като ги пробвам, ще пиша кое е добро  Peace  chef
Днес мисля да му сготвя каквото и на нас - пълнени тиквички с ориз и кайма, само че неговата ще е телешка. Да видим дали ще изяде ориза този път  Thinking
И другото ни ново постижение - ходи по мебелите. Малко си настъпва краката, защото настрани ходи, ама се придвижва и се кефи много. И аз имам чувството, че избухна с развитие - много дълго време нищо не правеше, само се лежеше и се въртеше настрани, и иазведнъж - бааам, големия взрив  newsm30
Сега е долазил до мишката на ММ и го чувам как цъка, добре, че компютъра е в другата стая  Joy Лелее цялата е нагризана, чак има липсваща частичка  hahaha
Отивам да го наглеждам, до после  Sunglasses

# 473
  • София
За столчето за хранене. Ползвам от братовчедка ми - Бертони Yam-Yam, но вече май не ги произвеждат. Много е стабилно. Има си четири колелца, които се въртят навсякъде и лесно го местя. Има я онази част между крачетата, така че и без да е вързана няма опасност да се изхлузи. Подобно видях в Джъмбо, много приятно на вид, около 85лв беше...  newsm78 (дано си спомням добре, но не се загледах много, че вече ми бяха дали).
Даже попаднах в OLX-а на обява за столче, като нашето: http://olx.bg/ad/stolche-za-hranene-bertoni-yam-yam-ID2VWhF.html

Въведох попарата към 8-8,30 вече, че иначе не беше гладна за обедното хранене. Да, ама сега трябваше да включа, че ще огладнее по-рано за обед. Та, в 11,30ч. - реееееев. Направо ми бръмна главата. Накрая се сетих, че може да е гладна и й дадох. Всичко омете (картоф, сладък картоф, тиква, жълтък, лук), накрая се кротна. Сега ще трябва да променя часа и на следобедното хранене. Пълна лудница. Ако обаче ще омита храната така, съм съгласна!  Peace

# 474
Desimira забравих да пиша за Дентокинда - аз го давах и според мен има ефект. Давах по едно сутрин, обед и вечер, а в началото като е много зор може 3×2. Но като всяка хомеопатия действа с натрупване и може би на втория, третия ден се усеща. И аз чакам следващата криза и го почвам пак  Sunglasses

# 475
Десимира, на мен ми препоръчаха за зъбки едно гелче - Генгигел. Съдържа хиалуронова киселиелина, било абсолютно безвредно и много ефективно. Ако искаш, тествай го! Препоръчано е от човек, на който много вярвам, че няма да сбърка за детето си. На консултация с педито попитах може ли и какво мисли и тя беше "за", като също каза, че е ефективно.

# 476
  • София
Mrs.Petrova, Nutty, благодаря за препоръките!
Аз мажа с Дентинокс и определено има ефект, но последната седмица си е направо кошмар. Днес като че ли се кротна. Почти съм сигурна, че виждам долен десен втори резец да прозира. Та, смятам че съм на прав път относно причината за киселеенето.

# 477
Десимира, иначе при голямото неядене и нервност ползваме и вибуркол - пак е хомеопатично, но то е за състояния на повишена нервност с/без температура. Съчетавахме с дентинокса. Дали това помогна или кризата просто затихна незнам, но се успокои, храни се и т.н.

# 478
  • София
Добро утро.....малко ми е напрегнато тази сутрин, че следобед ще ми дават дипломата в Ректората и ММ ще бъде с малкия на ръце, та сега се притеснявам как ще е....кога ще заспи през деня, ще се нагласят ли нещата или не....че тея дни сме и малко разтроени.....не ака често, но е по-редичко и ни се случва доста често да ев памперса, а не на гърне. Виждасе, че не е преработена добре храната т.к. си личи какво е ял. Нямам идея от какво е. Вчера купих чай от шипка, но не му е много фен. Давам и пробиотика. Не е много зле положението де и даже няколко дни все си мисля, че е ОК т.к. ходи сутринта и после цял ден нищо и имам чувството, че като се приберем от разходка и се почва и е по-зле от сутрешното. Както и да е. Стига за акита Simple Smile Гледам да давам спичащи храни и това е.
Имам час за фризиор...за мен това си е събитие т.к. както съм жена на 30 години вече, съм ходила за прическа точно 3 пъти в живота си (единия на сватбата) и другите два за сватбите на други Simple Smile На маникюр съм ходила точно веднъж за моята сватба. Та хич не съм такъв тип жена. Ама сега реших че искам да се поглезя т.к. килограмите определено не са това което искам, но пък нали ще ни сложат тоги Simple Smile та поне в главата да мязам на нещо. Не че съм решила още какво, но искам да е прибрана....някаква плитка или друго. Срам ме е да не би да ме попитат от кога не съм се подстригвала, че беше преди да родя един/два месеца. От както се е родил Боян намерих време само да си скъся бритончето два пъти. Добре че расте супеееерррр бавно, та не ми се налага и това да правя често. Бе занемарена работа Simple Smile ама какво да се прави Simple Smile аз съм си и скрънзлива за подобни неща да харча пари ...сега още повече, като знам че мога да взема нещо на детето.

Така Simple Smile стига ви философия от мен Simple Smile

За стопчето тя ymemansi знае какво е моето и че е скъпо, като за такова което се слага на друг стол. Иначе е стабилно т.к. се слага към нормален стол и стига да си го затегнал добре няма мърдане. От коланите и таблата също не може да се измъкне.

# 479
  • София
Astined, спокойно, всичко ще мине добре! Пожелавам ти ден, изпълнен само с положителни емоции! Да разказваш после!

Общи условия

Активация на акаунт