Акушерската пареза

• 73 165
  • 599
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро,искам да ви питам този месец носихте ли копие от релка на детето в социални грижи?Нещо ми се върти,че всеки януари се носи newsm78,някой ако е ходил моля да ми каже Praynig.
Приятен ден на всички.

# 496
Telka na deteto vaji za sozialni griji do krainiat srok za koito e izdaden.ne e neobhodimo dase nosi vsiaka godina.Nie sme na 5g.i othe ne mojem da otvariame prastite, da vdigame do uhoto rakata.Biahme s totalen tip i s-m na Clod-Bernard Horner. Naisttina maikata mu e fizioterapia i gimnastika!

# 497
Да,ходих до соц.грижи от другия месец  детските стават 50 лв,а по член43 154 лв
Диана добре дошла при нас!

# 498
Telka na deteto vaji za sozialni griji do krainiat srok za koito e izdaden.ne e neobhodimo dase nosi vsiaka godina.Nie sme na 5g.i othe ne mojem da otvariame prastite, da vdigame do uhoto rakata.Biahme s totalen tip i s-m na Clod-Bernard Horner. Naisttina maikata mu e fizioterapia i gimnastika!
  Трудно ми е да ти кажа "Добре дошла при нас" защото не ми се иска да има повече дечица с АП и каквото и да е друго.Нашата малчуганка също е на 5 год и със същия тип пареза.Пиши от къде си можем да обменим инфо,защото и нашия проблем е точно като вашия - не отваря пръстите.Регистрирай се за да можем да си пишем на лични или дай мейл.  bouquet

# 499
Zdraveite na vsihki mili maiki,koito se boriat s deistvitelnostta!Rodeni sme v Haskovo,pravim kursove fizioterapia vav VMI-Plovdiv,niakoi rehabilitatori tam sa mnogo dobri!EMG-to tozi mesez pokaza he ima provodimost, iavno triabva da pravim povehe uprajnenia i masaj za prastite!

# 500
Диана,правилисме един курс във вми Пловдив когато  Криси беше на 3,6м.Работеше я Таня фамилията не си спомням,но работеше по войта и беше много травмиращо  и болезнено за детето.При ДР ИВАН ИВАНОВ детски невролог ходили ли сте?

# 501
                     Диана , да не те отчайвам, но нашето ЕМГ още преди 3 години показа,че има проводимост,импулси с намалена скорост и голяма амплитуда.За съжаление проблема с пръстите остана.Какво е състоянието на ръчичката на твоето дете и какви упражнения правите за пръстите? Има ли скъсяване на ръчичката ?
                     Поздрави и лек ден.  bouquet

# 502
Hodili sme pri D-r Ivanov,no kakvo povehe da ni kaje osven gimnastika i masag.Rakata e v dobro sastoianie, kato izkluhim problema s prastite,koito se opitva sam da otvaria,s izkluhenie na bezimennia. Poznavam dobre Tania Chakarova, mislia the e edin ot nai-dobrite rehabilitatori za raka v Plovdiv. Sigurno vi e bilo trudno,no niamame izbor.Za da uspeem triabva da minem prez tova.Poznavam detenze s pareza ot Plovdiv - totalen tip, na 6 g,koeto e rabotilla tia, i vehe niama problem,neveroiatno no fakt!

# 503
 Здравей Диди,радвам се ,че се включи във форума. Знам,че можеш да дадеш много полезна информация на всички майчета тук-твоят съгражданка Яна. Ще ти се обадя тези дни да ти кажа какво се разбрахме за София.

# 504
 Здравей Диди,радвам се ,че се включи във форума. Знам,че можеш да дадеш много полезна информация на всички майчета тук-твоят съгражданка Яна. Ще ти се обадя тези дни да ти кажа какво се разбрахме за София.

# 505
Диана,точно тя е Таня,беше много старателна и имахме голям напредък,но детето спря да отговаря на войта .В П азарджик си работим от раждането с Рени Миткова-златен човек.Ние пак зарязахме гимнастиката-ходихме 1 ден и Криси се разболя след два дни пък Златимира се разболя и влезохме в болница за 8 дни.Сега дори на уч-ще не ходят така ни препоръчаха,да ги пазим че загазиха с имунната система.Та незнам кога ще посмеем да тръгнем на физиотерапия след тоя удар от вируси Cry

# 506
                 Здравейте , момичета.Ще се опитам да ви пусна едно филмче.Дългичко е ,но зетя го раздели на 3 части.Вижте моето съкровище.На баба принцесата.
http://lurtzchen.multiply.com/video
                  Пропуснах да ви кажа,че точно се беше подстригала и на другия ден снимки. Laughing А след снимките ми беше болничка. Cry

# 507
Диди,гледахме го с децата,много хубаво филмче!Мими изглежда много добре.

# 508
Диди, клипчетата са супер. Мими е направо принцеса,много е сладка и бъбрива-става за тв.водеща. Колкото за ръката-само ние,които знаем за проблема можем да го забележим. Виждам как с мойта Миша еднакво си държат ръчичките  в дадено положение, с времето се надявам нещата да се оправят докрай.

# 509
                       За съжаление това е положението.Има още много да се желае и продължаваме.Трите клипчета с Мими са едно филмче излъчено на Коледа от ТВ 7.А другите деца са моите сладурковци от ДГ.Там работя аз. Peace Това е моята занималня с моите деца.

Общи условия

Активация на акаунт