Акушерската пареза

• 73 147
  • 599
  •   1
Отговори
# 510
# 511
   Поздравления и от мен! Простете ми невежеството, аз съм "нова"мама тук, но на това ангелче коя му е засегнатата ръчичка?
   Моето момиченце на 21ви ще прави 4месеца и вече движи почти еднакво ръчичките, много съм щастлива! Парезата ни беше горен и среден тип, а вече се галим по косичката   bouquet Hug
   Много ми помогнахте ВИЕ!!!

# 512
 Simple SmileМного се радвам за вас,имате голям напредък  !Браво!

# 513
  Поздравления и от мен! Простете ми невежеството, аз съм "нова"мама тук, но на това ангелче коя му е засегнатата ръчичка?
   Моето момиченце на 21ви ще прави 4месеца и вече движи почти еднакво ръчичките, много съм щастлива! Парезата ни беше горен и среден тип, а вече се галим по косичката   bouquet Hug
   Много ми помогнахте ВИЕ!!!
Hug Hug Hug По хубава от тази вест скоро не съм чела.Радвам се за вас. Peace

# 514
 Здравейте! Как сте в това прекрасно време? Ние бяхме на преглед при невролог и тя е доволна - всичко си правим с ръката, малко по бавно... но ГО ПРАВИМ! Иска да правим ЕМГ, на мен не ми се иска...
  Та това, което ме притесни беше, че след 2м., като станем на 6м. ще ни правят йонофореза и нивалин, но не разбрах дали инжекции, ама сигурно ще я боцкат... незнам... Притесних се... това с нивалина не ми харесва... Какво ще ме посъветвате?

# 515
няма да ви боцкат,йонофорезата,ние я правихме до 3 години,с тези грипове незнам кога ще се престрашим да почнем курс Sad

# 516
Privet momiheta!Biahme na kurs v VMI-Plovdiv.Mojem da se pohvalim s po-dobro otvariane na prastite.Moga li da pitam-niakoi naiasno li e s tova kolko pati vzamisimost ot vazrasta imat pravo na hospitalizacia dezata ni!The vi bada blagodarna za informaziata.Nie sme na 5g i 3 meseza.Zapohvame da hodim na pluvane sledvathiat mesez!Jelaia na vsihki po-barzo vazstanoviavane!

# 517
                    Диана,мисля,че имат право на 10 дни всеки месец.Поне ние така взимахме направление.Моля те , разкажи какво точно правихте за разтваряне на пръстите в Пловдив.Можеш да ми пишеш и на ЛС ако се регистрираш.Ние също сме на 5 г 2м. Кога е родено твоето детенце и какъв проблем имате с пръстите?Благодаря предварително.На  нас това ни е най-големия проблем.  bouquet

# 518
Problema s prastite e he mu e trudno da gi otvaria,no sled kursa ima napredak, pravihme el.stimulazia na prastite, mnogo se starait da mu namirat tohkite za vazdeistvie,el.foreza s nivalin na prastite, parafin na rakata,mnogo masaj i gimnastika.Razbira se ima othe kakvo da se jelae za prastite, no vajno e he sam opitva i gi otvaria, obliha se sam.Zakasneli sme bili s pluvaneto.Novoto, koeto razbrah e s navarhvane na 5g. sme vlizali v graefa za 2 HOSPITALIZACII na godina, koto me thokira!NO the proveria!Pozdravi izeluvki na vsihki deza s SILNA RAKA!

# 519
                     Диана,благодаря ти.Ние никога не сме ползвали талони - ходили сме като си плащаме.Просто ме интересува къде още можем да ходим и какво още да правим за тези пръстчета.Ще потърся къде в София има стабилни специалисти сел.стимулации ,защото не ми харесват .За клиниката на Чавдаров не искам и да си мисля даже. Sick Peace  bouquet

# 520
Здравейте,ние бяхме две седмици в София на рехабилитация при Чавдаров. Аз съм доволна,ходим там от тримесечна възраст и имаме голям напредък. Използвах момента да заведа Миша при Ишпекова-резултатите са много обнадеждаващи. Имаме проводимост във всички изследвани нерви. Само медианус и радиалис са с по-забавена скорост,а другите са в норма за възраста на детето. Мериха ни ръчичката,горе при бицепса двете ръчички са еднакви,а е по-слаба със1.5см.под лакъта. На дължина е по-късичка с 0.5см. и казаха ,че ако запазим тази разлика няма да се забелязва. За съжаление след втората годинка можем да ползваме талон 7 през три месеца.Борбата продължава,но по-важното е,че има добри резултати.

# 521
Zdraveite na vsi4ki.Nie ne sme bili ot tri meseca pri 4avdarov,sega mart trqbva da xodim,no razbrax 4e imalo nqkakvi novi narejdaniq i pravila za sajalenie i to mnogo glupavi.Nadqvam se informaciqta mi da e pogre6na.Na6ata pareza e uj goren tip ,ve4e sme na godina i polovina ,a ne6tata varvqt mnogo bavno.vdiga ra4i4ka ot ramoto,supinaciqta e gore dolo ,no v lakatq kato 4e li ima leka kontraktura.Nemoje da si opane ra4i4kata na palno,a sme pri 4avdarov ot kakto se e rodil,be6e samo na tri dni, i ne sme spirali da se rabotim.E imame vreme razbira se mani4ak e o6te,skasqvaniq za sega nqma, use6ta se nqkakva razlika samo pri po barzo izrastvane,no posle barzo si navaksva.Radvam se pone ,4e v na6iq  grad imame mnogo dobra rexabilitatorka praktikuva6ta voita i ne raz4itam samo na 4avdarov,ina4e kak 6te6e da sme sled vtorata godinka ,neznam.

# 522
 Здравей daniemi, аз съм майката на Михаела от Хасково,виждали сме се при Чавдаров. Как е вечно усмихнатия Марио? Знеш,че лечението протича много бавно и изнервящо за нас,ние също не бяхме ходили много време в София. За новите правила при Чавдаров-не е нещо особено. Сега навсякъде трябва да влизаш с калцуни на процедурите.По клинична пътека имаш право на 3 безплатни процедури,но нямаш право на допълнителни платени с изключение на барокамерата. Щом го работиш постоянно не вярвам да има контрактура. Успех с ръчичката.

# 523
Zdrasti Jna.Mario e vse taka usmixnat i o6te po-babriv otkolkoto be6e predi.I az si mislq 4e nemoje da se polu4i kontraktura,no zabelqzvam 4e nemoje da si izpava xubavo ra4i4kata v lakatq.I vapreki vsi4ko se nadqvqm da se razdviji napalno mqkoi 6tastliv den,nali zatova e borbata.Celuvki na sladkata Mi6i.

# 524
Kakvo ne vi haresva v klinikata na Chavdarov? Nie ne sme bili tam i prosto mi e lubopitno da razbera.Prosto za izformacia-uj prez mesez mart predstoi da se otkrie netho podobno na klinikata na Chavdarov, no dali the e koi znae?

Общи условия

Активация на акаунт