Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 576
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
За соковете Куинс за малката награда се дава само опаковката с печелившия код на куриера и той го проверява

А за голяма награда?

Да попитам в какъв магазин видя промоционални опаковки на Нова Бразилия?

В Билла.
За голяма не знам , не съм печелила до сега. Ако си спечелила пиши им да ти обяснят.

Оказа се, че искат изрязани кодове от кутиите, които трябва да се предоставят при получаване на наградата на куриера

# 271
  • София
Номерът на моята касова бележка не е като от примера на сайта на шуменско, а е от две части с интервал между тях, съответно със 7 и 4 цифри. Целият ли се въвежда или само втората част, знаете ли?

# 272
  • при късмета
Номерът на моята касова бележка не е като от примера на сайта на шуменско, а е от две части с интервал между тях, съответно със 7 и 4 цифри. Целият ли се въвежда или само втората част, знаете ли?
Бележката сигурно е от Фантастико. Който и да въведеш ще ти го признае. И целия без интервал да въведеш пак ще го признае

# 273
  • София
Мерси!

# 274
# 275
нещо от нестле?

# 276
  • Бургас
Да попитам за играта на Барни. Кода на опаковката е този на задната страна под срока на годност или...?
Въвеждам го и ми изписва грешка...

# 277
Да попитам за играта на Барни. Кода на опаковката е този на задната страна под срока на годност или...?
Кодовете са напечатани на гърба на картончето под мечето.

Интересно ми е кога ще обявят първите победители, пише че се теглят на седмична база.  Thinking

# 278
  • Бургас
Кодовете са напечатани на гърба на картончето под мечето.

Интересно ми е кога ще обявят първите победители, пише че се теглят на седмична база.  Thinking
Благодаря   bouquet

# 279
Не ,не ми ги дадоха!Но току-що ми звъннаха от Монделийз и казаха,че мога да си ги взема само с/у опаковка.Даже ме помолиха да напиша и в бг мама,че куриерите са предупредени.
Това истина ли е? Shocked Shocked

hahaha hahaha hahaha Ще падна, вярно ли така казаха?  ooooh!

# 280
По повод играта на Барни - разглеждали ли сте сайтовете на другите държави? Има си печеливши, има си всичко. Чудя се наградите общи ли са за всички държави или само за България са обявените...
О, извинете, редактирам се. Без да искам попаднах и на нашите печеливши.

# 281
По повод играта на Барни - разглеждали ли сте сайтовете на другите държави? Има си печеливши, има си всичко. Чудя се наградите общи ли са за всички държави или само за България са обявените...

Къде ги виждаш нашите печеливши?  newsm78

# 282
  • Телиш/Плевен

Предполагам, че има предвид това, иначе и аз не виждам секция Печеливши. newsm78
Мен ме няма. Sad

# 283

Предполагам, че има предвид това, иначе и аз не виждам секция Печеливши. newsm78
Мен ме няма. Sad
Да, да, точно това имах предвид  Flutter
Изглежда това са спечелилите моментните награди, поне така предполагам. Ако някой вече е спечелил, нека сподели.

# 284
Има ме Simple Smile При скрабълите Simple Smile Ураааааа, ама сега какво????? Къде да пиша или да се обадя......?

Общи условия

Активация на акаунт