Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 265
  • 985
  •   1
Отговори
# 750
  • Euskal Herria
Ванини, Алечка, давам къщички  Joy. Кой която хареса - да взима. Имам и още приготвени. Да показвам?  Joy

# 751
Днес имаме филмова вечер. Заредили сме се с чипс, пуканки, сокчета и безалкохолни. Но водим спор за това кой да бъде филма на вечерта. ММ иска "Спасяването на редник Райън" но на мен точно сега не ми се гледат тежки филми за войната. Искам нещо леко и приятно.

Къщичката, която е показа Яна е много красива и уютна. Simple Smile

# 752
Ние в такива случаи си гледаме самосиндикално, според вкусовете.
Не знам цената на нищо,  съпругът ми пазарува. Седемдесет и пет лева за череши обаче ми звучи като да останат само за ракия.
Бела, много сте красиви.
А по повод разчитането на други хора... Не съм тази, която е правила уговорката. Даже ние вече бяхме кандидатствали за това училище, когато те ме попитаха дали искаме да си помагаме, та и те да запишат детето, хем и дребосъците да са заедно. Както и да е, не искам повече да обяснявам такива звучащи дребнаво ситуации. Дори се изумявам, че го написах, но явно днес скуката ми е дошла повече.

# 753
.
Айсбергът е около 60-70 цента, толкова е и марулята (която ми стига за 2 салати). Липсва ми пресния зелен лук, тук не се тачи. Виж, пресен чесън има целогодишно.
при нас пък няма пресен чесън.
Къде живеете момичета? чудесни цени на зеленчуците при вас, а легенди носят че в щатаите храната е евтина...нищо такова, такива цени не съм виждала, а долара и еврота са почти равни. А съм в топъл щат, не в Аляска Laughing

# 754
Благодаря ви, момичета  Hug пада ми батерията на телефона за това ще се видим утре   bouquet

# 755
  • In my tropical dream
Язе се включвам през тема, през две, ама иначе ви чета, когато мога Simple Smile
Днес си прекарах чудесно почивния ден с много любима приятелка, после през целия път към къщи бях усмихната, толкова драго ми беше.
За обувки си говорихте по-рано; тук има много странна тенденция - може да си облечен с колкото си искаш елегантни дрехи и шикозна дамска чанта, но това не пречи да си с мръсни гуменки. Масово ходят така. Лошото е, че и аз преоткрих комфорта на спортните обувки и също се нося доста често с такива, но поне не ги комбинирам с ефирни блузки. Особено откакто си счупих крака, токчета слагам само по поводи или просто когато ми писне да съм неглиже и ми се прииска да се облека добре. Иначе аз съм свикнала вече да я виждам тази странна комбинация и не ми прави впечатление, но свекървата като беше тук, много им се чудеше и се ядосваше, че тя се е приготвила по-официална за тук и се мъчеше с неудобните обувки (в комбинация с мазол) в името на красотата. За тази година вече знае и ще си носи удобни обувки и този път няма да прощаваме, ще я разхождаме здравата  Party Вече набелязвам места, на които не сме я водили, макар че има повече от 2 месеца. Чакам си я с нетърпение  Heart Eyes, а ако може и моето майче да се присъедини към нея, ще е просто сууупер, двете майки на гости, но още не се знае дали ще може.

Веднага му цитирам Хемингуей в такива случаи. Joy Joy

Правилно. Той е изчерпал въпроса е едно изречение.

Преди време познат беше обявил във фейсбук, че дава награда нам си кво уиски на този, който му покаже откъде идва цитатът. И макар че човекът има дооооста фб приятели, активен и популярен е там, никой от тях(нас) не успя. И аз се захванах (не че пия уиски, ама за идеята) да търся, минах по диагонал негови произведения, където подозирах, че мога да го намеря - греда. Четох му избрани цитати - пак нищо. И на английски не успях да открия подобна негова мисъл. Сега му писах да го попитам дали все пак някой не е успял. Ако не е, може да е валидна още офертата  Wink Или такова изказване няма.

Иначе и аз не мога без море. А това, тукашното... не знам дали да го броя за море. На дъното на 100км фьорд, няма вълни, не мирише на море, няма хоризонт, т.е. навсякъде виждаш брегове, островчета, абе няма я тая шир, студено....Тц, не, не минава за море.

# 756
Голям провал  Sad Ще имаме гости и реших да направя френска селска торта. Не че съм правила някога, но прочетох няколко рецепти и ми се стори мнооого лесно и елементарно. Дори направих 2 броя, че да не  би да не стигне  Crossing Arms Блатовете станаха като кирпич, утре ще се  изхвърлят и двете торти.
Белла, прекрасни сте.

# 757
  • Mediterraneo

Тарталета, установихте ли се вече в чужбина и как сте там? И аз като Антигона съм попадала на постовете ти, за това, че започвате един вид от начало.

Установяваме се. Имаме документи за пребиваване, мъжът ми работи от първия ден тук, вече има и договор. Взехме си кола( вярно, за да я купим тук, разпродадох цялата си покъщина в Бг, ама..), децата ще тръгват на училище( само адаптационен период, ще присъстват, за да учат език).
Остана да си наемем жилище, понеже не знам колко време ще издържим да спим на дивана у сестра ми  Simple Smile Сещате се, че в пълна къща без уединение и сексът е мираж  Mr. Green
И най- вече- с нетърпение чакам да ми излезе някаква работа; не съм придирчива, ще работя всичко за каквото и да е заплащане!

# 758
Скрит текст:
Язе се включвам през тема, през две, ама иначе ви чета, когато мога Simple Smile
Днес си прекарах чудесно почивния ден с много любима приятелка, после през целия път към къщи бях усмихната, толкова драго ми беше.
За обувки си говорихте по-рано; тук има много странна тенденция - може да си облечен с колкото си искаш елегантни дрехи и шикозна дамска чанта, но това не пречи да си с мръсни гуменки. Масово ходят така. Лошото е, че и аз преоткрих комфорта на спортните обувки и също се нося доста често с такива, но поне не ги комбинирам с ефирни блузки. Особено откакто си счупих крака, токчета слагам само по поводи или просто когато ми писне да съм неглиже и ми се прииска да се облека добре. Иначе аз съм свикнала вече да я виждам тази странна комбинация и не ми прави впечатление, но свекървата като беше тук, много им се чудеше и се ядосваше, че тя се е приготвила по-официална за тук и се мъчеше с неудобните обувки (в комбинация с мазол) в името на красотата. За тази година вече знае и ще си носи удобни обувки и този път няма да прощаваме, ще я разхождаме здравата  Party Вече набелязвам места, на които не сме я водили, макар че има повече от 2 месеца. Чакам си я с нетърпение  Heart Eyes, а ако може и моето майче да се присъедини към нея, ще е просто сууупер, двете майки на гости, но още не се знае дали ще може.

Веднага му цитирам Хемингуей в такива случаи. Joy Joy

Правилно. Той е изчерпал въпроса е едно изречение.

Преди време познат беше обявил във фейсбук, че дава награда нам си кво уиски на този, който му покаже откъде идва цитатът. И макар че човекът има дооооста фб приятели, активен и популярен е там, никой от тях(нас) не успя. И аз се захванах (не че пия уиски, ама за идеята) да търся, минах по диагонал негови произведения, където подозирах, че мога да го намеря - греда. Четох му избрани цитати - пак нищо. И на английски не успях да открия подобна негова мисъл. Сега му писах да го попитам дали все пак някой не е успял. Ако не е, може да е валидна още офертата  Wink Или такова изказване няма.

Иначе и аз не мога без море. А това, тукашното... не знам дали да го броя за море. На дъното на 100км фьорд, няма вълни, не мирише на море, няма хоризонт, т.е. навсякъде виждаш брегове, островчета, абе няма я тая шир, студено....Тц, не, не минава за море.

Не е ли от Старецът и морето?

# 759
  • ту тук, ту там
Голям провал  Sad Ще имаме гости и реших да направя френска селска торта. Не че съм правила някога, но прочетох няколко рецепти и ми се стори мнооого лесно и елементарно. Дори направих 2 броя, че да не  би да не стигне  Crossing Arms Блатовете станаха като кирпич, утре ще се  изхвърлят и двете

Ая, те така стават твърди като бисквити блатовете и после омекват от крема! Не я изхвърляй! И аз днес правих, отлежава в хладилника за утре, че си имам именик!
На форма е съвършена, за вкуса утре ще мога да кажа. Wink

# 760
Ама моята престоя цяло денонощие вече, явно съм объркала нещо. Иначе на вкус е като истинска, пробвах я.

# 761
  • Euskal Herria
Къде живеете момичета? чудесни цени на зеленчуците при вас, а легенди носят че в щатаите храната е евтина...нищо такова, такива цени не съм виждала, а долара и еврота са почти равни. А съм в топъл щат, не в Аляска Laughing
Ами аз съм написала къде сме в момента - Билбао, Испания. Обаче при нас е скъпо в сравнение с останалата част от Испания. Водим се район с най-високия стандарт.
Тарталета, пожелавам ти по-скоро да се уредят нещата при вас - квартира, работа... Аз откакто съм тук не работя. Затова имам толкова време за форума  Embarassed  Grinning.

# 762
Ая, ако е с бисквитеният блат, изчакай, не хвърляй, утре ще омекнат, сега седят твърди, но ще се изненадаш като преседят , имай вяра  Wink Wink

Ние  Събота и Неделя сме на семейни мероприятия и сбирки, та ще липсвам.....ще се пробвам от телефона да хвърлям едно око.....ама ще ви изпусна най-вероятно  Tired

Аз без море - не мога и обичам много къщи с двор, да има къде да пльокна едно барбекю и два стола, чадър и на детето чудесиите, мога да живея там лятото, че даже на открито да спя , душата ми жадува за небе и простор. Обичам морските къщи, да виждам морето. Сега живея във вилният или селският квартал на Бургас/ама в кооперация Tired/, та къщи да искаш тук, но имам една любима, точно на брега на морето, но е на високо на плажа, къщата не е нищо особено, хубава, нова , красива, но не кой знае каква къща......обачеее какъв двор и на ръба на скалата а гледкаа е един път.....просто искам точно тази къща и това място там .Доста често минаваме с дребната като се разхождаме, ама все още е празна, явно я ползват за лятна резиденция  newsm78  та ще се навъртам да видя собствениците какви са, пък може и някой сладкиш да им занеса  Mr. Green Иначе съседните къщи всичките са с големи дворове, завързах познаства от както се пренесохме в новото жилище/преди 9м/, та няма да ни се разминат барбекютата, обачеее онази къща ще я мисля сигурно винаги.

# 763
  • ту тук, ту там
Ама тя е намазана вече с крема и не е омекнала ли, Ая? Странно. А какъв ти е кремът?

# 764
Ами аз съм написала къде сме в момента - Билбао, Испания. Обаче при нас е скъпо в сравнение с останалата част от Испания. Водим се район с най-високия стандарт.

Тези цени, които каза ми се струват много ниски, сравнявайки с тук. Всъщност от цените на едни марули не воже да се правят изводи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт