Забременели след Ин витро - тема 8

• 32 998
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Да, Аекара и мен ме предупредиха, че често с близнаци се получвал хепатит. Мисля, че за бебоците не е опасно. Какво каза док? Пък и ако стане напечено, ще ги извадят. Ти си в големи седмици, с големи бебоци. Успокой се.

# 736
Момичета аз мисля да запазя спокойствие - стегнах чантата за болницата, епилирам се да знам че съм готова и така. Моя док го няма до Понеделник, а тук съм в една болница от типа на Пирогов и хич не ми се ходи просто така на преглед. Майка ми е акушерка, разказах й и тя каза че най-вероятно е започнала някаква родова дейност, но няма какво да се притеснявам. Да си лежа, почивам и ако се засилят контракции ще ходим към болницата. От падането на тапата до раждането е божа работа колко време ще мине. Ако съм ОК до Понеделник ще си отида сутринта при моя док да ме погледне.

# 737
Гинеколога ми ме изпрати при гастроентеролог онзи ден за мнение. Вторият каза,че трябва да се следя най-малко два пъти седмично с изследвания и ако стане напечено ще ходя в болница. Аз казах само да са добре бебетата, а той ми вика ми майката кой ще ги гледа.................... след вчерашните изследвания  ми каза във вторник пак. Проблема ч , че преди малко повръщах и имах темп 37,2. Стресирах се момичета  Rolling Eyes. Извинявайте за натоварването  Tired

# 738
Няма да се извиняваш, нали ако не споделим ще гръмнем психически  Hug
Аз сутринта се обзаведох с кръвно 150/100, шантава работа.  #Cussing out

# 739
Кейче,  Hug ужас вече............... голям зор и това кръвно  #Crazy . Викаш си а вече съм 30 седмица ще ишам по-спокойно ............... дръжки . Дано сме  добре всички и да си родим живи и здрави бебета  Praynig Praynig Praynig

# 740
Кейче, нали пиеш допегит? Ако трябва звъни на док да ходиш да ти бият някоя инжекция или да те наблюдават. Дано не се повтори. Аз снощи карах мъжа ми да ми измери кръвното, той така се справи, че апарата показа 80/60, а пък аз се следя да не го вдигна. Пффф ядосах се.
Аекара, дръж се мила. Ти явно заради това си повръщала преди това, а пък аз реших че са киселини. Док е прав, здрава майка, здрави деца!
Бамбина, ти си имаш лична акушерка, въобще няа да се притесняваш. Тя ще сте държи под око, докато се върне док.

# 741
Зу и аз това се сетих, че преди две седмици някъде или три започнах нощни повръщания ............. ма отде да знам.

# 742
Зу, пия си всичките хапове, свалих го до по-нормални граници, ама леко се поуплаших.
Чак ми липсват малките месеци. Аекарче, е това с медикаментозния хепатит не бях го чувала!

# 743
Зу, пия си всичките хапове, свалих го до по-нормални граници, ама леко се поуплаших.
Чак ми липсват малките месеци. Аекарче, е това с медикаментозния хепатит не бях го чувала!
Нито аз ма ще се учим цял живот, само всичко да е наред  Hug

# 744
Леле, момичета, аз си мислех, че първите три месеца са най-гадни, а то като ви слушам - нататък е още по-голям трип  Shocked Бамбина, добре си го решила - в понеделник при доки и каквото ти каже, това. Важното е, че си достатъчно напред вече в седмиците.
Аекара, стискам палци да се стабилизираш! Правилно ти е казал доки - без майката накъде? Дано по-бързо отмине тази криза...
Кейче, направо ме застреля с това кръвно! Пиеш ли си редовно Допегита и бетаблокера? Да не си се разтревожила нещо или пък да си хапнала повече солено? Ама че работа....
На този фон не смея да си измрънкам, че днес за първи път усещам болка в корема, все едно някой ме щипе отвътре. Глътнах две но-шпа, уж малко ми помина, ама сега по вечеря пак взе да ме прорязва. И нали съм ядосана на Неупогена, реших, че от него ме заболя  Laughing Уф, както и да е. Стискам ви палци да се оправяте скоро!

# 745
Ей момичета, за малко ви оставям и какво заварвам?!
Дано при всички да са наред нещата!!
Бамби, напред сте с девойките, даже да тръгнат да се раждат, вече са достатъчно големи. Важното е, че ти запазваш спокойствие. Гуш и на теб и на Кей и Аекара! Франи, пий си нош па и не го мисли Неупогена  Hug
П.с. Сега ако събера сили, ще направя нова тема, освен ако някой друг не иска, че малко стана монополно положени, не знам редно ли е  Thinking

# 746
Франи, първите месеци са приказкаааа, малко кървене, тук те щипне, там те боцне, някоя пмс болчица. После е купона, макар че и аз си мислех, че последните месеци са релакс. Май се притесних, че започнаха да се раждат юлчетата, а аз искам още малко да пораснем.

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 20:11 от Keй

# 747
  • При вещиците
Бисе, харесвам те да си монополистка. Давай!
Ей, момичетата с 3-те отпред! Всичко ще се нареди и ще гушкате бебчета скоро.
Аз пък ударих колата. Почти се качих на една ограда и бая повредих колата. Но това са ламарини. Против уроки!

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 19:55 от Lili_mili

# 748
Бисе, прави, не се ослушвай  hahaha

# 749
Кей, никакво излизане на бебка преди юли! Стискай я здраво, всичко ще бъде наред  Hug
Бис, така правя - гълтам но-шпа и се разсейвам. И прави новата темичка, нямаме нищо против този монопол  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт