Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 265
  • 985
  •   1
Отговори
# 705
  • Euskal Herria
Яна, точно в такава къща и аз бих живяла с голямо удоволствие. С много зелено отвсякъде, далече от други жилища и всякакви съседи.
Има доста такива къщи - гледаш тук-там по баирите или покрай пътя - кипра къща, подредена, обградена с всякаква растителност. И хем е единична (не е квартал или няколко къщи), а е снабдена с всичко - електричество, вода, канализация. Че и път до нея има прокаран. Страхотни гледки са. Имам доста снимки, но не съм качвала.
Сега подготвям албум със снимки от Доностиа - Сан Себастиан. После ще дам линк.

# 706
Нещо съвсем взе да ми става тегаво да съм на работа в това хубаво време. Ако не се случи нещо извънредно в държавата, трябва да издържа само още два-три часа Simple Smile И още два дни по дванайсет часа.

# 707
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Яна, благодаря за къщата! Трогна ме, че си се сетила за мен. Много е хубава, но е самотна за моя вкус - аз обичам около мен да има хора, живот да кипи, да се чуват човешки гласове (и най-вече детски) и смях да донася ехото.

Не ми се е случвало да прекъсвам приятелски отношения по други причини, освен географски когато някой се премести надалеч и не че прекъсваме приятелството, а просто разреждаме срещите и увеличаваме телефонните разговори. Веднъж се разделих с много близка приятелка по любовни причини - казвах ви за това - тя се влюби в един мъж и забрави абсолютно всички. Тръгна след него като куче след кренвирш и вече никой друг не съществува за нея. Не й се сърдя, любов е това, "шапки долу!",но тя ми липсва, беше като ми сестра и освен това пичът я използва. Тя е много умна и способна, но намеси ли се мъж, оглупява и е от вида жени, дето ако може да стане на килимче, а той да мине по нея. Започва да се държи като обслужващ персонал - всичко прави за него, включително и служебната работа му върши.Познавам добре този вид, имам още една приятелка от него, и една роднина също. Появи ли се мъж в живота им, те изчезват от приятелското си обкръжение, залепват се за мъжа и се сближават със сестра му, с майка му, с приятелите му, с колегите му и забравят своите. Когато връзката приключи, тогава се сещат за приятелите си и се връщат пак при тях. До следващата връзка.
Но аз не се сърдя. Любовта е над всичко.

ВалерИ, исках да кажа, че хлапето ти е страхотно - не стига, че е сладур и хубавец, ами и смелчага - моите ни биха пипнали змия.
Ужасно е наистина да работиш, когато всички почиват. Hug

# 708
Сега се сещам, че и аз имам една приятелка от студентските години, с която се разделихме по същата причина. Докато търсеше любовта, имаше приятелки, които да я подкрепят в драмата на ненамереното споделено. Като я намери, заряза всички жени Laughing

# 709
  • Варна
Щом Светалчо отказва къщата, вземам я аз, моля!  Laughing
За такава си мечтая-далече от шум, природа.

# 710
И аз като Светалчо не мога в изолация. Чак много народ и шум не обичам, но и да няма никой около мен не е работа. Най-важното е море да има, че иначе ми се струва незавършено.

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 19:10 от Анонимен

# 711
  • Euskal Herria
Готово!  Grinning  Тогава Светалчо да си избере друга:
Скрит текст:

# 712
Тези роли не са за нас, не играем ние сега. Всичко е забравено, решено, сълзите изсъхнаха отдавна (не е вярно). На нов  път за щастие и мир съм аз.
Всички чувства снега замете (не е вярно), болката изпи топлото. Това което ме грееше в нощите бяха
 твоите ръце по моите плещи.
....

# 713
Естел, какво ти става?   Laughing

# 714
  • Варна
Тъкмо щях да се включа да питам Естел как е?
Естел, изживяваш нещо, явно.

Яна, давай адреса да си отивам вкъщи.  Twisted Evil

# 715
Това е превод на песента в подписа ми. Напих се с бира и прекалявам с цигарите - тъгувам за Бившия. Хем знам, че няма смисъл, хем ме боли за него.
Много ми се насъбра - домашни ядове, работна дилема, но това което ме убива е липсата му. Другото се преодолява, минава, но за него ме боли.

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 20:36 от Естел Бързоход

# 716
  • Euskal Herria
Естел днес е в такова настроение, писа малко по-рано. Дано по-бързо да минава! Ще дойде и по-добро време!

Стейси, в Билбао са къщите. Последните две - в плажната зона.
Първата, която бях пуснала,  беше по пътя към един национален парк и един замък:
Скрит текст:

# 717
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз като Светалчо не мога в изолация. Чак много народ и шум не обичам, но и да няма никой около мен не е работа. Най-важното е море да има, че иначе ми се струва незавършено.

Това с морето е абсолютно така. Само хора, които не са родени на море, не могат да го разберат (мм например). Веднага му цитирам Хемингуей в такива случаи. Joy Joy

Яна, първата е чудесна. Другите имат прекалено много други къщи,  прекалено наблизо. Обаче ше се озоря с чистенето... Ма то няма нищо съвършено на този свят, тъй че взимам я.

Естелче, нещо на поезия те избива.

# 718
Като говорим за къщи, аз си мечтая за такава във френския прованс и най-близкия съсед да е на поне километър. Двор пълен с цветя. Последното мога да го постигна и на нашата вила ама е балкан, а аз искам равнинаааааа.  Heart Eyes

# 719
Веднага му цитирам Хемингуей в такива случаи. Joy Joy

Правилно. Той е изчерпал въпроса е едно изречение.

Общи условия

Активация на акаунт