Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 320
  • 985
  •   1
Отговори
# 525
  • Ямбол
е шефа не го ли дават 5 дни в седмицата Thinking newsm78
Само вторник, сряда и четвъртък.
Утре ще го отърва аз. Ама няма да ми липсва, като знам, че после в нета ще го гледам.

# 526
  • София
Шефа е единственото нещо, което гледаме ние, ама онлайн, на следващия ден като заспи дребното. Налагам си цензура да чета темата за предаването само докъдето съм гледала, много е трудно Grinning

# 527
е шефа не го ли дават 5 дни в седмицата Thinking newsm78
Само вторник, сряда и четвъртък.
Утре ще го отърва аз. Ама няма да ми липсва, като знам, че после в нета ще го гледам.
мислех че в нас го дават от понеделник до петък.

# 528
  • В Космоса
Купих си крем за ръце. Станиолчето на отворчето на тубичката беше отлепено. Намазах си ръцете и започна силно да ми щипе. Tired В срок е. Ще пробвам още веднъж по-късно. И какви са тези хора дето отварят, отлепят и разкъсват, значи! И аз обичам да подуша продукта, но ако има възможност. Ако трябва да нараня целостта на опаковката не го правя.

# 529
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Обожавам високи обувки.И никога не ги слагам защото ММ е 175см.

Е т'ва е, аз нося само пантофки, а мм е 40 см по-висок. Като се връща вечер, още от вратата почва да вика "качвай се, качвай се, че да те прегърна!", като има предвид да се кача на стол, защото тогава се гледаме като равни. У нас столовете не са само за седене, ами и за прегръщане Simple Smile

Боже, Янечек, толкова мило ми стана от този пост! Първо, че и ние сме го правили това с качването на стола със същата цел, макар да имаме само 30 см разлика, и второ, дано не се засегнеш, съвсем добронамерено го казвам, но това е най-нежният и мил твой пост, който съм срещала във форума.

# 530
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Дъжда ми е слабост, Кате. Най обичам да вали през нощта, а аз да кръстосвам улиците  Heart Eyes

Белла, споделям страстта ти към дъжда. И аз съм така, но малко поулегнах с годините. Когато бях млада, си имах специално палто за дъжд - гумиранко, на ситни ромбчета, като гофрета, вталено, синьозелено на цвят, много беше шик тогава. Щом завали, обличах си това палтенце, слагах си шапка-идиотка и тръгвах да се разхождам под дъжда из Морската градина. Докато не прогизне шапката, не се прибирах. Майка ми изпадаше в потрес, но не можа да се пребори. Ще си призная и нещо, от което сега ме е срам - взимах си една ножичка в джоба и кръц-кръц - най-хубавите цветя. Рози, лалета... Щото като вали няма никой в градината. И понеже цветята винаги са ми били страст. Наистина ме е срам сега от това.
Колко нахална и самоуверена е младостта...
Мислиш си, че имаш право на всичко и че всичко, което правиш, е правилно...

Сега също обичам да бродя под дъжда, но с чадър...
А най-много обичам нощен дъжд в къща сред природата - да почуква дъждът по листата зад прозореца, а аз да съм си вътре на топличко, есенно време даже със запалена камина.

# 531
Аз пък понасям дъжд само на плажа. Иначе не. През есента особено много не ми харесва, чак страшно ми става.

# 532
На плажа пък защо?  Crazy Там най-мразя да вали.

# 533
Какк бе. Толкова е приятно да вали лек дъждец, а ти да си във водата  Wink

# 534

Всички си отиват, а аз съм си като в къщи. Идеално е.  Laughing

# 535
Донякъде мога да ви разбера, ако говорим за топъл дъждец. Но да ми капят на главата студени капки баш на плажа когато се очаква да се топя блажено в собствен сос - тц!  Naughty
Иначе обичам как мирише след дъжд.

# 536
  • HH
Хич не е приятно да вали  Crossing Arms

# 537
Хич не е приятно да вали  Crossing Arms

Да ти имам откритието  Mr. Green

# 538
Ооо и аз много обичам да съм във водата и да вали  Heart Eyes

Светълчо, ти си ми дъждовната сродна душа. Много обичам да съм на вилата и да завали и аз да седя на двора.

Мише, за летните топли дъждове говорим   bouquet

# 539

Общи условия

Активация на акаунт