Лидл ::64::

• 86 051
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Със здраве да си ползваш уреда за прозорци. Аз имам такъв на Керхер и съм страшно доволна. Ползвам го ВСЕКИ ден за обиране на влагата от душкабината, че иначе хваща мухъл. Отделно  и прозорците си мия страшно бързо с нея.

# 361
Как се маха контейнертечето за мръсна вода на уреда за прозорци?

# 362
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И да ви дам един линк, който на мен ми е много полезен за продуктите на Лидл ... В случая съм избрала марка Silvercrest, но може да се видят и другите марки Simple Smile Може да се търси и по IAN на продукта Simple Smile Страшно е полезен Simple Smile
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-DA7EF4CE-57686FF9/lsp/hs … amp;x=67&y=12

# 363

Никъде не намерих какъв цвят трябва да е лампата при зареден и започващ работа уред ... за това попитах ... Извинете  Embarassed

Няма за какво да се извиняваш  Hug
Уредчето е прекрасно, макар и само 18 мин да издържа на батерия, върши работа, която без него ще се мотам с часове, а и ми е неприятна.
На Керхер ако не се лъжа в метро ги пускат, но ми идват височки като цена.
Тези дни нищо от брошурата не ме кара да се вдигна и да ида до Лидл.

# 364
Как се маха контейнертечето за мръсна вода на уреда за прозорци?

Първо махаш предната част, после го дърпаш надолу леко..

# 365
  • Бургас
Моля те, непременно сподели как се държи грила в действие!  Praynig Толкова шум, толкова реклама и накрая ще донесат по 1 бройка в магазин. Възмутително! Сутринта станах рано и отидох до магазина, но казаха, че още при отварянето на магазина са изчерпани малкото им бройки. Телефона за клиенти на работи, чак в понеделник са на линия.

Сутринта 4 минути след като беше  отворил магазина, имаше само една скара-грил ,взех я дано да ми е на късмет и да е сполучлива покупка. Довечера ще я пробвам с наденички, пак от лидъл.

# 366
Аз видях бележка, че имали проблем с доставката и се извиняват. В понеделник ще им звъннем и сигурно ще ни доставят. Аз така си купих конвектор есента, беше свършил за 20 мин, оставих си телефона и след 10 дена ми се обадиха, че имат доставка и ми пратиха в моя магазин.

Моля те, непременно сподели как се държи грила в действие!  Praynig Толкова шум, толкова реклама и накрая ще донесат по 1 бройка в магазин. Възмутително! Сутринта станах рано и отидох до магазина, но казаха, че още при отварянето на магазина са изчерпани малкото им бройки. Телефона за клиенти на работи, чак в понеделник са на линия.

Сутринта 4 минути след като беше  отворил магазина, имаше само една скара-грил ,взех я дано да ми е на късмет и да е сполучлива покупка. Довечера ще я пробвам с наденички, пак от лидъл.

# 367
В допълнение на постовете за уреда за прозорци, сигурно си знаете, но НЕ трябва да го ползваме с мигаща лампичка, т.е. не се препоръчва пълно изтощаване на батерията. Хубава събота!

# 368
  • София

Имам чувството, че го правят нарочно с магазините в по-малките градове. Наскоро имаше някаква ел. отвертка или нещо подобно от съботна промоция. Братовчедка ми от Ловеч е отишла при отварянето на магазина, но някакви мъже са я изпреварили и са взели единствените 3 бройки в магазина. Отидох до софийски магазин и имаше цял палет с уреда. В понеделник трябваше да ходя до друг магазин в София и все още имаше 10-15 кутии и то на съботната цена.  Grinning

# 369
В допълнение на постовете за уреда за прозорци, сигурно си знаете, но НЕ трябва да го ползваме с мигаща лампичка, т.е. не се препоръчва пълно изтощаване на батерията. Хубава събота!
И аз това щях да добавя. Grinning
Почти безобидна, най-вероятно всичко с уредчето си е ок. Напълно ще разбереш обаче след първото използване- ако ти издържи в режим на работа около 18 минути, значи няма проблем! Аз бях взела уредче което се изтощаваше за броени минути, а след второто зареждане се включи само 2-3 пъти по няколко секунди. Дефект имаше или беше използвано вече, замених го и с новото проблеми няма. Peace
Чакам мнения за сокоизстисквачката! Hug Laughing
Днес на баща ми находката е Киндер милх шните опаковка от 10 броя за 3,79 лв! Grinning Иначе днинджифил, копф салата, кисело и прясно мляко, лимони, портокали, салфетки и масло.

# 370
  • Пловдив
Да похваля отварачката за консерви -перфектна!Няма режещи ръбове и така отваря кутията,че може да се ползва като временно капаче.
Скрит текст:

# 371
Аз върнах уреда за прозорци..Малко не ми се зарадваха ама..Не съм доволна как се справяше с прозореца в банята, който имаме като разделящ. Просто си иска търкане и нямаше да ми свърши работа за там, а той ми е най-голяма мъка за чистене.

# 372
Скрит текст:
Аз загледах робота - предполагам е пускан преди... дали е мощен според вас, че хич не разбирам от тоци  Crazy и дали ще се справя с всички приставки? Да не стане, че зацикля да рендосва или да реже примерно... Rolling Eyes
И аз харесах панталонките, но понеже имам от по-късите им тъмни 38 и са ми големи, ми се щеше да са 36, но пък от светлите няма такъв размер.... а нещо не ми се иска розови  Thinking ще ги мисля ...
Имаме робота от есента. Рендосва без проблем. Морковите са най-твърдото, за което се сещам, и рендето и големия нож ги режат. Само трябва да се придържа основата в началото като морковите са още на големи парчета (това е като се ползва ножа). Каната разджурква и ядки и лед без проблем. Днес точно на моя младеж му правих шейк с ягоди и мляко. Изпи половин литър на екс и сега чакам включване. Mr. Green
Купата меси и тесто. Това е най-затрудняващото двигателя, но със спиране и пускане няколко пъти си го омесва добре.

Благодаря.  Hug
Искам го, ще ми върши идеална работа, само трябва да навия и мъжа ми за него... че той като чуе за още 1 уред в кухнята и му става лошо.  Crazy

# 373
Карола, те и на мен не ми се зарадваха когато върнах дефектния уред за прозорци ooooh! Макар, че вина не съм имала, че е бил дефектен. В твоя случай не знам защо така са реагирали...но щом не ти върши работа ще го върнеш. Като предлагат тази опция. Wink
Мама66, и аз имам отварачка, но още не съм я пробвала /нямам подходяща консерва за проба  Mr. Green /. Много ми е интересно как става това с временното капаче.... newsm78

# 374
  • Пловдив
К
Мама66, и аз имам отварачка, но още не съм я пробвала /нямам подходяща консерва за проба  Mr. Green /. Много ми е интересно как става това с временното капаче.... newsm78
специално си купих  днес  консерва  ,сложих отварачката,завъртях я  и тъкмо протестирах у дома ,че не върши работа  Mr. Green и капака се отдели.Режи някак  по -нагоре ,върху ръба .Добра е само ,че ми трябваше време да схвана употребата.

Общи условия

Активация на акаунт